Κρόνος στους Ιχθύες (3/2023 - 2/2026)

O Κρόνος στους Ιχθύες από τον Μάρτιο του 2023 έως έως τον Μάϊο του 2025

saturn-120O Κρόνος στους Ιχθύες από τον Μάρτιο του 2023 έως τον Φεβρουάριο του 2026

Μέσα στο χαοτικό κόσμο των Ιχθύων ο Κρόνος πρέπει να χαλιναγωγήσει την φαντασία, να βάλει δομή στην έμπνευση, να δομήσει κάθε τι που έχει σχέση με το προσφυγικό-μεταναστευτικό.

Η θάλασσα είναι άλλο ένα ζητούμενο αυτό το διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να γίνει οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων.

Προβλήματα με κάθε είδους υγρού στοιχείου, όπως με το πόσιμο νερό, τα φάρμακα, τα λιπάσματα και ότι έχει σχέση με τα υποκατάστατα ή τα ναρκωτικά.

Επίσης η θρησκεία σε κάθε είδους μορφή, μπορεί να έχει ηγέτες που περιορίζουν τους πιστούς ή περιορισμός των αιρέσεων και της αυθόρμητης θρησκευτικής φύσης.

Η φιλανθρωπία θα γίνετε πιο οργανωμένα ίσως να μειωθούν οι ΜΚΟ ή τελικά απλά να αποκτήσουν δομή και να ελέγχονται από ειδικούς νόμους που θα διαμορφωθούν στο άμεσο μέλλον.

Οι δομές που εξυπηρετούν ασθενείς, πρόσφυγες, ηλικιωμένους κτλ, θα υπόκεινται σε καθεστώτα πιο αυστηρά ή θα οργανωθούν ώστε να λειτουργούν καλύτερα.

Ότι αφορά τους καλλιτέχνες θα βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να κατοχυρώνετε η μόρφωση μέσα από κρατικές διαδικασίες, αλλά δύσκολα όσον αναφορά τους ηθοποιούς να θεωρούνται απόφοιτοι πανεπιστημίου, όμως επαγγελματικά θα είναι κατοχυρωμένοι.

Τώρα επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν βγει στην επιφάνεια πολλά περιστατικά με ψευτογιατρούς ή μεταφυσικούς που απορρίπτουν την επιστήμη (π.χ. ιατρική) και με διάφορα παρασκευάσματα που φέρνουν σε κίνδυνο την υγεία ασθενών μπορεί και εκεί να έχουμε ελέγχους ή ειδικό καθεστώς που να αφορά την διαφάνεια.

Τέλος κάθε μορφή τέχνης που έχει δομή και σύστημα αλλά και φαντασία, και έμπνευση θα βρίσκει τον σεβασμό όλων. Η φωτογραφία, η ζωγραφική, το θέατρο, ο κινηματογράφος και ειδικά η μουσική θα γεννήσει καλλιτέχνες που θα αντέξουν στο χρόνο.


από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ζυγό
Ήλιος στον Ζυγό
4 μοίρες
στον Υδροχόο
Σελήνη στον Υδροχόο
21 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
11 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα