8 λόγοι να αγαπήσεις έναν Υδροχόο

8 λόγοι να αγαπήσεις έναν Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ο τύπος αυτός που, απ’ τη μία θαυμάζεις για το μυαλό και την ανεξαρτησία του κι απ’ την άλλη θες να κουτουλήσεις για τον σαρκασμό και το ύφος του. Είναι το είδος του ανθρώπου για τον οποίο νιώθεις το διπολικό «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε».

Ξέρουμε ότι όποιος διαβάζει αυτές τις γραμμές συμφωνεί σ’ αυτό: είναι γοητευτικοί, αστείοι και ενεργητικοί τύποι οι Υδροχόοι.

Αν είστε Υδροχόος, εύγε. Έχετε σοβαρές πιθανότητες να αποτελείτε σκέτο λαχείο για όποιους σ’ έχουν στη ζωή σας και έχουμε (τουλάχιστον) οκτώ καλούς να το αποδείξουμε:

Η ζωή με τον Υδροχόο είναι μια περιπέτεια
Έχει κυβερνήτη του τον Ουρανό κι αυτόν τον κάνει κάτι παραπάνω από απρόβλεπτο: τον κάνει περιπετειώδη. Είναι πάντα έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω και να πάρει ρίσκα κι αυτό τον κάνει γοητευτικό και συναρπαστικό, τόσο ερωτικά όσο και κοινωνικά.

Τα ‘χει βρει με τον εαυτό του...
Οι Υδροχόοι είναι ανεξάρτητες φύσεις και έχουν την τάση να απομωνόνται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπούν τους δικούς τους ανθρώπους ή ότι δεν απολαμβάνουν την παρέα τους –ας πούμε, ότι ξέρουν να εκτιμούν τη μοναξιά. Δεν είναι δραματικοί ούτε κουραστικοί. Ξέρουν ποιοι είναι και πατούν γερά στα πόδια τους.

...Γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου ζηλιάρηδες
Σ’ αυτόν τουλάχιστον τον τομέα, ο Υδροχόος είναι ο ιδανικός σύντροφος: ακριβώς επειδή έχει κάνει την αυτοκριτική του και διεκδικεί τον χρόνο και τον χώρο του, δεν είναι καθόλου πιεστικός με το άλλο του μισό. Αντίθετα, είναι συνεννοήσιμος, χαλαρός και απελευθερωμένος και οι σκηνές ζηλοτυπίας λείπουν απ’ την ερωτική του ζωή.

Είναι «μπροστά»
Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος κινείται στη σφαίρα των (πρωτοπορειακών) ιδεών. Ο Υδροχόος έχει φαντασία και όραμα, είναι γεμάτος ιδέες που περιμένουν να εφαρμοστούν. Σκέφτεται πολύ κι έχει την τάση να μην... «προβατοποιείται»: χαράζει τον δικό του δρόμο και παρασύρει κι άλλους μαζί του, με τις καινοτόμες ιδέες του και το οξύ του πνεύμα.

Είναι η ψυχή της παρέας
Αν λόγω της ευφυΐας του έχει μια φυσική ροπή στο σαρκασμό και την ειρωνεία, ο Υδροχόος είναι ο τύπος που απολαμβάνεις να κάνεις παρέα. Μπορεί να χαίρεται τη μοναξιά του, όμως είναι εκρηκτικός και κοινωνικός όταν συναναστρέφεται με άλλους ανθρώπους. Ξέρει ν’ ακούει, ξέρει να συμβουλεύει και να κάνει χαβαλέ. Οι φίλοι του είναι γι’ αυτόν προτεραιότητα και, ακόμα κι αν καμιά φορά φαίνεται αναίσθητος, κατά βάθος είναι φοβερά δεμένος με τους δικούς του ανθρώπους. Απλά θέλει τον χρόνο του για να το δείξει.

Νοιάζεται πραγματικά για τον διπλανό του
Αποτελεί ένα απ’ τα βασικότερα στοιχεία του χαρακτήρα του και, ταυτόχρονα, είναι αυτό που τον κάνει πιο αγαπητό: ο Υδροχόος είναι ένας πραγματικός αλτρουιστής. Νοιάζεται για τους συνανθρώπους του και θέλει πραγματικά να δει τον κόσμο να αλλάζει, γι΄αυτό θα τον δεις συχνά να προσφέρεται ψυχή τε και σώματι σε σκοπούς εντελώς έξω απ’ το συμφέρον του.

Έχεις σε κάποιον να βασιστείς
Η σταθερή φύση του Υδροχόου, μπορεί να τον κάνει πολλές φορές πεισματάρη και επίμονο, αλλά ταυτόχρονα τον κάνει αφοσιωμένο και σταθερό στις απόψεις του. Δεν λέει λόγια του αέρα και δεν ντρέπεται να πει ανοιχτά τη γνώμη του, εφόσον έχει κατασταλάξει σ’ αυτήν. Είναι έντιμος, ειλικρινής και δεν παρασύρεται από εντυπώσεις.

Στο σεξ... βάζει φαντασία
Έχουν την κακή συνήθεια να λειτουργούν κάπως σφιγμένα στις πρώτες του επαφές, όμως, όταν απελευθερωθούν, βάζουν πολλή φαντασία στο σεξ. Ο εραστής Υδροχόος θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα και είναι εντελώς απαλλαγμένος από ταμπού και (σεξουλικές) προκαταλήψεις.

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη (25/10) Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη (25/10)
Λέγεται ματωμένο φεγγάρι λόγω του ροζοκόκκινο χρώματος που θα πάρει, λέγεται και το φεγγάρι των λουλουδιών, από τους ιθαγενείς της...
More detail
Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
Τα ζώδια και η σωστή δίαιτα Τα ζώδια και η σωστή δίαιτα
Η αστρολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή των ανθρώπων. Μπορούν να οργανώσουν όλη τους την ζωή βάσει του τι δρόμο έστρωσαν τα άστρα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Πως ρίχνουμε τους Ρούνους Πως ρίχνουμε τους Ρούνους
Πριν προχωρήσουμε στις ρουνικές διατάξεις, υπενθυμίζουμε πως οι ρούνοι είναι στοιχειακές δυνάμεις και η χρήση τους είναι αποκλειστική...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Πόσο τυχεροί είστε σήμερα

Powered by zodia123.gr

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
28 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
11 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
0 ημερών
Powered by Saxum