Η «κακή» πλευρά της αγάπης

Η σχέση της Αφροδίτης με τους εξωτερικούς πλανήτες

Η σχέση της Αφροδίτης με τους εξωτερικούς πλανήτες

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί που πήγε εκείνος ο παλιός καιρός των παππούδων μας που μέσα απ' όλες τις αντιξοότητες της ζωής. Δηλαδή, παντρεύονταν πολύ νέοι, περνούσαν μαζί δυστυχίες, κακουχίες, μεγάλωναν παιδιά, αντιμετώπιζαν δεκάδες καθημερινά προβλήματα και παρ' όλα αυτά ακόμη και σήμερα είναι ευτυχισμένοι ο ένας κοντά στον άλλον!

Πάρτε το ίδιο ζευγάρι στη σημερινή... μοντέρνα κοινωνία μας. Βλέπετε τι συμβαίνει;

Ο παππούς θέλει την ελευθερία του, γιατί τα ενδιαφέροντά του είναι πολλά και ποικίλα. Η γιαγιά; Μπορεί και αυτή να είναι άνθρωπος καριέρας!

Μήπως λοιπόν έχει αλλάξει τόσο πολύ η ανθρώπινη φύση; Όχι ακριβώς. Σίγουρα όμως έχει αλλάξει η κοινωνία.

Η οικονομική ευημερία από την μία ή η οικονομική εξαθλίωση από την άλλη, και η ηθική απελευθέρωση μας έχουν κάνει τόσο ανεξάρτητους και μαζί επαναστατημένους που σε τελευταία ανάλυση αν δε μας αρέσει κάποιος ή τον απομακρύνουμε από κοντά μας ή φεύγουμε εμείς, καθώς σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να αλλάζουμε τους συντρόφους μας σαν τα πουκάμισα αν δε μας ταιριάζουν.

Όχι μη φανταστείτε ότι άλλαξε η σχέση Αφροδίτης - Ουρανού από το 1930 και μετά. Απλά σήμερα είναι πιο φανερή και έκδηλη η απελευθέρωση, η οποία είναι και η καλύτερη, αφού οι επιλογές μας σύμφωνα με το τι υπαγορεύει η καρδιά μας γίνονται πολύ πιο ελεύθερα.

Ο λειτουργικότερος και σημαντικότερος πλανήτης που επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις είναι η Αφροδίτη και οι όψεις που σχηματίζει (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) με τους εξωτερικούς ή αργούς, πλανήτες (Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας), οι οποίες είναι καθοριστικές για την καλή ή όχι εξέλιξη τους.

Η επιρροή αυτών των πλανητών είναι τόσο ισχυρή ώστε να μη μπορεί κανείς να αποκρύψει τα επακόλουθα – καλά ή άσχημα.

Παράλληλα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και ευχαρίστηση όταν κάποιος μπορεί να κυριαρχεί πάνω σ' αυτές τις δυνατές επιρροές -που δέχεται- μέσω της αυτοανάλυσης και της συνειδητοποίησης των εσωτερικών κινητήριων δυνάμεων του.

 

Αφροδίτη | Κρόνος
Το σύνδρομο της απόρριψης

Όποια και αν είναι η σχέση που δημιουργείται κάτω από το ψυχρό «βλέμμα» του Κρόνου μοιάζει με την Αχίλλειο πτέρνα που θέλει πάντα προσοχή για να μην προκαλέσει – κάποτε – ένα δυνατό πόνο. Συχνά αυτή η πλανητική σχέση προκαλεί αντιφάσεις στον τρόπο που συναλλάσσεται ο άνθρωπος. Έτσι όσοι έχετε στο ωροσκόπιό σας αυτό το «ντουέτο» μπορεί να διψάτε για αγάπη, αλλά η ψυχρή εξωτερική σας εμφάνιση δεν αφήνει περιθώρια – στον κόσμο που σας περιβάλλει – να σας εκφράσουν τα συναισθήματα τους. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι άλλοι.

Μπορεί να πείτε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά για σκεφτείτε πόσες και πόσες φορές έχετε απορρίψει και «καταδικάσει» και εσείς οι ίδιοι τον εαυτόν σας. Αναρωτηθήκατε ποτέ που μπορεί να οφείλετε αυτό; Ίσως κάποια αιτία να βρίσκεται σε άσχημα παιδικά χρόνια. Ίσως, κάποιο γεγονός ή γεγονότα να σημάδεψαν τόσο πολύ τον συναισθηματικό σας κόσμο ώστε η τότε αρνητική επίδραση να σας ακολουθεί στη ζωή σας και ως ενήλικα.

Οι περισσότεροι που έχουν Κρόνια Αφροδίτη – στο ωροσκόπιό τους - συνήθως έχουν την εντύπωση ότι οι άλλοι δεν τους αγαπούν, τόσο μάλιστα που και αν ακόμα εξαφανίζονταν από προσώπου γης ότι δε θα τους αναζητούσαν ούτε και αυτοί οι γονείς τους. Γι' αυτό δημιουργούν μία αυτοάμυνα, έστω και σε βάρος τους, για να δείξουν ότι δεν έχουν ανάγκη προστασίας- ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.

Ο φόβος λοιπόν της απόρριψης είναι το χειρότερο μειονέκτημα. Για παράδειγμα, μία όμορφη γυναίκα μπορεί να πιστεύει ότι είναι πανάσχημη κάνοντας έτσι υπερβολικές υποχωρήσεις. Ή ένας έφηβος μπορεί να φοβάται ότι δεν έχει την ικανότητα να συγκινήσει ούτε θηλυκή γάτα και δεν κάνει τίποτα για να πλησιάσει ένα κορίτσι που του αρέσει.

Είναι όμως, πράγματι όλοι όσοι έχουν αυτήν την πλανητική σχέση ανασφαλείς, ψυχροί κα απόμακροι; Όχι βέβαια, καθώς στο βάθος της ψυχής τους υπάρχει πάντα η επιθυμία να γνωρίσουν το “Μεγάλο Έρωτα”. Τι φταίει λοιπόν; Απλά, έχουν περιπλέξει το συναίσθημα με τον ορθολογισμό και δεν έχουν καταλάβει ότι έτσι χτίζουν ένα απόρθητο τείχος ανάμεσα σε αυτούς και στον κόσμο που τους περιβάλλει. Με αυτήν τη συμπεριφορά τους όμως, εμποδίζουν ολλούς ανθρώπους να μπουν στη ζωή τους - άσχετα βέβαια με εκείνους που μπαίνουν τυχαία και μένουν κοντά τους επειδή διαπιστώνουν μία ποιότητα στη σχέση που αναπτύσσουν μαζί τους.

Όμως και σε αυτήν την περίπτωση, πάντα οι άνθρωποι που έχουν τη συγκεκριμένη πλανητική σχέση θα δυσπιστούν και θα χρειάζονται ευαπόδεικτες πράξεις για την αγάπη, τη στοργή και την πίστη των άλλων προς αυτούς, ώστε να μην αισθάνονται το φόβο της εγκατάλειψης. Μετά από όλα αυτά θα ήθελα να θυμηθείτε και κάποιες φορές στη ζωή σας που αγνοήσατε τον Κρόνο και αφήσατε ελεύθερη την Αφροδίτη σας. Μήπως λοιπόν, ήταν τότε που ζήσατε κάποιες όμορφες ερωτικές στιγμές;

Μην τα παίρνετε λοιπόν όλα τοις μετρητοίς. Απλά να παίρνετε μία βαθιά ανάσα να ξεχνάτε τους τύπους, τα πρέπει και δεν πρέπει και να μπαίνετε χωρίς άλλο στο τρελό χορό της ζωής...


Αφροδίτη | Oυρανός
Δυνατές συγκινήσεις

Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στη ζωή σας - έχοντας στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας την Αφροδίτη σε όψη με τον Ουρανό - είναι να παντρευτείτε κάποιον όχι επειδή το θέλετε αλλά επειδή έτσι «πρέπει να γίνει...».

Η Αφροδίτη, δηλαδή ο έρωτας, το αίσθημα κάτω από το «παρανοϊκό»
βλέμμα του Ουρανού παθαίνει τέτοια κρίση, που ενώ ξεκινάει – στην αρχή - μ' ένα μεγάλο ενθουσιασμό, στη συνέχεια μπορεί να αγγίξει τα όρια της τρέλας.

Μήπως δε συμφωνείτε; Θα σας φέρω λοιπόν ένα απλό παράδειγμα: Το συνηθισμένο ωράριο «εννέα – πέντε» που σας υποχρεώνει να βρίσκεστε την ίδια ώρα στην εργασία σας με τα ίδια άτομα, στον ίδιο χώρο κάθε μέρα. Αλήθεια, πόσες φορές σκεφτήκατε να τους στήσετε στα τρία μέτρα; «Ε , όχι εσείς δεν είστε για καθορισμένα ωράρια».

Κατ' αρχήν, εσείς δεν είστε άνθρωποι για μεγάλες οικειότητες, γιατί πάρα πολλές φορές ανθρώπους που μέχρι χθες τους είχατε «κορώνα στο κεφάλι σας» σήμερα έχουν πάψει να σας συγκινούν. Άλλωστε οι δικές σας συγκινήσεις βρίσκονται στο ξαφνικό και το καινούριο. Και τελικά, αυτός είναι ο λόγος που συχνά βρίσκεστε άσκημα μπλεγμένοι με ακατάλληλους ερωτικούς συντρόφους. Μπορεί να είναι παντρεμένοι, ή να μην είναι κοινωνικά αποδεκτοί ή να ζουν στην... Κίνα.

Μία γνωστή μου, μορφωμένη, καλλιεργημένη και πετυχημένη επαγγελματικά γυναίκα σε μία μεταξύ μας συζήτηση μου είχε πει: «...Ήταν όλοι τους επιστήμονες επιχειρηματίες, ευγενικοί και καλλιεργημένοι , μα όλοι τους τελικά ήταν τόσο... βαρετοί». Αποτέλεσμα, ευτύχησε κοντά σ’ έναν απλό μέτριας μόρφωσης εργάτη.

Ο Ουρανός λοιπόν, ωθεί την Αφροδίτη να στρέφει το βλέμμα της σε ανθρώπους περίεργους, συχνά τραχείς χωρίς καμία πνευματική κουλτούρα, αλλά πάντως με κάποια ευστροφία μυαλού οι γυναίκες με μία Ουράνια Αφροδίτη στο ωροσκόπιο τους, συχνά παραπονούνται ότι ενώ βρίσκουν άνδρες που δηλώνουν υπέρ της ανεξαρτησίας των φύλων τελικά αποδεικνύονται καταπέλτες.

Αναμφισβήτητα δε μπορεί να σας κατηγορήσει κανείς ότι σνομπάρετε τους φίλους σας, ούτε και ότι αποδοκιμάζετε τους ανθρώπους. Απλά, αυτό που φταίει είναι ότι κάποτε, κάποτε η αχαλίνωτη επιθυμία σας να κάνετε έντονες σχέσεις σας γυρίζει μπούμερανγκ και δε μπορείτε να καταλάβετε τι σας έχει συμβεί. Ο καλύτερος τρόπος για κάποιον που θέλει να φύγετε από κοντά του είναι να σας ρωτάει συνεχώς τι κάνετε και που πάτε. Και αυτό συμβαίνει, διότι λόγω της ελευθερίας που θέλετε να έχουν οι σχέσεις σας, πολλές φορές ο αισθηματικός σας δεσμός πιστεύει ότι δεν τον θέλετε ή ότι τον απατάτε. Αποτέλεσμα ή να σας γίνει στενός κορσές η να σας αποχαιρετήσει οριστικά.

Όμως κάπως έτσι, συμπεριφέρεστε και εσείς αν πιστέψετε ότι δεν είστε αρκετά επιθυμητή. Αυτά λοιπόν είναι τα παράξενα του Ουρανού, αλλά και το μόνιμο σας πρόβλημα ότι δε μπορείτε να στεριώσετε μία σωστή και σταθερή σχέση.

Και δε φτάνουν μόνο αυτά. Πολλές φορές γίνεστε και αντικείμενο αρνητικής κριτικής ακόμα και για την εμφάνισή σας αλλά στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι δεν ενοχλείστε και τόσο.

 

Αφροδίτη | Ποσειδώνας
Ονειροπαρμένες σχέσεις

Τι κάνει η θεά του έρωτα, όταν γνωρίσει την αυτού εξοχότητα το θεό του Παγκοσμίου Έρωτα; Προσθέτει μία ακόμα δόση έρωτα για να δημιουργήσει τη μανία στον έρωτα από το κατώτερο στο ανώτερο πεδίο! Μήπως μπερδευτήκατε;

Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν όταν η Αφροδίτη βρίσκεται μπλεγμένη στα δίχτυα του Ποσειδώνα. Η σχέση Αφροδίτης Ποσειδώνα μπορεί να κάνει τον άνθρωπο να πιστεύει ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και στην πραγματικότητα να συμβαίνει το αντίθετο.

Οι άνθρωποι που έχουν αυτήν τη σχέση στο ωροσκόπιο τους, την αγάπη την έχουν κάνει, όνειρό τους, τραγούδι, προσευχή. Όταν νιώθουν ότι αγαπούν, αυτό τους αρκεί για να αισθάνονται ευτυχισμένοι. Η κλασική φράση «σε αγαπώ, αγαπώ όλον τον κόσμο» μαρτυρά αυτό που πιστεύουν για τα συναισθήματα τους. Και καθώς η αγάπη τους είναι ανιδιοτελής προσπαθούν πάντα να μη πληγώνουν κανέναν.

Όμως συχνά, ακούγονται να μουρμουρίζουν και το «δεν ξέρω τι θέλω» αλλά αυτή η φράση – όταν λέγεται – μαρτυρά ότι κάτι δεν πάει καλά. Ίσως να υπάρχει κάποιο συναισθηματικό μπέρδεμα, το οποίο ούτε οι ίδιοι είναι ικανοί να το ξεμπλέξουν.

Έτσι λοιπόν, μπορεί να αγαπάτε μέχρι βαθμού αυτοθυσίας, αλλά μην αρνηθείτε και ότι μπορεί να προδώσετε αυτόν που αγαπάτε. Αν βέβαια, σας ρωτήσει κάποιος «έχετε τη δυνατότητα να καθορίζετε την τύχη μιας σχέσης σας από την αρχή», ξέρω ότι θα απαντήσετε ναι, αλλά καλύτερα θα είναι να μην απαντήσετε, διότι έτσι θα πληγωθείτε λιγότερο όταν δείτε το αποτέλεσμα. Ωστόσο, ερωτεύεστε με αρκετή ευκολία αλλά δεν αναφέρεται σε κανένα κεφάλαιο της αισθηματικής σας ζωής σας πόση σταθερότητα μπορεί να έχει η σχέση που δημιουργείτε. Ο έρωτας για εσάς βρίσκεται στα σύννεφα- αλώστε γιατί να βρίσκεται στη γη και να «ποδοπατείται».

Έχετε όμως, ένα καταπληκτικό ταλέντο, να μπορείτε να εισχωρείτε βαθιά στην ψυχή των ανθρώπων. Γιατί λοιπόν αρνείστε να βλέπετε την αλήθεια, που ο κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του και θέλετε να ζείτε με αυταπάτες .Γιατί θέλετε τους εραστές σας να τους εξιδανικεύετε σύμφωνα πάντα με τα φανταστικά πρότυπα που έχετε δημιουργήσει στο μυαλό σας, ανεξάρτητα αν ανταποκρίνονται σε αυτά που πιστεύετε ή φαντάζεστε.

Οι γυναίκες με αυτήν την Ποσειδώνια Αφροδίτη σε πολλές περιπτώσεις «καταφέρνουν» να βρίσκονται δίπλα σε προβληματικού άνδρες. Όπως αλκοολικούς, ναρκομανείς, άρρωστους, φτωχούς στο μυαλό και στο πορτοφόλι και γενικά τους «καημένους» της ζωής προσπαθώντας να γίνετε η σανίδα σωτηρίας τους.

Οι άνδρες πάλι νιώθετε τρελοί από έρωτα την ημέρα που η κούκλα σας είναι περιποιημένη και απογοητεύστε το βράδυ που έχει αφαιρέσει το μέικ-απ. Μα γιατί μήπως σας αρέσουν οι έκφυλες; Μα τι λέω, για εσάς δεν υπάρχει τέτοια λέξη. Η επιλογές σας γίνονται παντού. Από τον οίκο ανοχής, μέχρι τα σαλόνια του Μπάκιγχαμ, άσχετα με το ποιά είναι η δική σας κοινωνική θέση.

Δεν είναι όμως κρίμα – σε όποιο φύλο και αν ανήκετε – να σας εκμεταλλεύονται; κυρίως επειδή δημιουργείτε εσφαλμένες σχέσεις; Ένας καλός τρόπος για να μη συμβαίνει αυτό είναι να αφήνετε τους άλλους να αποκαλύπτουν εκείνοι πρώτοι τον εαυτό τους. Ζήστε τους ένα διάστημα ως να μη σας αφορά η παρουσία τους και κυρίως μη μείνετε κοντά τους από οίκτο ή γιατί δείχνουν εκείνοι οίκτο για εσάς.

 

Αφροδίτη | Πλούτωνας
Σκληρέ μου έρωτα

«Όλα πάνε ρολόι! Πάντα ήμουν δυνατός/η δε χρειάζομαι κανέναν και αμφιβάλλω αν ποτέ χρειαστώ» ή μήπως δεν κάνετε τέτοιες δηλώσεις, αλλά αυτό μπορεί και να συμβαίνει μέχρι που κάνει την εμφάνισή του ο Πλούτωνας και σας τα κάνει όλα «Γης Μαδιάμ».

Από τότε και μετά, δεν είστε σε θέση να δουλέψετε, να φάτε, να κοιμηθείτε. Το μυαλό σας βρίσκεται σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει έλξη το ενδιαφέρον σας.

Η μέχρι εκείνη τη στιγμή έρημη ζωή σας μετατρέπεται σε θυελλώδεις ανέμους, καθώς κάνετε σπασμωδικές κινήσεις υποψιασμένοι την εγκατάλειψη.

Τι είναι όλα αυτά θα αναρωτηθεί κάποιος. Είναι ακριβώς οι Πλουτώνιες κρίσεις, όταν κάποιες σχέσεις φτάνουν στα άκρα (διαζύγιο, εγκατάλειψη, σεξουαλική βιαιότητα και διαστροφή, θάνατος του συντρόφου).

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα στο ωροσκόπιο σας βρίσκεται υπό την επιτήρηση του Πλούτωνα του θεού του Άδη και αυτό σημαίνει σχέσεις σκοτεινές, μοιραίες, μετ εμποδίων. Σημαίνει επίσης, την αναζήτηση ενός απελευθερωμένου έρωτα ή την αναμονή του «Σωτήρα» ο οποίος όμως δε θέλει να εμφανιστεί. Τι ζητάτε όμως να βρείτε μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις σας, όταν από τη μια αγαπάτε με πάθος και από την άλλη μισείτε μέχρι την πλήρη εξόντωση του μέχρι χτες αγαπημένου ερωτά σας.

Επίσης τι ζητάτε, όταν από τη μία σαμποτάρετε την αποκλειστικότητα και από την άλλη ζητάτε εγγυήσεις γι' αυτήν. Ή μήπως αγνοείτε αυτούς που έχουν φτάσει ακόμα και στο σεξουαλικό έγκλημα; Αυτό δε σημαίνει ότι είστε ένας ψυχρός δολοφόνος, ούτε ότι τρέφετε βίαια συναισθήματα. Αλλά να, καμιά φορά τρομάζετε και αυτήν τη μικρή πεταλούδα που πετά γύρω σας. Ίσως γιατί ενδέχεται να έχετε παράλογες απαιτήσεις, ίσως γιατί επιδιώκετε να μεταβιβάζετε τις κοινές ευθύνες που έχετε με το/τη σύντροφό σας μόνο σε εκείνον/η, ενώ παράλληλα βρίσκεστε γαζωμένος από πάνω του.
Άλλοτε πάλι ζητάτε την αγάπη και τη στοργή του/της ενώ ταυτόχρονα γίνεστε αυταρχικοί και «κουμπωμένοι» μαζί του, γιατί στην πραγματικότητα δε φοβάστε τόσο τον άλλον άνθρωπο, όσο τον εαυτόν σας.

Με όλα αυτά βέβαια τα καθόλου κολακευτικά σχόλια μπορεί αγανακτισμένα να πείτε: «τελικά είμαι καταδικασμένος να μη βρω την αληθινή ευτυχία;». Όχι βέβαια. Απλά, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ο Πλούτωνας ο θεός του Άδη ο οποίος κυβερνά το σκοτάδι – στην προκειμένη περίπτωση – έχει εισβάλει - και βέβαια επηρεάζει - τις βαθύτερες αναζητήσεις σας. Το πρόβλημα σας λοιπόν, είναι να μη νιώσετε προδομένος /η διότι τότε καταφεύγετε στη μοναξιά έως και απομόνωση.

Και τι έγινε λοιπόν, για λίγο καιρό; Ίσα, ίσα έτσι μόνοι που θα είστε μπορείτε να κλάψετε, να σπάσετε, να βρίσετε, να εκτονωθείτε. Τέλος πάντων, εκτονωθήκατε με όποιον τρόπο σας αρέσει.

Τώρα, καθίστε ήρεμα και πείτε στον εαυτόν σας ότι «δε μπορούμε να υποχρεώνουμε ποτέ τον άλλον άνθρωπο να μας αγαπήσει». Η αγάπη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Αρκεί πάντως, το πάθημα να γίνεται μάθημα ώστε την επόμενη φορά να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη.

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
20 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
2 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
6 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα