Ο Κρόνος στην Καρμική Αστρολογία

Ο Κρόνος στην Καρμική Αστρολογία

Ο ρόλος και η σημασία του Κρόνου στην Καρμική Αστρολογία

saturn-120Ο πλανήτης Κρόνος στην Καρμική Αστρολογία θα μπορούσαμε να πούμε ότι συμβολίζει τον καρμικό σκελετό της ψυχής μας.

Ο,τι κατορθώσαμε να αναπτύξουμε στο παρελθόν, κλίσεις ή χαρακτηριστικά γνωρίσματα, μεταφέρονται μέσω αυτού του πλανήτη στην παρούσα μας ενσάρκωση.

Το Κρόνιο αρχέτυπο είναι αυτό που αποκρυστάλλωσε ένα σύνολο συγκεκριμένων διαδρομών τα οποία βίωσε το άτομο σε παρελθούσες ενσαρκώσεις και καταγράφτηκαν στην ψυχή του ως κεκτημένα.

Τώρα, στην παρούσα ζωή, θα πρέπει να τα αναδείξει ξανά, είτε γιατί δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης περιοχής του ζωδίου που βρίσκεται ο Κρόνος, είτε γιατί εκφράστηκαν αρνητικά.

Ουσιαστικά μέσω του Κρόνου φέρουμε εκείνες τις ιδιότητες που οφείλουμε να συντηρήσουμε αλλά και να χρησιμοποιήσουμε ως χρήσιμη και κεκτημένη αξία.

Πολλοί συγχέουν αυτό το αρχέτυπο με πόνους και τιμωρίες σε σχέση με λάθη προηγούμενων ενσαρκώσεων, όμως αν και δημιουργεί περιορισμούς και δυσκολίες ανάλογα με την θέση του σε ζώδιο και οίκο, οι επιλογές του ατόμου για δυσάρεστες εμπειρίες είναι οι ηθελημένες προσπάθειές του να απελευθερωθεί από τελματωμένες και άχρηστες συνήθειες για να μπορέσει να προχωρήσει σε μια περαιτέρω εξέλιξη μέσα από την χρήση των εργαλείων που υποδεικνύει ο ζωδιακός άξονας που βρίσκεται ο συγκεκριμένος πλανήτης.

Επίσης πολλές φορές μας δείχνει εκείνα τα σημεία που κατά το παρελθόν η ψυχή αγνόησε λόγω της επίπονης διαδικασίας τους, δημιουργώντας στο τώρα μια συνθήκη υποχρεωτικής πορείας χωρίς εναλλακτικές επιλογές, κάτι που πολλές φορές αναγκάζει το άτομο να το νιώθει ως επιτακτική και βαριά ευθύνη στην παρούσα του ενσάρκωση.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το αρχέτυπο του Κρόνου φέρει εκείνες τις πληροφορίες στην τωρινή μας ζωή ίδιες με αυτές του σκληρού δίσκου του υπολογιστή μας.

Η ζωδιακή του θέση μας δείχνει και τα ανάλογα αιτούμενα στην τωρινή μας ζωή ενώ ο οίκος που βρίσκεται μας υποδεικνύει το πεδίο εκείνο που θα αναγκαστούμε να παιδευτούμε με σκοπό την εξέλιξή μας.


kriosΚΡΟΝΟΣ στον ΚΡΙΟ

Με τον Κρόνο στον Κριό το άτομο έχει βιώσει σε προηγούμενες ζωές τα ανάλογα χαρακτηριστικά του όπως τόλμη, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, μόνο που τώρα χρειάζεται να τα επιδείξει με τον πιο διάφανο τρόπο. Ο ιδεαλισμός, η καθαρότητα, η δικαιοσύνη και η εντιμότητα είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναπτύξει για να μπορέσει να εξελιχθεί στην τωρινή ενσάρκωση.
Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει τα χαρακτηριστικά του Κριού για να μπορέσει να αναρριχηθεί σε υψηλές θέσεις όχι όμως και με το πιο καθαρό κίνητρο. Τώρα είναι η ώρα για να μπορέσει να προχωρήσει βάζοντας μπροστά την καθαρότητα του σκοπού αλλά και την θυσία του παρελθόντος.

tavrosΚΡΟΝΟΣ στον ΤΑΥΡΟ

Εδώ το άτομο έχει βιώσει ένα σύνολο εμπειριών που αποσκοπούσαν στην υλική ασφάλεια και στην απόκτηση υλικών αγαθών. Οι πρακτικές πλευρές της ζωής είναι αυτές που θα το απασχολήσουν και πάλι και θα θέσουν ζητήματα άμεσης ικανοποίησης της υλικής ασφάλειας. Μόνο που τώρα η υπομονή καθώς και η αφοσίωση θα πρέπει να είναι τα βασικά του εργαλεία για να μπορέσει να το κατορθώσει. Η φιλαργυρία, η ισχυρογνωμοσύνη και η ιδιωφέλεια θα πρέπει να αναβαθμιστούν σε αξιοπιστία, σε πραότητα, και σε εναρμόνιση του σώματος με την ψυχή για να μπορέσουν να αποφύγουν την κατάληξη μιας ακόμα δύσκολης πρακτικά ζωής.

didimoiΚΡΟΝΟΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Το άτομο κατά το παρελθόν με τον Κρόνο στους Διδύμους είχε αναπτύξει την λογική με συστηματικό τρόπο αλλά και με μια πρακτική και πειθαρχημένη σκέψη. Η ανάγκη για επίδειξη αυτών των ικανοτήτων και στην παρούσα ζωή είναι πάλι εμφανής, μόνο που τώρα χρειάζεται να αποφύγει την προσκόλλησή του σε στενόμυαλες αντιλήψεις αλλά και να μην τις κρίνει βάση της προσωπικής του σκοπιμότητας. Η ανάγκη που θα παρουσιαστεί εδώ θα είναι η αναζήτηση μια διαχρονικής αλήθειας καθώς και η διασύνδεση των αντίθετων πόλων των ιδεών, έξω από προσωπικές αντιλήψεις, για να μπορέσει να αναγνωρίσει αλλά και να εξελίξει τις επιταγές του παρελθόντος του.

karkinosΚΡΟΝΟΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Εδώ το άτομο κατά το παρελθόν πέρασε μέσα από συναισθηματικές συμπληγάδες που το ανάγκασαν να αποξενωθεί από γονείς, παιδιά, εστία ή πατρίδα. Σε αυτήν την ζωή νιώθει την υπέρτατη υποχρέωση απέναντί τους, πολλές φορές σαν ένα πολύ βαρύ φορτίο. Το ζητούμενο εδώ είναι η αναγνώριση των ιδιοτελών σκοπών του που το αναγκάζουν σε απομάκρυνση καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης του σεβασμού και της υπευθυνότητας, στοιχεία τα οποία θα πρέπει αναδείξει στην παρούσα ζωή. Εδώ έχουμε την ανάγκη μετάβασης από την προστασία-εξάρτηση στην καθαρή ανταπόκριση συναισθημάτων, κι από τον λανθάνων φανατισμό στην εστίαση.

leonΚΡΟΝΟΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Με τον Κρόνο στον Λέοντα η ανάγκη για αυτοέκφραση, για δημιουργία και για αναγνώριση είναι αυτά που το άτομο θα αναζητήσει και πάλι να επιδείξει στη παρούσα ενσάρκωση. Μόνο που τώρα η ανάγκη ελέγχου του περιβάλλοντός του, καθώς και ο συγκεντρωτισμός του θα πρέπει να εξελιχθούν και να αναζητήσουν την εκδήλωση ενός πιο μεγαλόψυχου εαυτού. Η γενναιότητα καθώς και η προάσπιση των αδυνάτων θα πρέπει να αντικαταστήσουν την καταδυνάστευση και τον απολυταρχισμό του. Η καθαρότητα των συναισθημάτων του είναι αυτή που θα μπορέσει να το οδηγήσει ώστε να γίνει ο αγωγός της δημιουργικότητας που τόσο επιθυμεί.

parthenosΚΡΟΝΟΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Εδώ έχουμε το άτομο που στο παρελθόν είχε κατορθώσει να δώσει αξία στην λεπτομέρεια, στην ακρίβεια και στην σχολαστικότητα, τόσο που έφτασε να λειτουργεί με βάση μια ψυχαναγκαστική θεώρηση, τόσο στην ζωή του όσο και στην κρίση του για το περιβάλλον του. Η αναζήτηση σφαλμάτων, η οξυθυμία και η ψυχρότητα είναι τα σημεία που θα χρειαστούν αναβάθμιση για να μπορέσει να εξελιχθεί. Οι προκαταλήψεις θα πρέπει να αντικατασταθούν από την καθαρότητα της σκέψης, όπως και οι ατέλειες από την ανεκτικότητα για να μπορέσει να οδηγηθεί σε μια πιο υγιή χρησιμότητα μέσα στην ανθρώπινη κοινότητα.

zygosΚΡΟΝΟΣ στον ΖΥΓΟ

Οι αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, οι ομαδικές δραστηριότητες και οι σχέσεις ήταν τα χαρακτηριστικά που ανέπτυξε το άτομο κατά το παρελθόν με τον Κρόνο στον Ζυγό με σκοπό την κοινωνική του αναγνώριση και την εκτίμηση. Τώρα ο δισταγμός του να δεσμευτεί γίνεται συχνά τροχοπέδη στην εξέλιξή του. Τα σημεία μετάβασης εδώ είναι η αναγνώριση της σχετικότητας και η συμφιλίωση με τα αντίθετα. Η κατανόηση ότι το ιδεώδες βρίσκεται στην εναρμόνιση των αντιθέτων.
Αν κατορθώσει να περάσει από την αμφιταλάντευση σε μια αμερόληπτη κατανόηση, τότε και ο φόβος της δέσμευσης θα μπορέσει να μετασχηματιστεί.

skorpiosΚΡΟΝΟΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Με τον Κρόνο στον Σκορπιό το άτομο κατά το παρελθόν έχει βιώσει ενσαρκώσεις που σχετιζόταν άμεσα με οικονομικές, σεξουαλικές ή αποκρυφιστικές δυνάμεις.
Στην παρούσα ζωή έχει ανάγκη να επιδείξει αυτές τις ικανότητές του αλλά και να προβεί σε καταστάσεις καταπίεσης μέσω αυτών. Η μετάβαση εδώ έχει να κάνει με την υπέρβαση του Εγώ, την αποταύτιση από τα σκοτεινά του βάθη αλλά και την αυτοκυριαρχία του. Εδώ υπάρχει η δυνατότητα το άτομο να φτάσει σε μεγάλη πνευματικότητα αρκεί να μπορέσει να ξεφύγει από συναισθήματα εμπάθειας, εγωισμού και εκδικητικότητας, επιδιώκοντας συνειδητά την διαχείριση του σκοτεινού ενεργειακού του δυναμικού.

toxotisΚΡΟΝΟΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Εδώ έχουμε το άτομο που στο σύνολο των προηγούμενων ενσαρκώσεων ανέπτυξε ικανότητες φιλοσοφίας, εκπαίδευσης καθώς και την τάση για αναζήτηση καινούριων τόπων ψάχνοντας την αλήθεια του. Αν καταφέρει να ξεπεράσει τις πομπώδεις και αλαζονικές του απόψεις ως αναφαίρετα δικαιώματά του σε αυτή την ενσάρκωση και δεν προσπαθήσει να επιβάλλει τις φιλοσοφικές και θρησκευτικές του απόψεις, θα μπορέσει να αναβαθμιστεί και να θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία ενός υψηλού πνευματικού στόχου. Η κατανόηση και η σφαιρική θεώρηση των πραγμάτων είναι το ζητούμενο για τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη.

aigokerosΚΡΟΝΟΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η προσωπική φιλοδοξία και η προώθηση της δημόσια εικόνας είναι τα χαρακτηριστικά του ατόμου με Κρόνο στον Αιγόκερω που έχει κατακτήσει στο παρελθόν. Η ανάγκη του για μια επιτυχημένη καριέρα θα τον απασχολήσει και σε αυτήν τη ζωή, μόνο που τώρα θα πρέπει να περιορίσει την διάθεσή του να χειραγωγήσει το περιβάλλον του χρησιμοποιώντας τη θέση του. Η σύγκρουση που θα γίνει ανάμεσα στην εγκόσμια καταξίωσή του και στην ανάγκη υπέρβασής της μέσω της ηθικής ακεραιότητας είναι και το σημείο εξέλιξής του. Εδώ η φωνή της συνείδησης του έρχεται να συναντήσει τον κοινωνικό του ρόλο.

ydroxoosΚΡΟΝΟΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η μελέτη αλλά και η εμπειρία για νοητική βελτίωση καθώς και η ανάγκη πλήρης ανεξαρτησίας είναι τα χαρακτηριστικά που το άτομο έχει δουλέψει σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Η αίσθηση αλτρουισμού και η τάση του για ομαδικές δραστηριότητες θα είναι έκδηλες και στην παρούσα ζωή του, όμως θα πρέπει να μάθει να περιορίζει την διανοητική του φιλοδοξία αλλά και την συναισθηματική του ψυχρότητα για να μπορέσει να περάσει στη διάδοση εκείνης της αλήθειας που μπορεί να απελευθερώσει ένα σύνολο ανθρώπων δίνοντάς του νέες δυνατότητες. Η ευθυκρισία και η αδελφοσύνη απαλλαγμένες από τον αυτοσκοπό είναι τα ζητούμενα για την τωρινή εξέλιξη.

ixthysΚΡΟΝΟΣ στους ΙΧΘΕΙΣ

Εδώ η επιθυμία μοναχικότητας αλλά και η ισχυρή φαντασία είναι τα χαρακτηριστικά που το άτομο έχει αναπτύξει σε παρελθούσες ενσαρκώσεις επιθυμώντας την απόσυρσή του στον εσωτερικό του κόσμο κι αδυνατώντας πολλές φορές να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ή τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Οι τάσεις φυγής και οι δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις θα εμφανιστούν ξανά και σε αυτήν την ενσάρκωση με σκοπό να υπερβούν την όποια εξάρτηση του παρελθόντος και να καλλιεργήσουν αισθήματα συγχώρεσης και κατανόησης υπέρ των αδυνάτων μέσω της έμπρακτης αγάπης.

 

Αν ο Κρόνος συμμετέχει σε Καρμικό σχηματισμό μας δηλώνει την ανάγκη εξισορρόπησης των εμπειριών που θα πρέπει να πάρουμε μεταξύ των αντιδιαμετρικών ζωδίων που καταλαμβάνει αυτός ο σχηματισμός.

Καρμικό σχηματισμό Κρόνου έχουμε όταν ο συγκεκριμένος πλανήτης έρχεται σε όψη αντίθεσης μέσω μιας πολικότητας ζωδίων με δυο τουλάχιστον προσωπικούς πλανήτες, συμπεριλαμβανομένων και του Ήλιου και της Σελήνης, χωρίς να εξετάζουμε το απαραίτητο εύρος των μοιρών που ορίζουμε είτε για τη σύνοδο είτε για την αντίθεση. Αν ο Κρόνος έρχεται σε όψη συνόδου ή αντίθεσης με τα φώτα, Ήλιο ή Σελήνη, (και πάλι εδώ δεν εξετάζουμε την ανοχή των μοιρών αλλά μόνο τον ζωδιακό άξονα) τότε οι δυο αυτοί πλανήτες αρκούν για να έχουμε έναν Καρμικό σχηματισμό.


Έτσι,

Ο Κρόνος σε Καρμικό σχηματισμό στον άξονα Κριού-Ζυγού,
δημιουργεί συγκρούσεις ανάμεσα στην ανάγκη εκδήλωσης της προσωπικότητας και στην κοινωνικότητα καθώς και στην σύναψη σχέσεων.

Ο Κρόνος στον Κριό θα αντιμετωπίσει εμπόδια στις προσωπικές του επιδιώξεις και θα αναγκαστεί να στραφεί στην δημιουργία σχέσεων και συνεργασιών. Εδώ η προσωπική ανάπτυξη σε θέματα Κριού έχει ολοκληρωθεί και αν και υπάρχει ακόμα η παρόρμηση για την εξέλιξη της προσωπικής του εικόνας θα πρέπει να προχωρήσει στην συνένωση που του υποδεικνύει η περιοχή του Ζυγού.

Ο Κρόνος στον Ζυγό έχει ολοκληρώσει την ανάπτυξή του σε θέματα σχέσεων και τώρα θα πρέπει να αναπτυχθεί το ίδιο το άτομο. Συχνά βιώνει έντονες σχέσεις από τις οποίες απογοητεύεται και οδηγείται σε απομόνωση. Εδώ η λύση είναι να δουλευτεί και να ενδυναμωθεί η προσωπικότητα για να μπορέσει να προχωρήσει σε πιο εποικοδομητικές σχέσεις.

Ο Κρόνος σε Καρμικό σχηματισμό στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού,
είναι ένας δύσκολος καρμικός σχηματισμός μιας κι εδώ η δύναμη και η ισχύς του συγκεκριμένου δίπολου δοκιμάζονται πολλές φορές μέσω της στέρησης, της κατάργησης ή του περιορισμού των ευκαιριών τους.

Ο Κρόνος στον Ταύρο λόγω κατάχρησης ή εξάντλησης φυσικών πόρων ή υλικών αγαθών θα αναγκαστεί να στραφεί στην περιοχή του Σκορπιού, αναζητώντας τα βιώματα εκείνα που θα τον καθοδηγήσουν στην υπέρβαση του Εγώ αλλά και στην απόκτηση του προσωπικού ελέγχου και της αυτοκυριαρχίας.

Ο Κρόνος στον Σκορπιό θα πρέπει να στραφεί στην περιοχή του Ταύρου και να αναζητήσει τα βιώματα εκείνα που θα του δώσουν την εσωτερική γαλήνη, την υλική και συναισθηματική ασφάλεια αλλά και μέσω αυτών ουσιαστικά και πάλι την ισχύ όμως τώρα μέσα από το αντιδιαμετρικό μονοπάτι του Ταύρου.

Ο Κρόνος σε Καρμικό σχηματισμό στον άξονα Διδύμων-Τοξότη,
από την μια σχετίζεται με την γνώση μέσω της λογικής και από την άλλη με θρησκευτικό ή ιδεολογικό φανατισμό. Η ισορροπία εδώ έχει να κάνει με την κατανόηση και την ανοχή των πεποιθήσεων των άλλων για να μπορέσει να αντιληφθεί τους διαφορετικούς δρόμους που οδηγούν στην επαφή με το Θείο.

Ο Κρόνος στους Διδύμους απαιτεί το άνοιγμα στην περιοχή του Τοξότη και την κατανόηση άλλων πνευματικών οριζόντων πέρα από αυτούς που έχει βιώσει σε παρελθούσες ενσαρκώσεις, κατανοώντας και συλλέγοντας καινούριες πληροφορίες πέρα από την γνωστή λογική του.

Ο Κρόνος στον Τοξότη από την άλλη θα αναζητήσει τα ανάλογα βιώματα στην περιοχή των Διδύμων με σκοπό την αποκόλλησή του από δογματικές αντιλήψεις καθώς και την ανεξαρτησία του πνεύματος για να μπορέσει να αντιληφθεί και άλλους τρόπους προσέγγισης του Θείου μέσα από διαφορετικά τελετουργικά δρώμενα.

Ο Κρόνος σε Καρμικό σχηματισμό στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω,
είναι ένας επίσης δύσκολος σχηματισμός, μιας και επισημαίνονται δύσκολα παιδικά χρόνια, συναισθηματική καταπίεση και σταμάτημα της προσωπικής ανάπτυξης, ενώ η κατάκτηση μιας σημαντικής προσωπικής φιλοδοξίας ενδεχομένως να έχει υπερκαλύψει την επαφή με τα συναισθήματα.

Ο Κρόνος στον Καρκίνο θα επιδιώξει να αντισταθμίσει τις παιδικές πικρίες με μια φιλοδοξία και με την ανάγκη αναρρίχησής του στην κοινωνική κορυφή για να μπορέσει να αποδείξει την αξία που στερήθηκε. Δύσκολα ξεπερνά αυτήν την ανεπάρκεια και ο στόχος της ισορροπίας μπορεί να επιτευχθεί αν επικεντρωθεί περισσότερο στο κοινωνικό όφελος παρά στην προσωπική του ανάδειξη.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα απευθυνθεί στην περιοχή του Καρκίνου για να μπορέσει να εισπράξει εκείνα τα βιώματα που θα τον φέρουν σε επαφή με τα κρυμμένα του συναισθήματα. Εστιάζοντας πάνω σε κάποιο οικείο πρόσωπο ή σε οικογενειακές καταστάσεις θα μπορέσει να αναγνωρίσει και να εξελίξει την καταπιεσμένη του ταυτότητα.

Ο Κρόνος σε Καρμικό σχηματισμό στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου,
σχετίζεται με την δημιουργική αυτοέκφραση και με την ανάγκη να αντιληφθεί το άτομο την Ατομικότητά του σαν μέρους του Θεϊκού σχεδίου. Εδώ μπορούμε να διακρίνουμε μια δυσκολία στην επαφή με τον εσωτερικό εαυτό καθώς και στην απολαβή προσωπικής ικανοποίησης.

Ο Κρόνος στον Λέοντα έχει εξαντλήσει τα βιώματα στις συναισθηματικές σχέσεις και συνήθως υποφέρει από την ελάχιστη ικανοποίησή τους. Εδώ η στροφή προς την περιοχή του Υδροχόου μπορεί να φέρει εκείνες τις εμπειρίες που θα το κάνουν να νιώσει ικανοποίηση μέσω της προσφοράς του προς την ανθρωπότητα.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο έχει ολοκληρώσει το κύκλο του σε θέματα ομάδων, αλλά ακόμα κι αν πάει ενστικτωδώς προς αυτές, το ατομικό του συμφέρον δεν φαίνεται να εξυπηρετεί πλέον την ομαδική συνειδητότητα. Η διέξοδος αυτού του Καρμικού σχηματισμού μπορεί να βρεθεί μέσα από την ενασχόλησή του με την τέχνη, την ψυχαγωγία και την προσωπική δημιουργία.

Ο Κρόνος σε Καρμικό σχηματισμό στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων,
φέρει τις δοκιμασίες που έχουν να κάνουν με την σύνθεση και την ανάλυση διαφορετικών μεθόδους προσέγγισης ζωής, ενώ απαιτείται μια εσωτερική αναδιοργάνωση για να αποτραπεί η ματαιότητα, η αμφιβολία και ο φόβος της ανάληψης ευθυνών.

Ο Κρόνος στην Παρθένο έχει ολοκληρώσει τα βιώματα προσφοράς όμως πιο πολύ σαν μια διεκπεραιωτική ευθύνη παρά σαν κοινωνική υπηρεσία, γεγονός που έχει δημιουργήσει την αίσθηση μιας ματαιότητας πολλές φορές με προβλήματα εργασιακά ή υγείας. Εδώ η περιοχή των Ιχθύων μπορεί να προσφέρει την επαφή του με τον διαλογισμό και με εναλλακτικές μορφές θεραπείας, ρυθμίζοντας ξανά την εσωτερική και διανοητική του κόπωση.

Ο Κρόνος στους Ιχθείς δοκιμάζεται από ανέφικτες προσπάθειες για μια ανώτερη πνευματική κατάσταση όπου όμως τα βιώματά της έχουν εξαντληθεί σε προηγούμενες ενσαρκώσεις. Θα προσπαθήσει μέσω της αφοσίωσης σε γονείς ή σε άτομα εξουσίας να θυσιάσει ένα μέρος του εαυτού του και να κατορθώσει την προσφορά υπηρεσίας μέσω της περιοχής της Παρθένου. Η διέξοδος έρχεται μέσα από την προσφορά πρακτικών λύσεων στο εκάστοτε πρόβλημα του προσώπου στο οποίο αφοσιώθηκαν.

 
από την Χριστίνα Φούσκα

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Σκορπιό
Ήλιος στον Σκορπιό
7 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
24 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
13 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα