Το «Σ’αγαπώ» για κάθε ζώδιο

Το «Σ’αγαπώ» για κάθε ζώδιο

Από τον Κριό μέχρι τους Ιχθείς, o καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά την αγάπη και το τι σημαίνει «Σ’αγαπώ» για το κάθε ζώδιο.

Τι θα πει «Σ’αγαπώ» για το κάθε ζώδιο;


kriosΚριός
Το να αγαπάς κάποιον είναι για εσένα δέσμευση ζωής, δεν τη δίνεις όπου κι όπου την αγάπη σου. Δεν θέλεις να ζήσεις έναν γλυκανάλατο έρωτα. Αντ’ αυτού θέλεις να είναι συναρπαστικός και περιπετειώδης.


tavrosΤαύρος
Για εσένα η αγάπη σημαίνει προστασία. Θέλεις να κάνεις το ταίρι σου να νιώθει ασφάλεια. Το να αγαπάς κάποιον για εσένα σημαίνει να ενδιαφέρεσαι για τα συναισθήματά του και να τον προστατεύεις από το να μην πληγωθεί.


didimoiΔίδυμοι
Για εσένα ο έρωτας είναι πλατωνικός, υπό την έννοια ότι ψάχνεις το άλλο σου μισό. Το να αγαπάς για εσένα σημαίνει το να εμπνέεσαι από το ταίρι σου, να ενθουσιάζεσαι και να σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίζεις νέες προσκλήσεις.


karkinosΚαρκίνος
Το να αγαπάς για εσένα σημαίνει να είσαι γενναιόδωρος και ευγενικός. Να αγαπάς βαθιά και πολύ. Να κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν που αγαπάς.


leonΛέων
Όταν λες σ’ αγαπώ, νιώθεις παθιασμένος και δοτικός απέναντι στο ταίρι σου. Η αγάπη σου παρακινείται από την λαχτάρα για έξαψη που σου προκαλεί το ταίρι σου και τη στοργή που θέλεις να προσφέρεις στον σύντροφό σου.


parthenosΠαρθένος
Εσύ όταν αγαπάς αφιερώνεις τον εαυτό σου στο ταίρι σου και το υποστηρίζεις. Η αγάπη σου δεν είναι ένα καπρίτσιο της στιγμής, αλλά αποτέλεσμα συναισθηματικού δεσίματος και αργής ωρίμανσης. Σαν το καλό κρασί.


zygosΖυγός
Η αγάπη για εσένα είναι η ισορροπία μεταξύ έρωτα και αρμονία με τον άνθρωπο που αγαπάς. Η αγάπη απαιτεί φαντασία, κόπους και θυσίες, αλλά δεν επιβάλλεται.


skorpiosΣκορπιός
Αγάπη σημαίνει ειλικρίνεια, πίστη, πάθος. Επιζητάς την αγάπη, και δίνεις την αγάπη, που εκφράζει ταυτόχρονα σεβασμό, εκτίμηση και θέρμη.


toxotisΤοξότης
Εσύ όταν αγαπάς νιώθεις ανεξάρτητος αλλά και ταυτόχρονα συνδεδεμένος με τον άνθρωπό σου. Έρωτας για εσένα είναι η δυνατότητα να ζήσεις τις εμπειρίες που έχεις βάλει στόχο στη ζωή σου, αγκαλιά με τη μοναδική σου αγάπη.


aigokerosΑιγόκερως
Όταν αγαπάς, το επιδεικνύεις, καμαρώνεις για τον έρωτά σου. Η αγάπη σου είναι μοναδική και γενναιόδωρη και σου αρέσει να την εκφράζεις με πράξεις, όχι με λόγια.


ydroxoosΥδροχόος
Το να αγαπάς για εσένα σημαίνει να κινείς το ενδιαφέρον στο ταίρι σου, να διεγείρεις το μυαλό του. Σε ελκύουν οι άνθρωποι που καλλιεργούν το πνεύμα τους και αναρωτιούνται, συνεπώς για εσένα "αγαπώ" σημαίνει να εμπνέεσαι να εκφραστείς χωρίς δισταγμούς.


ixthysΙχθείς
Αγάπη σημαίνει για εσένα να ερωτεύεσαι από την πρώτη στιγμή, χωρίς φίλτρο και λογική. Να θέλεις να δώσεις απλόχερα την αγάπη σου και το ίδιο να κάνει και ο σύντροφός σου. Αγάπη σημαίνει να ζεις το παραμύθι.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ο Αστρολογικός Γιατρός σας Ο Αστρολογικός Γιατρός σας
Η ιατρική αστρολογία είναι μία επιστήμη που απαιτεί γνώσεις αστρολογίας και ιατρικής. Θεωρητικά, χρειάζονται πολλά χρόνια για να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Ημερολόγιο

Σαν Σήμερα