Έρωτας, sex, αγάπη, γάμος και αστρολογία - μέρος 1ο

ΕΡΩΤΑΣ, ΣΕΞ, ΑΓΑΠΗ, ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΜΕΡΟΣ 1ο

Ο νόμος της αιτίας και αιτιατού κατέχει μία θετική ή αρνητική επιρροή και καθορίζεται αναλόγως του φύλου και τους παράγοντες που συνθέτουν ένα ωροσκόπιο (πλανήτες, ζώδια, οίκοι, όψεις)

Όλα αυτά για την ερμηνεία ενός ωροσκοπίου και μάλιστα για να ερμηνεύσουμε τη σεξουαλική ζωή ενός ατόμου είναι αρκετά δύσκολα. Θα ξεκινήσω λοιπόν όσο πιο απλά γίνεται με τους πλανήτες. (σε συνέχειες ;-)


Οι Πλανήτες

Από πολύ παλιά ακόμα και εξακολουθεί να υπάρχει η σύγχυση με το φύλο των πλανητών, καθώς οι πλανήτες κατατάσσονται σε θηλυκούς και αρσενικούς. Πάντως, οι επικεφαλείς όλων των πλανητών είναι ο Ήλιος και η Σελήνη. Ο μεν Ήλιος θεωρείται ως ο κύριος αρσενικός πλανήτης, η δε Σελήνη ως θηλυκός.

Από τους άλλους, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θεωρούνται θηλυκοί, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θεωρούνται αρσενικοί. Ο Ερμής είναι μία ξεχωριστή περίπτωση καθώς εμφανίζει ιδιότητες και των δύο φύλων, γι αυτό και τον αποκαλούν συνήθως ερμαφρόδιτο.

Οι πλανήτες σε ένα ωροσκόπιο δε δείχνουν μόνο το χαρακτήρα αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους το άτομο επικοινωνεί και επηρεάζεται.

Οι αρσενικοί, φυσιολογικά περιγράφουν τους αρσενικούς (συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, γνωστούς). Οι θηλυκοί δείχνουν τις γυναίκες. Λέμε τη λέξη φυσιολογικά διότι ένας αρσενικός πλανήτης μπορεί να δείχνει μία γυναίκα με ισχυρό αρσενικό τύπο και ένας θηλυκός πλανήτης να δείχνει ένα θηλυπρεπή άνδρα. Αυτές βέβαια είναι οι εξαιρέσεις του κανόνα με τις οποίες θα ασχοληθούμε αργότερα.


Ώριμοι άνδρες

Ο Ήλιος γενικά δείχνει (αντιπροσωπεύει) τους ώριμους άνδρες και εκείνους που βρίσκονται σε μία ισχυρή θέση ή ασκούν κάποια εξουσία. Επίσης, αντιπροσωπεύει τη βασιλεία και την υψηλή κοινωνική τάξη, τον πατέρα, τον εργοδότη. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο δίνει στοιχεία για το σύζυγο.

Νεώτεροι άνδρες

Ο Άρης αντιπροσωπεύει τους νεώτερους άνδρες συνήθως της ηλικίας από 20 έως 30 ετών, δηλαδή την ηλικία εκείνη που οι σωματικές δυνάμεις και η ενεργητικότητα του άνδρα φτάνουν στο αποκορύφωμά τους.

Ο Δίας αντιπροσωπεύει τους άνδρες της μέσης ηλικίας από 40 έως 50 ετών που έχουν εξασφαλίσει πλέον τη θέση τους επαγγελματικά και κοινωνικά. Επίσης μπορεί να φανερώνει τους θείους του.

Ηλικιωμένοι άνδρες

Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τους ηλικιωμένους άνδρες 60 χρόνων ή και περισσότερο των οποίων τα ενδιαφέροντα μειώνονται και οι σκέψεις τους περιπλανώνται στο παρελθόν.

Πολύ ηλικιωμένοι άνδρες

Ο Ουρανός λέγεται ότι αντιπροσωπεύει τους πολύ ηλικιωμένους άνδρες (παππούδες) των οποίων η ηλικία είναι πέρα από τα όρια του Κρόνου. Όμως εκτός από αυτό που προσωπικά το θεωρώ αναμφίβολο ο Ουρανός συνήθως συμβολίζει τους μυστικιστές, εφευρέτες, αεροπόρους, ηλεκτρολόγους, εκκεντρικούς και σε κάποιες περιπτώσεις ομοφυλόφιλους.

Πολύ νεαρά αγόρια

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει τα νιάτα. Μεταξύ των συγγενών μπορεί να δηλώνει τα αδέλφια και τα ξαδέλφια. Επίσης, του συγγραφείς, υπαλλήλους αγγελιοφόρους, εμπόρους και όσους γενικά βρίσκονται κάτω από τις εξουσίες του πλανήτη.

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Ιχθείς
Ήλιος στους Ιχθείς
11 μοίρες
στον Τοξότη
Σελήνη στον Τοξότη
24 μοίρες
Τελευταίο τέταρτο
Τελευταίο τέταρτο
23 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα