Ο Ερμής στα ζώδια και τους οίκους

Ο Ερμής στα ζώδια και τους οίκους


Ο Συμβολισμός του Ερμή και η Ερμηνεία του στα Ζώδια και τους Οίκους


mercury-120ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΡΜΗΣ

• Κυριαρχία: Στους Διδύμους και στην Παρθένο
• Έξαρση στην Παρθένο
• Αδυναμία στον Τοξότη
• Πτώση στους Ιχθύες

Χαρακτηριστικό: Επικοινωνία (πνευματική και σωματική).

Ο Ερμής που κινείται μέσα από την τροχιά της Γης, είναι εσωτερικός πλανήτης. Είναι ο πλησιέστερος προς τον Ήλιο και βρίσκεται μέσα στις 28ο (μοίρες) απ’ αυτόν. Στο Ωροσκόπιο εμφανίζεται είτε στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο είτε στο προηγούμενό του, είτε στο επόμενο.

Συσχετισμοί:
Ο Ερμής σχετίζεται με την ευφυΐα, τον εγκέφαλο, τον συντονισμό του νευρικού συστήματος. Σχετίζεται επίσης με το αναπνευστικό σύστημα, με τη νοητική λειτουργία, και με τον θυρεοειδή. Επίσης με μικρά είτε καθημερινά ταξίδια, οχήματα επικοινωνίες, συγκοινωνίες, ταχυδρομεία, γραπτό και προφορικό λόγο.

Θετικές ιδιότητες του Ερμή:
Ισχυρή έφεση για την απόκτηση γνώσεων και μετάδοσή τους στους άλλους. Άτομο με σημαντική ικανότητα λογικής σκέψης, κρίσης, αντίληψη, ευφυΐα, ευστροφία, εξαιρετική δεινότητα στη συζήτηση και στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, καλλιέργεια πνεύματος.

Αρνητικές ιδιότητες του Ερμή:
Ασυνέπεια, υπερβολικές επικρίσεις. Ερευνητικότητα χωρίς συναίσθηση σκοπού. Ανεξέλεγκτη νευρική ενεργητικότητα που δημιουργεί νευρική ένταση ή στασιμότητα. Ευφράδεια, πονηριά, δηκτικός σαρκασμός, κυνικός.

Ο Ερμής δεν έχει χαρτογραφηθεί μέχρι τώρα. Η παρατήρηση του πλανήτη αυτού είναι εξαιρετικά δύσκολη επειδή πάντα εμφανίζεται στο ίδιο τμήμα του ουρανού με τον Ήλιο. Οι γοργές εναλλαγές της απόκλισης του Ερμή, συνδέονται άμεσα με τον συσχετισμό του πλανήτη με την ταχύτητα ενεργειών και την εύφλεκτη νευρική ενεργητικότητα.


Παράδειγμα Ερμηνείας σε Γενέθλιο Χάρτη

ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ

ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ
(8 Φεβρουαρίου 1828 – 24 Μαρτίου 1905)

Στο Ωροσκόπιο του Ιουλίου Βερν ο πλανήτης Ερμής εμφανίζεται να συμπίπτει με το Μεσουράνημά του στον Υδροχόο. Είναι μια κλασσική ένδειξη ενδιαφέροντος για την επιστημονική φαντασία και μάλιστα εξαιρετικά δημιουργικής κλίσης σε αυτόν τον τομέα. Η προφητική σύλληψη, από τον Ιούλιο Βερν, των αρχών που διέπουν τη μελλοντική εξερεύνηση του Σύμπαντος από τον άνθρωπο, μαρτυρεί κάποιον πνευματικό δεσμό του τουλάχιστον με τη σημερινή Εποχή του Υδροχόου.

Ο Ιούλιος Βερν (Jules Gabriel Verne) ήταν Γάλλος μυθιστοριογράφος, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας, ιδιαίτερα γνωστός για τα περιπετειώδη μυθιστορήματά του και τη βαθιά επιρροή του στο λογοτεχνικό είδος της επιστημονικής φαντασίας. Είναι περισσότερο γνωστός από τα μυθιστορήματά του Ταξίδι στο Κέντρο της Γης (1864), 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα (1870) και Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες (1873). Ο Βερν έγραφε για αεροπορικά και διαστημικά ταξίδια πριν εφευρεθούν πρακτικά τα αεροπλάνα και πριν επινοηθούν τα μέσα ενός διαστημικού ταξιδιού. Είναι ο δεύτερος πιο μεταφρασμένος συγγραφέας στον κόσμο (μετά την Αγκάθα Κρίστι). Μερικά από τα βιβλία του γυρίστηκαν σε κινηματογραφικές ταινίες, κινούμενα σχέδια και τηλεοπτικές σειρές. Ο Βερν αναφέρεται συχνά ως ο «Πατέρας της Επιστημονικής Φαντασίας», τίτλο που μερικές φορές μοιράζεται με τον Χιούγκο Γκέρνσμπακ και τον Χ. Τζ. Γουέλς.


Ο Ερμής στα ζώδια και τους οίκους


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ

krios
Ερμής στον ΚΡΙΟ

Γρήγορη σκέψη και παρρησία, μερικές φορές επίσης στασιμότητα πνεύματος και ειρωνική διάθεση. Η αυτοεπιβεβαίωση υποβόσκει σχεδόν πάντοτε. Η απερισκεψία και η εριστική διάθεση είναι το αποτέλεσμα, αν ο Ερμής βρίσκεται σε δυσμενή γωνία. Διανοητική ένταση και νευρικότητα μπορεί να προκύψουν από έλλειψη πνευματικού κινήτρου. Αυθορμητισμός, βιαστικός τρόπος ομιλίας, ανυπομονησία, ανεπάρκεια προγράμματος μπορεί να εμποδίσουν την πρόοδο, αλλά αν ο Ερμής βρίσκεται σε πολύ δυσμενή γωνία ακριβείας η πρώτη απόφαση είναι συνήθως σωστή.


tavros
Ερμής στον ΤΑΥΡΟ

Πρακτικό και σταθερό μυαλό. Χρειάζεται όμως χρόνο για να αφομοιώσει τα δεδομένα και ενθάρρυνση για να αντικρύσει τις γνώμες των άλλων και να αναπτύξει ευέλικτη κρίση, επειδή η ισχυρογνωμοσύνη και οι άκαμπτες αντιλήψεις μπορεί να αποδειχθούν ισχυρά αρνητικά στοιχεία. Γενικά άτομο πρόσχαρο και με εκλεπτυσμένη κρίσει μπορεί να εκτιμήσει το καλλιτεχνικό και το ωραίο. Αν το ζώδιο είναι Δίδυμος ο Ερμής στον Ταύρο είναι συχνά ένας έξοχος παράγοντας σταθερότητας που εξουδετερώνει την αστάθεια των Διδύμων. Αν το ζώδιο είναι Ταύρος συνήθως τάσεις ακαμψίας.


didimoi
Ερμής στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Εφευρετικότητα, φοβερή ευστροφία, επιχειρηματικό και ζωντανό μυαλό, ικανό συνήθως να μην επηρεάζεται από προλήψεις. Η επιθυμία για πλατιές γνώσεις συχνά πληρώνεται με υπερένταση που φαίνεται στο άγχος ή και στη σύγχυση. Αν και το άτομο δίνει την εντύπωση του καλά πληροφορημένου, έχει την τάση να αρκείται σε επιπόλαιες προσεγγίσεις πχ ο παρουσιαστής της τηλεόρασης που περνάει με μια ματιά σπουδαία γεγονότα, ο ερασιτέχνης σε αντιδιαστολή με τον επαγγελματία. Ικανότητα σε μαχητικές συζητήσεις, αν και φλύαρος.


karkinos
Ερμής στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Δυνατή μνήμη και φαντασία συχνά υπέρμετρη που συνήθως αποδίδουν κάτι θετικό και δημιουργικό. Το άτομο αυτό όμως έχει και μια ισχυρή τάση να ζει στο παρελθόν η ζωή αρχίζει όταν γίνεται παρελθόν σε αυτή τη περίπτωση - αδυνατώντας για το μέλλον. Μεγάλη ισχυρογνωμοσύνη, που μπορεί όμως να αλλάξει τα καθημερινά ζητήματα. Εξαιρετική καλοσύνη, μητρικότητα στα πάντα, ευαισθησία σκέψεων και περίσκεψη. Ισχυρή διαίσθηση τάση προς την ονειροπόληση. Αγάπη λυρικής ποίησης, ποίηση και μουσική. Ανεπτυγμένη αίσθηση του ρυθμού. Αδικαιολόγητες αγωνίες και πολλές φορές κρίσεις πανικού, φοβίες και στενότητα σκέψης πρέπει να κατανικηθούν.


leon
Ερμής στο ΛΙΟΝΤΑΡΙ

Πρόσχαρος και αισιόδοξος χαρακτήρας συχνά όμως με δογματισμό και ισχυρογνωμοσύνη που μπορεί να οδηγήσει στην καταπίεση των άλλων. Αγαπά τις απολαύσεις, είναι ικανός να αναλάβει ευθύνες, καλές οργανωτικές ικανότητες. Τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Ερμή εδώ είναι οι απότομοι τρόποι, η ροπή στις προλήψεις, η έπαρση. Διακρίνεται συχνά με ανεπτυγμένη διαίσθηση , δημιουργικότητα και αντίληψη των τεχνών. Στοργή στα παιδιά, ικανότητα στη διαπαιδαγώγησή τους. Εξαιρετική ένδειξη για εκπαιδευτικούς.


parthenos
Ερμής στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Κυριαρχία εδώ ο Ερμής. Πολύστροφο, πρακτικό και καλλιεργημένο μυαλό αλλά ίσως υπερβολές στην κριτική και σε αδιάκοπη νευρική ένταση. Αναλυτική και τολμηρή προσέγγιση στα προβλήματα, χαρακτηριστικό πολύ χρήσιμο για επίπονη και μακροχρόνια εργασία. Σχολαστικός, λεπτολόγος έως και εγωκεντρικός χαρακτήρας πολλές φορές. Μαθαίνει με μεγάλη ευκολία και έχει κλίσεις στην επιστήμη ή στο κριτικό δοκίμιο. Σκεπτικισμός. Ενδιαφέρεται υπερβολικά για την υγεία, την υγιεινή , τα διαιτολόγια. Ίσως είναι vegan. Αν δέχεται δυσμενείς γωνίες εδώ ο Ερμής μπορεί να γίνει υπερβολικά σχολαστικός μέχρι να χάνει και το μέτρο.


zygos
Ερμής στο ΖΥΓΟ

Χαρακτήρας ικανός να κρίνει πάντα σύμφωνα με τους κανόνες της λογικής, βλέπει τα πράγματα πάντα και από τις δύο όψεις αλλά εξαιρετικά αναποφάσιστος και εκνευριστικά αναβλητικός. Αυτό που λείπει ίσως είναι η πρακτική σκέψη. Πολλές φορές ένας καλλιεργημένος πνευματικά συνεργάτης μπορεί να του παρέχει την υποκίνηση, που την έχει πάντοτε ανάγκη για να αναπληρώσει την έλλειψή της. Στην καλύτερη περίπτωση πρόκειται για χαρακτήρα με ισορροπημένη σκέψη. Αν ο πλανήτης δέχεται δυσμενείς γωνίες έλλειψη τακτ και «μούτρα».


skorpios
Ερμής στο ΣΚΟΡΠΙΟ

Εδώ έχουμε πολύ οξύ νου, με εξαιρετικά ανεπτυγμένη διαίσθηση, ικανότητα συγκέντρωσης της προσοχής, πολύ έξυπνος αλλά και σαρκασμός, δογματισμός, ζήλεια, μνησικακία, καχυποψία ακόμα και ψυχική σκληρότητα. Υπάρχει μια έντονη τάση προς το μυστήριο ιδιαίτερα αν ο Ήλιος κατέχει το ίδιο ζώδιο. Εξαιρετικοί συγγραφείς μυστηρίου. Χαρακτήρας ικανός να λύνει δύσκολα προβλήματα με πρακτικό τρόπο. Η εκλογή σωστού τρόπου ενέργειας και η εμμονή σε αυτόν είναι από τα χαρακτηριστικά του Ερμή στον Σκορπιό. Χρειάζεται ανάπτυξη πνευματικής ευελιξίας.


toxotis
Ερμής στον ΤΟΞΟΤΗ

Η θέση αυτή του Ερμή φανερώνει τον ακούραστο μελετητή, που έχει διαρκώς και διακαώς ανάγκη να μοχθεί πνευματικά. Γενικά πλατύς νους, ικανός να συλλαμβάνει αμέσως την κατάσταση. Αν όμως δέχεται δυσμενείς γωνίες τότε είναι μειωμένη η συγκέντρωση της προσοχής και μπορεί να υπάρχει νευρικότητα. Η ειλικρίνειά του και το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι έντονα χαρακτηριστικά. Συνηθισμένο το ταλέντο στο γράψιμο. Στην αρνητική εκδοχή απάθεια, καλοπέραση αδιαφορώντας για τα χρήματα.


aigokeros
Ερμής στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Χαρακτήρας με ορθολογικό, σοβαρό, ψυχρό και υπολογιστικό νου. Γενικά φιλόδοξος με μεγάλη υπομονή, προσεκτικός και αν , όλη η προσωπικότητα δεν καταπιέζεται σύμφωνα με τις περιοχές του γενέθλιου χάρτη , αποβλέπει σε ξεχωριστούς στόχους στη ζωή. Μεθοδικότητα και τυπικότητα προπαντός στη λήψη αποφάσεων. Μπορεί να υπάρχει τραχύτητα και ταπεινές μέθοδοι για να φτάσει στον στόχο του. Βραβεύσεις στη σχολική ζωή. Ιδιαίτερη ικανότητα μνήμης όπως στο Ηλιακό πολικό του ζώδιο τον Καρκίνο. Λογική. Αν δέχεται εδώ ο Ερμής δυσμενείς γωνίες η στενότητα της σκέψης μπορεί να ζημιώσει πολύ σοβαρά το κατά άλλα αξιόπιστο άτομο.


ydroxoos
Ερμής στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Χαρακτήρας πρωτότυπος και επινοητικός με ανεπτυγμένο ένστικτο. Αληθινός νους της Εποχής του Υδροχόου, βλέπει πάντα μακριά. Χαρακτήρας που εμμένει με πείσμα στις αντιλήψεις που έχει διαμορφώσει. Μεγάλο ενδιαφέρον και κλίσεις προς τις σύγχρονες επιστήμες ιδιαίτερα και σχετικά με τα μέσα επικοινωνίας. Χαρακτηριστικοί τύποι προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εξαιρετικοί Αστρολόγοι. Εκκεντρικοί τύποι. Οι πνευματικές απασχολήσεις άστατες, υπάρχει όμως εξαιρετική κρίση στην ανθρώπινη φύση.


ixthys
Ερμής στους ΙΧΘΥΕΣ

Καλοσύνη και ευσπλαχνία. Χαρακτήρας συγκαταβατικός και ευαίσθητος. Πρέπει να δοθεί προσοχή στην αφηρημάδα και την επιλησμοσύνη στην νεαρή ηλικία ιδίως. Εξαιρετικοί συγγραφείς με φοβερά γόνιμη φαντασία αλλά πρέπει να ελέγχει τη διαίσθηση που πολλές φορές οδηγεί σε λάθος μονοπάτια. Πληθωρικός συναισθηματισμός που απαιτεί διέξοδο ίσως στην ποίηση είτε του ιδίου είτε άλλων ποιητών.. Συγγραφικές δεξιότητες επίσης όπως και στον χορό. Τάσεις προς το απόκρυφο και τον μυστικισμό. Ταλέντο στην κωμωδία, τη μιμητική και την ψυχαγωγία των άλλων.

Ο Ερμής στα ζώδια και τους οίκους


Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ (ανατέλλων ζώδιο – Ωροσκόπος)
Εδώ ο Ερμής δίνει έμφαση στη διανοητική δραστηριότητα και αυτό απαιτεί φυσικά θετικό έλεγχο, για να αποφεύγεται η ασυνέπεια. Με δυσμενείς γωνίες μπορεί να φέρει ακόμα και διχασμένη προσωπικότητα.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 2ο ΟΙΚΟ
Έντονη τάση για τακτοποίηση οικονομικών που μπορεί να φέρει δεσμεύσεις. Εξαιρετική ικανότητα στις διαπραγματεύσεις και στον τομέα των πωλήσεων.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΙΚΟ
Έμφαση στη μόρφωση και στις υποθέσεις συγγενικών προσώπων ακόμα και γειτόνων. Πηγή ανησυχίας το νευρικό σύστημα, αν όμως εδώ ο Ερμής δέχεται θετικές γενέθλιες γωνίες όλα τα ζητήματα Ερμή- τρίτου Ηλιακού Οίκου εξελίσσονται θετικά. Πολύ ομιλητικός τύπος.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ
Ισχυρή ροπή προς τη διανοητική ικανότητα μέσα στο οικιακό περιβάλλον, στο σχολείο, στις σπουδές στην Πατρίδα. Πρέπει να καταπολεμηθούν οι τάσεις απομόνωσης στο σπίτι.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ
Μεγάλο ταλέντο στα διανοητικά παιχνίδια. Ικανότητα στην ανατροφή και διαπαιδαγώγηση παιδιών, εξαιρετικοί εκπαιδευτικοί. Έντονη ερωτική ζωή, απολαύσεις. Η τάση για τυχερά παιχνίδια πρέπει να ελεγχθεί αν ο Ερμής δέχεται δυσμενείς γωνίες.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 6ο ΟΙΚΟ
Ανησυχία για την εργασία. Προσοχή στις εντερικές διαταραχές αν δέχεται δυσμενείς γωνίες. Τάση για υπερβολική αναλυτικότητα και υπερτίμηση στα καθημερινά προβλήματα εργασίας. Εξαιρετική τοποθέτηση για υπαλλήλους γραφείου. Αγάπη για pet με πολύ σχολαστικότητα στην καθαριότητα.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ
Ιδανική θέση αν δέχεται ευνοϊκές γωνίες για συνεργασίες και συνεταιρισμούς. Καλή θέση για γάμο. Ο τύπος αυτός εμπνέεται από τον/την σύντροφο η τους συνεταίρους.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ
Ευφυΐα, προσανατολισμένη ίσως στις επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας ίσως και σε επενδύσεις. Θέση που με καλές γωνίες «βγάζει» συμβολαιογράφους και εφοριακούς – φοροτεχνικούς. Έλξη για τον αποκρυφισμό πιθανή. Χαρακτήρας που εμπνέει.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 9ο ΟΙΚΟ
Ταλέντο στις ξένες γλώσσες. Εύνοια σε ότι αφορά εξωτερικό, θρησκεία, φροντιστήρια, κλήρο. Ανώτατη Παιδεία. Η πρακτική εφαρμογή απαραίτητη για να αποδώσει. Πολύ δραστήριος εδώ ο Ερμής.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ (Μεσουράνημα)
Η καριέρα και η σταδιοδρομία σε πρώτο πλάνο. Πρέπει όμως να συμβαδίζει με πνευματικά ενδιαφέροντα, διαφορετικά η νευρικότητα θα καταστρέψει την πρόοδο. Ελεύθερα επαγγέλματα, δημοσιογραφία.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 11ο ΟΙΚΟ
Έντονη κοινωνική ζωή. Ενδιαφέρον για την ανθρωπότητα. Συμμετοχή σε λέσχες και συλλόγους. Πολλές γνωριμίες ίσως ανάληψη υπευθυνοτήτων. Δυνατές φιλίες και σε πνευματικό επίπεδο.

ΕΡΜΗΣ ΣΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ
Έλξη προς τον μυστικισμό. Εδώ η Πίστη πολύ δυνατή. Συχνά ισχυρή διαίσθηση, όνειρα προφητικά. Η φαντασία έχει ανάγκη προσήλωσης σε κάτι το σταθερό. Διαλογισμός συνιστάται.


Βιβλιογραφία
• Η Νέα Μεγάλη Αστρολογία - εκδόσεις Τερζόπουλος 1989 των Ντέρεκ και Τζούλιας Πάρκερ
• The new Complete Astrologer Mitchell Beazley Publishers 1971 & 1984 (Πρωτοεκδόθηκε ως Complete Astrologer 1971)
• Wikipedia (για τον Ιούλιο Βερν).

Για την αστρολογική σας σφραγίδα και την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σας σχετικά όχι μόνο για τον Ερμή αλλά για όλες τις θέσεις των πλανητών και τις γωνίες τους με λεπτομερή ανάλυση επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας αστρολόγο.


Γαρυφάλλου Ελένη
Professional Αstrologer - Writer
Τηλ. για ραντεβού: 6933 084367
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Viber: 6979 076410

Γαρυφάλλου Ελένη, Professional Αstrologer - Writer

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Τοξότη
Ήλιος στον Τοξότη
11 μοίρες
στον Λέων
Σελήνη στον Λέων
21 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
20 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα