Καλοκαίρι 2018: Οι ανάδρομοι πλανήτες

Καλοκαίρι 2018: Οι ανάδρομοι πλανήτες

Μην τρομάζετε, οι ανάδρομοι μπορούν να μας επηρεάσουν και θετικά.

Όλοι έχουμε ακουστά εκείνη τη συμβουλή του Πάολο Κοέλιο από τον Αλχημιστή που λέει ότι όταν θες κάτι, όλο το σύμπαν συνομωτεί εναντίον σου ώστε να το καταφέρεις. Φέτος το καλοκαίρι, τα άστρα συνωμοτούν ώστε να γίνουν όλα αλλοπρόσαλλα. Κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού, συνολικά έξι πλανήτες είναι ανάδρομοι - πέντε από αυτούς ταυτόχρονα - που σημαίνει ότι οι θερμότεροι μήνες του 2018 θα έχουν περισσότερες στροφές από αυτές που σε βάζει να κάνεις το gps.

Φυσικά, δεν είναι όλες οι αναδρομές συνυφασμένες με την καταστροφή.

Ακριβώς επειδή ένας πλανήτης είναι ανάδρομος σε οποιοδήποτε ζώδιο - ακόμα και στο δικό σας!- δε σημαίνει ότι η ζωή σας θα περιστρέφεται σα μαινάδα του Ευρυπίδη. Απλώς θυμηθείτε ότι ο τρόπος με τον οποίο κάποιος αντιμετωπίζει έναν ανάδρομο πλανήτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από πώς επιλέγει να δει αυτό το γεγονός.

Ένας μεγάλος παράγοντας για να ανταπεξέλθετε σε μία δύσκολη στιγμή είναι να είστε προετοιμασμένοι. Οπότε έχετε στο νου σας ότι η γνώση του ανάδρομου πλανήτη είναι η μισή αρχοντιά. Η υπόλοιπη μισή είναι να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το γεγονός. Κάποιες φορές ένας ανάδρομος είναι ιδανική ευκαιρία να ανατρέξετε στο παρελθόν και να διορθώσετε ό,τι έχετε παραμελήσει.

Οι ανάδρομοι πλανήτες δεν είναι συνώνυμο της καταστροφής, παρά το γεγονός οι άνθρωποι λατρεύουν να το υποδεικνύουν. Οι ανάδρομοι πλανήτες είναι σημάδι ότι πρέπει να πατήσεις λίγο φρένο και να ανατρέξεις πίσω. Διερωτήσου: «Τι έχω αφήσει άλυτο»;


Πώς προβλέπεται να επηρεάσουν οι ανάδρομοι πλανήτες το φετινό καλοκαίρι;


mercury-120Ο ανάδρομος Ερμής το καλοκαίρι του 2018
26 Ιουλίου 2018 – 19 Αυγούστου 2018

Αυτός ο ανάδρομο πέφτει στον Λέοντα, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα ζώδια θα είναι λίγο λιγότερο αντιδραστικά όταν πρόκειται για επικοινωνία. Ο ανάδρομος Ερμής είναι ιδανική ευκαιρία να χαλαρώσουμε λίγο τους τόνους μας και να αναλογιστούμε πόσο ειλικρινείς ήμασταν στο διάστημα που πέρασε. Είναι μία περίοδος διαλογισμού με θέμα τη συμπεριφορά μας και το αν ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες μας.


mars-120Ο ανάδρομος Άρης το καλοκαίρι του 2018
26 Ιουνίου 2018 – 27 Αυγούστου 2018

Ο ανάδρομος Άρης προστάζει ηρεμία και χαλάρωση. Εκείνες τις ημέρες, οφείλουμε στον εαυτό μας να ρίξουμε τους τόνους, να του αφιερώσουμε χρόνο και να ανασυνταχθούμε. Αν κάθε μέρα άναβε η φλόγα μέσα μας, θα είχαμε καεί.


jupiter-120Ο ανάδρομος Δίας το καλοκαίρι του 2018
8 Μαρτίου 2018 – 10 Ιουλίου 2018

Ο ανάδρομος Δίας πέφτει στο Σκορπιό, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε προσεκτικά τις πράξεις μας και να αξιολογήσουμε τους στόχους μας. Είμαστε ειλικρινείς και ηθικοί; Μήπως έχουμε γίνει υπερβολικοί με τις φιλοδοξίες μας; O Σκορπιός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης και ο Δίας ο πλανήτης της ειλικρίνειας. Ο ανάδρομος Δίας σε συνδυασμό με το Σκορπιό, επιτρέπουν στους ανθρώπους να επαναξιολογήσουν και να ξανασκεφτούν, επιτρέποντάς τους να καταλάβουν ποιος είναι ειλικρινής και ποιος δεν είναι.


saturn-120Ο ανάδρομος Κρόνος το καλοκαίρι του 2018
17 Απριλίου 2018 – 6 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ανάδρομος Κρόνος συμπίπτει με το ζώδιο του Αιγόκερω, που σημαίνει ότι θα μας δώσει μια ώθηση να αναλάβουμε τα ηνία, να σταματήσουμε να αναβάλουμε και να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Δεν αποκλείεται το ένα βήμα παραπέρα να γίνει και σε μία προσωπική μας σχέση.


uranus-120Ο ανάδρομος Ουρανός το καλοκαίρι του 2018
7 Αυγούστου 2018 – 6 Ιανουαρίου 2018

Ο ανάδρομος Ουρανός τρακάρει με τον Ταύρο και μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά όσον αφορά οικονομικά και σχέσεις. Θα ξεκαθαρίσουμε στο κεφάλι μας λάθη που κάναμε και στους δύο τομείς. Η συνειδητοποίηση είναι ένα καλό βήμα προς τη βελτίωση.


neptune-120Ο ανάδρομος Ποσειδώνας το καλοκαίρι του 2018
18 Ιουνίου 2018 – 24 Νοεμβρίου 2018

Ο Ποσειδώνας μπαίνει στο ζώδιο του Ιχθύ, και ξέρετε τι σημαίνει Ιχθύς: δημιουργικότητα και φαντασία. Όσο δεν περιορίζoυμε τον εαυτό μας και δεν αφήνουμε τους φόβους μας να μας κυριεύουν, θα είναι μία εξαιρετικά ευρηματική περίοδος στις ζωές μας. Είναι ο καιρός να εξερευνήσουμε τον δημιουργικό εαυτό μας.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ρέικι: Απλά και κατανοητά Ρέικι: Απλά και κατανοητά
To Ρέικι είναι μια απλή, ευχάριστη και φυσική θεραπευτική τεχνική που στηρίζεται στη μετάδοση ζωτικής ενέργειας μέσω του απαλού αγ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Χριστουγεννιάτικη προσφορά βιβλίων Χριστουγεννιάτικη προσφορά βιβλίων
Αποκτήστε σε μία μοναδική προσφορά για τις γιορτές, τα 5 βιβλία των εκδόσεων IL Piccolo (Βασίλης Παπαδολιάς) "Μαθήματα Αστρολογιας Ι, ΙΙ,...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Αιγόκερω
Ήλιος στον Αιγόκερω
24 μοίρες
στον Ταύρο
Σελήνη στον Ταύρο
21 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
9 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα