Ηλιακή ολική έκλειψη (2/7/2019)

Ηλιακή ολική έκλειψη στις 2 Ιουλίου 2019

Στις 2 Ιουλίου 2019 και ώρα Ελλάδος 22:16:05 πραγματοποιείται Ηλιακή ολική έκλειψη η οποία είναι η πρώτη ολική έκλειψη από την τελευταία που ήταν η «Μεγάλη Αμερικανή έκλειψη του 2017»

της Δωροθέας Κλωνάρη

Η συγκεκριμένη της 2 Ιουλίου δεν θα είναι ορατή από την Ελλάδα. Ένα μεγάλο μέρος της θα είναι ορατό από τον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, Ανατολικά της Νέας Ζηλανδίας στην περιοχή Coquimbo, σε μερικές περιοχές της Νότιας Αμερικής και της Παραγουάης καθώς και σε μικρά τμήματα της Χιλής και της Αργεντινής.

Σε αυτή την έκλειψη έχουμε Ωροσκόπο στο ζώδιο του Υδροχόου και Μεσουράνημα στο Σκορπιό. Η τοποθέτηση των πλανητών στον χάρτη της έκλειψης τοποθετεί τους πλανήτες σε έναν άξονα.

Από τη μια μεριά είναι ο Ήλιος και η Σελήνη στη 11η μοίρα του Καρκίνου, ο Βόρειος Δεσμός στις 17 του Καρκίνου, που τονίζει μας την συνειδησιακή κρίση που βιώνουμε αλλά και την σοβαρότητα των καρμικών καταστάσεων που θα διανύσουμε το επόμενο διάστημα, ο Άρης στην 0 του Λέοντα, που μόλις έχει αλλάξει ζώδιο και πύρινος, ορμητικός και απερίσκεπτος βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη μοίρα που μερικές φορές σχετίζεται δυστυχώς με ανθρωποκτονίες και ο εριστικός Ερμής στις 3 του Λέοντα που δίνει συχνά απερίσκεπτες συμπεριφορές και ενέργειες.

Από την άλλη έχουμε τον Κρόνο, ανάδρομο στις 17O του Αιγόκερω, τον Πλούτωνα, ανάδρομο στις 22 του Αιγόκερω και τον Νότιο Δεσμό στις 17 του Αιγόκερω.

Η τοποθέτηση αυτή των πλανητών μαζί και με την Μερική έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου 2019 μας δείχνουν το «θερμό» καλοκαίρι που θα διανύσουμε σκαρφαλώνοντας ο «υδράργυρος» σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες και την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η έκλειψη Ηλίου αυτή μας προκαλεί στο να δούμε κατάματα την πραγματικότητα στην οποία ζούμε και που ως τώρα εθελοτυφλούμε δεν τη βλέπουμε και μας ωθεί στο να σπάσουμε το κατεστημένο του παρελθόντος και μέσα από επώδυνες και οδυνηρές καταστάσεις να δραστηριοποιηθούμε δημιουργώντας νέες και καλύτερες. Το ένστικτο της προστασίας θα βρίσκεται σε εγρήγορση και επαγρύπνηση. Θα πρέπει να προσέξουμε τα νεύρα μας και να αποφύγουμε τους εκνευρισμούς, τις εντάσεις και προτού μιλήσουμε να έχουμε αξιολογήσει και να έχουμε σκεφτεί πρώτα, αποφεύγοντας προστριβές με τους άλλους και κινήσεις που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις γιατί το Σύμπαν μας δοκιμάζει!

Μπορεί να προκύψουν προβλήματα σχέσεων ή γάμου, και κάποιες σχέσεις που ήταν προβληματικές από την αρχή τώρα να τελειώσουν ξαφνικά εκεί που δεν θα το περιμένετε αλλά και κάποιες άλλες καινούργιες να ξεκινήσουν, για αυτό θα πρέπει να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση για να αρπάξουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν. Αλλαγές κατοικίας, ανακαίνισης σπιτιού αλλά και μία «από μηχανής Θεός» βοήθεια από κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο μπορεί να μας προκύψει.

Αυξημένη προσοχή στις μετακινήσεις στην οδήγηση αλλά και στον χειρισμό μηχανημάτων και αιχμηρών αντικειμένων. Είναι περίοδος που θα πρέπει να προνοήσουμε και να προσέξουμε τις αγορές μας και να μην προβούμε σε άσκοπες και περιττές σπατάλες που πιθανόν λόγω υπεραισιοδοξίας να προβούμε. Ιδιαίτερο χειρισμό σε θέματα νομικά, εκπαιδευτικά, θρησκευτικά και επαγγελματικά. Το επόμενο διάστημα θα δοθούν ευκαιρίες για καινούργιες δραστηριότητες, καινούργιες γνωριμίες.

Επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως. Τα μεταβλητά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του δευτέρου δεκαήμερου, και Ταύροι και Λέοντες του πρώτου δεκαήμερου.

Το μάθημα των εκλείψεων είναι η αποφασιστικότητα, να αποκοπούμε από δυσάρεστες παρελθοντικές καταστάσεις που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε και με το πέρασμα των ετών πήραμε το μάθημα μας, πληρώνοντας το όποιο τίμημα αναλογεί στον κάθε ένα από εμάς και καλούμαστε τώρα μέσα από σύνεση, συγκροτημένη σκέψη και στοχευμένες κινήσεις να βάλουμε τις γερές βάσεις για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο ειρηνικό μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας για το πλανήτη!

Καλό καλοκαίρι!
Δωροθέα Κλωνάρη

 

Λίγα λόγια για την Δωροθέα Κλωνάρη

Δωροθέα ΚλωνάρηΣύμβουλος Αστρολογίας, Αναλύτρια Ταρώ, Θεραπείας μέσω Αναδρομών.

Γεννήθηκα στον Πειραιά από την ηλικία των 4 ετών ήρθα σε επαφή με το μεταφυσικό το όποιο έγινε τρόπος ζωής μου.

Στα 14 απέκτησα την πρώτη τράπουλα Ταρώ και στα 17 ξεκίνησα το ταξίδι της αναζήτησης. Ταξίδεψα με μια βαλίτσα σε πολλά μέρη όπως στη Λατινική Αμερική, την Τουρκία, την Αίγυπτο, μελετώντας διάφορα ειδή θρησκειών και κουλτούρας, αναζητώντας κάθε τι ανεξήγητο και ψάχνοντας αιτίες και λύσεις για πράγματα που δύσκολα εξηγούνται.

Ασχολούμαι μέχρι σήμερα με την μεταφυσική, τον αποκρυφισμό, τον πνευματισμό, την τηλεκίνηση, την ενόραση, την διόραση, την αυτόματη γραφή, και τις αναδρομές.

Μαθήτευσα στο πλευρό του αείμνηστου Μιχαήλ Αττώνη, του Μίμη Ζάχαρη, και του Πητ Παπαδάκου.

Απέκτησα δίπλωμα αριθμολογίας και Ταρώ στο πλευρό του Παναγιώτη Τσαρόπουλου. Αστρολογικά μαθήτευσα δίπλα στον Θωμά Γαζή, την Τίνα Ζαχαριάδου, την Γιώτα Καλογερά, τον Βασίλη Παπαδολιά, την Αλέκα Δουζίνα, τον Κώστα Μούλο και την Φωτεινή Ορσάρη.

Απέκτησα δίπλωμα Αστρολογίας και Μεταφυσικής μετά από 4 χρόνια σπουδών στη σχολή του Περικλή Καραμηνά.

Εργάστηκα επαγγελματικά για αρκετά χρόνια στην Κόρινθο. Τα τελευταία χρόνια επέστρεψα στην Αθήνα κι ασχολούμαι με την αστρολογική έρευνα.

«Πάντα γαρ φύσει έχει τι θείον». Σε όλα υπάρχει εκ φύσεως κάτι το θειο…
Αριστοτέλης 384-322 π.χ.

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Μαθήματα Αστρολογιας Ι Μαθήματα Αστρολογιας Ι
Στο πρώτο αυτό μέρος παρουσιάζονται τα βασικά στοιχεία για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με την αστρολογία, δηλαδή οι βασικές...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
11 μοίρες
στον Σκορπιό
Σελήνη στον Σκορπιό
11 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
11 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα