Έρωτας, sex, αγάπη, γάμος και αστρολογία - μέρος 4ο

ΕΡΩΤΑΣ, ΣΕΞ, ΑΓΑΠΗ, ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΜΕΡΟΣ 4ο

Η ερωτική συμπεριφορά των ζωδίων


leonΛΕΩΝ

Ο Λέων παρόλο ότι είναι ένα πιστό, μεγαλόψυχο και γενναιόδωρο ζώδιο αλλά δε φημίζεται για την τύχη του στο γάμο.

Η ατυχία των ατόμων του Λέοντα μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Όπως, στην επιλογή ανθρώπων ακατάλληλων που δεν αξίζουν, στον ενθουσιώδη ορμητικό τους έρωτα, καθώς και όταν υπεισέρχεται για οποιοδήποτε λόγο το θέμα των παιδιών.

Η αγάπη των Λεόντων για τα παιδιά ξεπερνάει ακόμα και τον εαυτόν τους, τα οποία όμως κατά γενικό κανόνα γίνονται και αιτίες με γάλων θλίψεων τους. Ή θα τους απαρνηθούν ή θα τα χάσουν από κάποιο θάνατο ή… ή…

Όπως όλα τα ζώδια της φωτιάς έτσι και ο ιδεαλιστής Λέων, τοποθετεί αυτούς που αγαπά στην υψηλότερη θέση της ζωής του, γεγονός που τις περισσότερες φορές του στοιχίζει με απογοητεύσεις, διαψεύσεις, διαλυμένους αρραβώνες και αποτυχημένους γάμους.

Από μία στατιστική έρευνα έχει αποδειχθεί ότι η 27η μοίρα του Λέοντα είναι υπεύθυνη για ατυχείς γάμους και σε λίγο μικρότερο βαθμό η 26η και 28η μοίρα. Η 27η μοίρα έχει χαρακτηριστεί ότι φέρνει ατυχίες στον γάμο, αλλά και γενικά στην αισθηματική ζωή και στα άλλα σταθερά ζώδια καθώς και στα ζώδια της Παρθένου και των Διδύμων.

Στο σεξ, ο Λέων συνήθως δείχνει μία στοργικότητα και αρέσκεται στο να τον προσέχουν και να τον θαυμάζουν. Οι τρόποι γενικά αυτού του ζωδίου είναι μάλλον αρχοντικοί αλλά και κατά διαστήματα γίνονται και δεσποτικοί.

Οι γυναίκες Λέων κατά κανόνα είναι καλές διαχειρίστριες και άψογες οικοδέσποινες. Ακόμα και μία απλή εορταστική εκδήλωση της θα είναι τόσο καλά οργανωμένη που σπάνια μπορεί να αφήσει περιθώρια για αλλαγές η αρνητικά σχόλια.

Ένα βασικό ελάττωμα ετούτου του ζωδίου είναι η σπατάλη που μπορεί να εξελιχθεί σε ασωτία. Αυτό μπορεί να οφείλεται ή στην αυθόρμητη γενναιοδωρία του ή στην συνηθισμένη τάση του για φιγούρα και επίδειξη.

Στη νεότητά τους οι άνδρες Λέοντες αρέσκονται στο να είναι γυναικοκατακτητές και οι γυναίκες επιζητούν τον θαυμασμό και κολακεύονται όταν τους το προσφέρουν. Πάντως, δεν πρόκειται για άστατο ζώδιο ζητάει αγάπη, και αφοσίωση.

Κλείνοντας το κεφάλαιο Λέοντας έχω να προσθέσω μία φράση η οποία περικλείει όλη σχεδόν τη ζωή του Λέοντα «Μόνο ο δυνατός είναι μεγάλος».

 

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζώδιο της Παρθένου, φημισμένο για την οξεία, επιστημονική του αντίληψη έχει κάνει τα άτομά του τόσο επαρκή, που σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό μπορούν να ζήσουν και μόνα τους.

Ο φόβος τους αναφορικά με τα μικρόβια, τη σχολαστική τους καθαριότητα την τάση τους στη λεπτομέρεια, καθώς και η αυστηρή κριτική τους, τους κάνει πολύ δύσκολους στην επιλογή του /της συντρόφου τους.

Στις γυναίκες Παρθένους ενίοτε δημιουργείται ένα είδος ομοφυλοφιλίας γεγονός που δε συμβαίνει με τους άνδρες.

Συνηθίζουν δε, να τις αποκαλούν ψυχρές επειδή έτσι τουλάχιστον δείχνουν εξωτερικά. Στην πραγματικότητα όμως, όταν αγαπούν είναι στοργικές. Η δειλία τους είναι αυτή, που πολλές φορές τις εμποδίζει να εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους, έτσι μπορεί να πει κανείς ότι η γυναίκα Παρθένος είναι μία καλή, όχι όμως συναρπαστική σύζυγος.

Ως γονείς οι Παρθένοι δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητοί καθώς συνηθίζουν να εφαρμόζουν την κριτική και τη σχολαστικότητα τους και επάνω στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους γεγονός που τα κάνει αρκετά αντιδραστικά.

Το σημαντικό χαρακτηριστικό των ατόμων του ζωδίου αυτού είναι η καθαριότητα τους. Στην περίπτωση που αφήνουν την εμφάνιση τους απρόσεχτη και κυκλοφορούν βρώμικοι πρέπει να αναζητηθεί η αιτία σε άλλα στοιχεία του ωροσκοπίου τους.

Επίσης, ένα άλλο χαρακτηριστικό τους είναι ο μεγάλος τους εγωισμός ο οποίος δεν τους επιτρέπει να παραδέχονται ότι κάποιος άλλος ξέρει ή κάνει κάτι καλύτερα από αυτούς, γεγονός που τους ωθεί να αποφεύγουν να εμπιστεύονται εργασίες σε άλλους όταν μπορούν να τις κάνουν μόνοι τους. Αν όμως, εκ των πραγμάτων αναγκαστούν σε κάτι τέτοιο θα ελέγχουν, θα επεμβαίνουν και θα δίνουν συνεχώς τις οδηγίες τους.

Ακόμα αν το συγκεκριμένο ζώδιο δέχεται προσβολές, τα άτομα αυτά γίνονται αρκετά δύστροπα.

 

zygosΖΥΓΟΣ

Για τον Ζυγό η πιο συνηθισμένη γνώμη που επικρατεί είναι ότι κατέχεται από την επιθυμία του γάμου και γι αυτό παντρεύεται εύκολα και νωρίς.

Όλα αυτά ίσως είναι υπερβολή, η επιθυμία του Ζυγού είναι η αγάπη, η κατανόηση και η συντροφικότητα. Οι γυναίκες του ζωδίου είναι τόσο ρομαντικές που δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ερωτεύονται τον ίδιο τον εαυτόν τους παρά κάποιον του αντιθέτου φύλου. Απλά αρέσκονται στο να θαυμάζουν και να τους κολακεύουν έστω και να ξέρουν ότι αυτά είναι ψεύτικα.

Στα περισσότερα βιβλία διαβάζουμε ότι ο Ζυγός είναι στοργικό ζώδιο αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη, έχει διαφορά το να είσαι από το να θέλεις να φαίνεσαι στοργικός. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι οι άνθρωποι δε συμπονούν, αλλά τις περισσότερες φορές τις στενοχώριες των άλλων τις αντιμετωπίζουν πολύ επιφανειακά.

Είναι το ζώδιο που προτιμά να αγνοεί κάθε τι που του χαλάει τη διάθεση. Προτιμάει να βρίσκεται μέσα σένα δικό του «ρόδινο» κόσμο μακριά από ασχήμιες και προβληματισμούς. Για την προσωπική γοητεία που ασκούν οι Ζυγοί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ακόμα και όταν ανήκουν στους κατώτερους τύπους.

Μερικές φορές αυτή η γοητεία είναι φυσική αλλά πολύ συχνά την ασκούν εσκεμμένα προκειμένου να πετύχουν κάτι που θέλουν.

Οι γυναίκες Ζυγοί συνήθως είναι κομψές και καλοπεριποιημένες. Είναι ιδανικές οικοδέσποινες αλλά βέβαια θα προτιμούν να έχουν το υπηρετικό τους προσωπικό. Αν και είναι ικανές, όμως προτιμούν αντί να λερώνουν τα χέρια τους με τις δουλειές του σπιτιού να ξαπλώνουν στα αναπαυτικά τους μαξιλάρια και να πατούν το «κουμπί».

Η καθεαυτή σεξουαλική πλευρά της ζωής των Ζυγών από μόνη της δεν έχει καμία ιδιαίτερη αξία, πρέπει να υπεισέλθει και το αίσθημα της αγάπης, διότι ο γάμος θα τους κατέστρεφε τους παλαιούς καλούς καιρούς και θα τους μετέτρεπε το ρομαντισμό τους σε μία σκληρή πραγματικότητα.

Αυτό που πολύ συχνά έχει σαν αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στις γυναίκες είναι να αντικαθιστούν ή να απορρίπτουν τον ένα θαυμαστή τους πίσω από τον άλλον μέχρι που τελικά να τους χάσουν όλους.

Όταν όμως φτάσουν σε αυτήν τη φάση αρχίζει και παίζεται μία μικρή τραγωδία και το άσχημο είναι ότι παίζεται από την πλειονότητα των Ζυγών γυναικών καθώς πρέπει να διαλέξουν, να παραμείνουν ανύπαντρες; η να βιαστούν όσο τους παίρνει ο καιρός να παντρευτούν και συνήθως με τον πρώτο υποψήφιο. Έτσι εξηγείτε γιατί οι γάμοι των γυναικών κατά κανόνα δεν είναι ευτυχισμένοι.

Στις περισσότερες περιπτώσεις που οι γάμοι αυτοί γίνονται κάτω από αυτές τις συνθήκες το άτομο που παντρεύονται ή θα είναι ένας τυχαίος θαυμαστής ή μπορεί να είναι ένας αρκετά οικονομικά πετυχημένος άνδρας ο οποίος όμως να επιθυμεί για σύζυγο του μία γυναίκα που θα «διακοσμεί το σπίτι του και θα εντυπωσιάζει τις επαγγελματικές του γνωριμίες.

Όσον αφορά τους άνδρες Ζυγούς δεν έχουν μεγάλη διαφορά από τις γυναίκες στην επιλογή της συντρόφου.

 

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τον Σκορπιό λέγεται ότι είναι το ισχυρότερο ζώδιο. Αυτή η άποψη επικρατεί, διότι είναι το μόνο ζώδιο που έχει τη δυνατότητα να ανυψωθεί στα μεγαλύτερα ύψη ή αντίθετα να βυθιστεί μέσα σε απύθμενα βάθη.

Ένα άτομο Σκορπιός είναι αρκετά δυνατό να αντέξει έντονα κτυπήματα στη ζωή του όταν για τις ίδιες περιπτώσεις ένα άλλο άτομο στην κυριολεξία θα λύγιζε.

Ο Σκορπιός θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα ερωτικά (σεξουαλικά) ζώδια αλλά είναι και το ίδιο ισχυρό στην εγκράτεια. Σε αυτό το ζώδιο μπορεί να συναντήσουμε άτομα αχαλίνωτα στις ερωτικές απολαύσεις αλλά σπάνια σεξουαλικά διεστραμμένα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων ομοφυλοφιλίας (περίπτωση τέτοιας ροπής ωροσκοπίου).

Το άτομο Σκορπιός συνηθίζει να παντρεύεται μετά από ώριμο σκέψη και σε πολλές περιπτώσεις όταν υπάρχουν οικονομικά κίνητρα.

Ο άνδρας Σκορπιός για να είναι ικανοποιημένος από το γάμο του, η γυναίκα του εκτός από την οικονομική της επιφάνεια θα πρέπει να στέκει κοινωνικά ή να ξεχωρίζει για τους ευγενείς της τρόπους.

Ο ίδιος μπορεί να ξεφύγει σε εξωσυζυγικές περιπέτειες αν η γυναίκα του δεν τον ικανοποιεί απόλυτα αλλά δεν θα επιτρέψει ποτέ στη σύντροφό του έστω και την μικρότερη αταξία. Η οικογένεια γι αυτόν είναι «εκκλησία».

Η γυναίκα Σκορπιός -όπως και ο άνδρας- υπερήφανη και ηγεμονική έχει ένα μεγάλο ελάττωμα τη ζήλεια. Της αρέσουν οι μόνιμες καταστάσεις γι αυτό όταν αγαπάει, αγαπάει με πάθος, όταν όμως προδοθεί και φτάσει στο σημείο του μίσους τότε κανείς δεν ξέρει με πιο βίαιο τρόπο θα εκδηλωθεί…

Με την ακραία συμπεριφορά των Σκορπιών είναι εύκολο να σχηματίσει κανείς την εικόνα της τύχης του γάμου τους ή θα ναι πολύ ευτυχισμένος ή σκέτη δυστυχία.

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Ιχθείς
Ήλιος στους Ιχθείς
11 μοίρες
στον Τοξότη
Σελήνη στον Τοξότη
24 μοίρες
Τελευταίο τέταρτο
Τελευταίο τέταρτο
23 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα