Έρωτας, sex, αγάπη, γάμος και αστρολογία - μέρος 3ο

ΕΡΩΤΑΣ, ΣΕΞ, ΑΓΑΠΗ, ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΜΕΡΟΣ 3ο

Η ερωτική συμπεριφορά των ζωδίων


kriosΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα παρορμητικό ενίοτε και απερίσκεπτο, γεμάτο πείσμα άτομο, γεγονός που τον κάνει να συμπεριφέρεται έτσι και στις ερωτικές του εκδηλώσεις και κατά συνέπεια στο γάμο.

Η σεξουαλική απόλαυση είναι περισσότερο μία επιθυμία της στιγμής παρά μετά από σκέψη αναζήτησης.

Η αρσενική φύση του ζωδίου είναι πολύ δύσκολο να εναρμονιστεί με ένα σύντροφο αρσενικού ζωδίου, είναι καλύτερα κοντά σε σύντροφο με πιο ασθενή χαρακτήρα στο οποίο να μπορεί να επιβάλλεται και συγχρόνως να τον προστατεύει.

Ένας άνδρας με ωροσκόπο στον Κριό, έλκεται από τις όμορφες γυναίκες αλλά και από εκείνες που θα προτιμούν να μένουν στο περιθώριο υπέρ της υπεροχής εκείνου.

Η γυναίκα η Κριός είναι πολύ δεσποτική και μέσα στο σπίτι συνήθως μοιάζε με ανεμοστρόβιλο. Γενικά, το ζώδιο του Κριού ωθεί τα άτομα στην επιθετικότητα και ζηλοτυπία. Αν ένας Κριός δέχεται αρνητικές όψεις από τον πλανήτη του τον Άρη ή τον Ουρανό μπορεί να προσδώσει στο άτομο και σαδιστικές τάσεις. Από μόνο του αυτό το ζώδιο χωρίς αρνητικές πλανητικές παρεμβολές είναι τόσο παρορμητικό και με ευθύτητα λόγου που είναι πολύ δύσκολο να τείνει σε διαστροφικές συμπεριφορές.

Το ελάττωμά του είτε άνδρας ή γυναίκα είναι που σε κάθε περίπτωση επιδιώκει την πρωτιά, γεγονός που αν αυτό δε γίνει αποδεκτό από το/τη σύντροφο του να καταλήγουν σε παρεξηγήσεις, μπορεί και κάπως σκληρές. Για αυτό συχνά οι γάμοι των Κριών κατατάσσονται στους ατυχείς. Εκτός όμως από αυτό, υπάρχει και ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για τη δυσαρμονία των σχέσεων του Κριού. Η σεξουαλική κάμψη του αρσενικού, όταν ψυχικά δεν είναι ισορροπημένος και η ερωτική αδιαφορία στη γυναίκα. Επίσης, οι επιπόλαιες, και αχαλίνωτες ερωτοτροπίες και των δύο φύλων. 

Για τον άνδρα αυτό έχει τη δικαιολογία του ότι αναζητά τη ιδεώδη ερωτική σύντροφο.

 

tavrosΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα σταθερό γήινο ζώδιο με έντονη τη σεξουαλική επιθυμία.

Ο άνδρας έχει έντονη τη ροπή προς τις σαρκικές απολαύσεις, και αν ανήκει στους κατώτερους τύπους του ζωδίου του μπορεί να φτάνει και μέχρι την ακολασία. Έτσι ακριβώς είναι και η τάση του στο φαγητό που μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι τη λαιμαργία. Αυτές τις τάσεις του που σχεδόν τις οφείλει στα ενστικτώδη πάθη του τις θεωρεί σαν υπέρτατο σκοπό της ζωής του και ως σταθερό ζώδιο που είναι δεν επιδιώκει την «ποικιλία» για την απόκτηση καινούριων εμπειριών όπως συνήθως συμβαίνει με άλλα ζώδια.

Όταν ο Ταύρος αγαπάει μένει πιστός στη/στη σύντροφό του και δείχνει αρκετή υπομονή. Ως σύζυγος ο άνδρας θα είναι ευτυχισμένος αν βρίσκει τις παντόφλες του, το φαγητό άφθονο που να είναι όμως και της αρεσκείας του.

Ένα από τα μεγάλα μειονεκτήματα του Ταύρου είναι η υπερβολική ισχυρογνωμοσύνη του. Αν ο Ταύρος είναι το ανατέλλων ζώδιο (ωροσκόπος) ασχέτως φύλου, το άτομο θα δείχνει επίσης υπερβολικό πείσμα και εγωισμό και θα αρνείται την καθοδήγηση από άλλους εκτός και αν οι άλλοι του δείχνουν αληθινή στοργή.

Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι συνήθως σιωπηλά και δεν εκδηλώνονται εύκολα παρόλο που τα αισθήματά τους είναι βαθιά και ισχυρά.

Στους γάμους των Ταύρων συνήθως είναι αναμεμιγμένος και ο παράγων χρήμα. Τις περισσότερες φορές με το γάμο τους επιδιώκουν την οικονομική τους εξασφάλιση, αλλά αν συμβεί το αντίθετο και γίνει ο γάμος και δεν υπάρχει οικονομική ευχέρεια, τότε μπορεί να δημιουργηθούν κρίσιμες καταστάσεις στις σχέσεις τους.

 

didimoiΔΙΔΥΜΟΙ

Το ζώδιο των Διδύμων έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την επικοινωνία.

Για αυτό το ενδιαφέρον αυτών των ατόμων για το σεξ θα μπορούσε να καταλάβει μία λιγότερο θέση. Βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτο γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και το υπόλοιπο ωροσκόπιο το οποίο μπορεί να μας δείξει το αντίθετο. Γενικά το ζώδιο των Διδύμων είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό αφού αυτά τα άτομα αυτό που επιδιώκουν πάντα είναι πληροφόρηση και η ενημέρωση για το κάθε τι, καθώς συνηθίζουν να αναλύουν τις σκέψεις, τις πράξεις και τις αντιδράσεις των άλλων.

Μία συνήθεια που τις περισσότερες φορές συνοδεύεται από υπερβολή και μία ασυνείδητη σκληρότητα, δηλαδή μπορεί να βλέπουν τους τροχούς να γυρίζουν γύρω από το θύμα τους με μία τρομερή ψυχραιμία.

Η συμπεριφορά τους λοιπόν στην ερωτική τους ζωή εκτός από πειραματική μπορεί να θεωρηθεί και σαν ψυχρή, υπολογιστική, εγωιστική.

Για τον άστατο και ευμετάβλητο χαρακτήρα των Διδύμων, συχνά υπάρχει μία δικαιολογία, αλλά στην πραγματικότητα αυτός ο χαρακτήρας τους δεν πηγάζει από την αστάθεια των συναισθημάτων τους, αλλά από την ανάγκη τους να επιτύχουν τους σκοπούς τους, με τον έναν ή άλλον τρόπο.

Παρόλα αυτά οι Δίδυμοι δημιουργούν αρκετά μεγάλη σύγχυση στους γύρω τους με το πολύστροφο μυαλό τους μιας και οι άλλοι δεν μπορούν εύκολα να το προφτάσουν και ιδιαίτερα εκείνοι που ο ρυθμός της σκέψης τους είναι αργός.

Τα αργόστροφα άτομα γενικά ενοχλούν και εκνευρίζου τους Δίδυμους ακόμα και στις πιο νηφάλιες στιγμές τους, εξ αιτίας του ευαίσθητου νευρικού συστήματός τους και της ψυχρής ιδιοσυγκρασίας τους.

Με το ψυχρό και γρήγορο μυαλό τους συν την επιδεξιότητα που έχουν στις γρήγορες κινήσεις των δακτύλων τους είναι οι αιτίες που σε αυτό το ζώδιο συναντάμε τους περισσότερους πλαστογράφους και κλέφτες αλλά και τους καταλληλότερους σε θέσεις δημοσίων σχέσεων, αφού καταφέρνουν να διευθύνουν τα πράγματα όπως εξυπηρετεί καλύτερα η κάθε περίπτωση.

Η δυαδικότητα του ζωδίου επενεργεί και στο γάμο αυτών των ανθρώπων, πολύ περισσότερο από όσο και στα υπόλοιπα μεταβλητά ζώδια. Είναι το ζώδιο που φημίζεται για τους πολλαπλούς γάμους τις διπλές ερωτικές σχέσεις ακόμα και μετά το γάμο.

Στην ερωτική τους ζωή λόγω της περιέργειας τους δεν έχουν πρόβλημα να βιώνουν και διάφορες σεξουαλικές διαστροφές ακόμα και το σαδισμό.

 

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για τον ευφάνταστο και συναισθηματικό Καρκίνο η ερωτική του ζωή δε μπορεί παρά να είναι πλημμυρισμένη από ρομαντισμό, στοργή και προστατευτικότατα.

Ως ζώδιο δεκτικό επηρεάζεται εύκολα με εναλλασσόμενες τις διαθέσεις του. Του αρέσει να βρίσκεται πάντα μέσα σε ένα δικό του οικογενειακό περιβάλλον, να διατηρεί, να διαφυλάσσει τα αποκτήματά του και να περιθάλπει με προστατευτικό τρόπο τους άλλους.

Στους Καρκίνους υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά σημεία σχετικά με το γάμο τους, το ένα είναι ο φόβος της γελοιοποίησης και το άλλο της αποδοκιμασίας.

Στην περίπτωση ενός κατώτερου τύπου Καρκίνου (προσβαλλόμενο ωροσκόπιο) τα πράγματα στο σπίτι γίνονται πολύ δύσκολα. Τρώγεται με τα ρούχα του, βρίσκεται σε συχνές αντιθέσεις με το περιβάλλον του και στο φόβο του μήπως χάσει ή λιγοστέψουν τα υπάρχοντά του γίνεται φοβερά φιλάργυρος και πλεονέκτης.

Η μόνη λύση για να έχουν καλές σχέσεις είναι να δέχεται από τους άλλους επαίνους και κολακείες.

Οι περισσότεροι συγγραφείς Αστρολόγοι στα βιβλία τους αναφέρουν ότι ο κύριος υπεύθυνος πλανήτης για τους καβγάδες των Καρκίνων είναι ο Ερμής και, γι αυτό τα ζώδια του Ερμή (Δίδυμοι, Παρθένος) βγάζουν στρίγκλους και φιλόνικους, αλλά η περίπτωση του πραγματικού γκρινιάρη συναντάται στο ζώδιο του Καρκίνου. Ακόμα και όταν μία λογομαχία ή συζήτηση τελειώσει το άτομο Καρκίνος το ξαναθυμάται και αρχίζει πάλι από την αρχή.

Μία τυχαία λέξη από τον συνομιλητή του που αισθάνεται ότι τον θίγει είναι ικανός να την επαναλαμβάνει επικρίνοντας την συνεχώς. Από την άλλη αν ο Καρκίνος δείχνει συμπάθεια σε κάτι που οι άλλοι το αντιπαθούν θα το συζητά τόσο πολύ μέχρι να αναγκαστούν οι διαφωνούντες υπέρ της ηρεμίας τους να συμφωνήσουν μαζί του.

Στις περιπτώσεις που το ζώδιο του Καρκίνου προσβάλλεται από αρνητικές επιρροές ή όταν ο Άρης βρίσκεται σε αυτό, ή όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ή στον Σκορπιό, δημιουργείται μία άσκημη διάθεση με ξεσπάσματα γκρίνιας και μοχθηρής συμπεριφοράς.  

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Ιχθείς
Ήλιος στους Ιχθείς
11 μοίρες
στον Τοξότη
Σελήνη στον Τοξότη
24 μοίρες
Τελευταίο τέταρτο
Τελευταίο τέταρτο
23 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα