Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω

Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω

Η Μερική έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στις 24 μοίρες του Αιγόκερου και επηρεάζει καταρχήν τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού του τρίτου δεκαημέρου δηλαδή Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Της Γεωργίας Αντωνίου

Στην αστρολογία ωστόσο υπάρχει και μία τεχνική που την ονομάζουμε Αντισκιά και βάσει αυτής η Έκλειψη επηρεάζει επιπλέον και το πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων και του Τοξότη και ιδιαίτερα όσους έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία κοντά στην 5η μοίρα των Διδύμων και του Τοξότη.

Εάν μελετήσουμε το χάρτη της Σεληνιακής Έκλειψης, βλέπουμε να παίζει σημαντικό ρόλο o πλανήτης Κρόνος. Αυτός σχετίζεται στο χάρτη με τις Έκλειψης με άλλα αστρολογικά σημεία όπως την Αφροδίτη, τον Ωροσκόπο, τους Δεσμούς της Σελήνης και τον Κλήρο της Τύχης. Η επίδραση του Κρόνου αναδεικνύει θέματα που έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη στους άλλους, το εσωτερικό μας άγχος, εσωτερικές ψυχολογικές διαμάχες γενικότερα και μία ανάγκη για τελειώματα καταστάσεων και αντικατάσταση τους από νέες δομές.

Ζητούμενο της επίδρασης αυτής είναι να αντιπαλέψουμε την τραγική μας μοίρα και να βγούμε από την παραίτηση, την κατάπτωση, την μελαγχολία, την απομόνωση και τη λιτότητα γυρίζοντας το κοντέρ.

Σε πιο κοσμικό επίπεδο, η Έκλειψη θα προκαλέσει μεταξύ των ανθρώπων επιθέσεις κλοπές και αιχμαλωσίες και επηρεάζει πρόσωπα εξουσίας. Ευνοεί προδοσίες και συνομωσίες σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο προκαλώντας ακόμα τη φυλάκιση η και τον θάνατο σημαντικού προσώπου. Σε επίπεδο κορυφής του κράτους επηρεάζει τη διαμόρφωση και το προφίλ της χώρας.

Η θέση του Κρόνου είναι κι εδώ σημαντική στην ερμηνεία της Έκλειψης. Η σχέση του με άλλα σημεία του χάρτη, όπως το Μεσουράνημα, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας επιτρέπει η αντίθεση που υποδηλώνει η έκλειψη Σελήνης μεταξύ των Θέλω μας και των Αναγκών μας (Ήλιος και Σελήνη) να εκφραστεί πιο θετικά, ενώ σε κοσμικό επίπεδο υποχρεώνει τα άτομα εξουσίας και τους κάθε είδους θεσμούς να εκφράσουν τις αντιθέσεις τους μέσα από ένα δομημένο σύστημα με πειθαρχία και τάξη χωρίς βία. Παγιώνει επίσης θεσμούς που θα φέρουν την βελτίωση συνεργασιών και εργασιακών σχέσεων με σκοπό την ανάπτυξη και την ισορροπία μεταξύ κράτους, οικογένειας και πατρίδας.

Ο Ωροσκόπος της έκλειψης βρίσκεται στις 20 του Κριού και ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου Άρης στις 9 του Λέοντα μοίρα του καρμικού θεραπευτή και της θυσίας. Ο Άρης στο χάρτη της Έκλειψης είναι σε τετράγωνο με τον επιβλητικό Ουρανό πάνω στους απλανείς North & South Acelus. Οι μοίρες αυτές είναι δυστυχώς δυνατόν να φέρουν άσχημα γεγονότα, όπως ναυάγια ή ατυχήματα με θύματα παιδιά. Την ίδια στιγμή όμως ο Άρης επηρεάζεται θετικά από άλλα σημεία στο χάρτη όπως ο Χείρωνας, η Δήμητρα και ο Δίας στον Τοξότη κι αυτές οι επαφές του επιτρέπουν στο Απολλώνιο φως να του δώσει δύναμη μέσα από δοκιμασίες να εκφραστεί θετικά.

Έτσι βοηθά και ενισχύει θετικά την πνευματικότητα, την τέχνη, τη μεταφυσική, τις επιστημονικές επιτεύξεις και ανακαλύψεις σε καινούριες θεραπείες του ανοσοποιητικού, τις ανακαλύψεις νέων ταλέντων στον αθλητισμό και την αύξηση επιτυχιών σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Οι επιδράσεις αυτές θα επηρεάσουν την Ελλάδα με γεγονότα που θα βγάλουν στο φως τη διαφθορά που απειλεί τους θεσμούς και τα ακαδημαϊκά ιδρύματα και θίγει δικαστικές και νομοθετικές εξουσίες. Θα επηρεάσει επίσης τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει επίσης την Έκλειψη από καθυστερημένες υποθέσεις που δεν αξιολογήθηκαν σωστά στο παρελθόν και απαιτούν αλλαγές, ενώ η σχέση του με τον Άρη και τον Ουρανό στο χάρτη της Έκλειψης προκαλεί ανταρσίες που δεν είναι αναίμακτες αλλά έχουν και κόστος.

Οι επιδράσεις αυτές είναι δυνατόν να συσχετιστούν καμιά φορά ακόμη και με πολεμικές συρράξεις που υπονομεύουν την εδαφική μας ακεραιότητα αλλά ή να διακινδυνεύσουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας από φανερούς η κρυφούς εχθρούς που συμπεριφέρονται με αλαζονικό τρόπο.

Η κορύφωση της επίδρασης Έκλειψης που θα ξεκινήσει από τώρα, θα γίνει με τη σύνοδο Κρόνου\Πλούτωνα τον Ιανουάριο του 2020 και σηματοδοτεί τελειώματα καταστάσεων για να φυτευτεί ο σπόρος της αισιοδοξίας και να δημιουργηθεί ένα δομημένο και ορθολογιστικό σύστημα στους νόμους και στη φορολογία που η λειτουργικότητα τους δε θα καθυστερεί πλέον από τους κρατικούς μηχανισμούς.

Αλλά όπως λέει και ο στοίχος του Μιχάλη Κατσαρού «πάρτε μαζί σας νερό το μέλλον έχει πολύ ξηρασία».


Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω


Ας δούμε πώς θα επιδράσει τώρα αυτή η Έκλειψη στα 12 ζώδια


krios
ΚΡΙΟΣ (21\3-20\4)

Αυτή η έκλειψη θα σας ζορίσει βγάζοντας στην επιφάνια κάποιες «πικρές αλήθειες» ώστε να επανεκτιμήσετε τις σχέσεις σας. Υπόγειες δραστηριότητες του φιλικού σας περιβάλλοντος διαταράσσουν τις ισορροπίες με τον ερωτικό σας σύντροφο προκαλώντας απομόνωση και ψυχρότητα . Αποφύγετε να ρίξετε και άλλο «Λάδι στη φωτιά». Εκμεταλλευτείτε τη διορατικότητα σας το μυαλό σας τώρα παίρνει χιλιάδες στροφές και ήρθε η ώρα να ολοκληρώστε τα σχέδια σας που από καιρό έχετε προγραμματίσει σε όλους τους τομείς.


tavros
ΤΑΥΡΟΣ (21\4-21\5)

Αυτήν την περίοδο θα βγουν στην επιφάνεια στοιχεία της προσωπικότητας σου που μέχρι τώρα ήταν βαθιά κρυμμένα. Από τη μια κερδίζεις τον σεβασμό των ανωτέρων σου και κατακτάς την επαγγελματική και κοινωνική σου εξέλιξη και από την άλλη εξουσιάζεις καταπιέζοντας συναισθηματικά με εμμονές και ζήλιες τον σύντροφο σας η τους δικού σας ανθρώπους προκαλώντας προβλήματα και παρεξηγήσεις. Κράτα τους τύπους και υιοθέτησε μια ποιο προσγειωμένη συμπεριφορά αποφεύγοντας τις απώλειες.


didimoi
ΔΙΔΥΜΟΙ (22\5-21\6)

Ο Δυναμισμός σας είναι αυξημένος ίσως και να βρίσκεται στο αποκορύφωμα που μπορεί να πραγματοποιήσει θεμελιώδης αλλαγές που δεν είχατε την δύναμη να κάνετε στο παρελθόν. Περίοδος ανάγκης να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας προκαλεί τους γύρω σας που δεν εναρμονίζονται με τα γούστα σας αλλά επίσης το στρες και το άγχος δοκιμάζει την υγεία σας. Ένας έρωτας από ταξίδι η εξωτερικό αναθεωρεί τα πλάνα σας και βάζει τη σχέση σας κάτω από σκληρή δοκιμασία.


karkinos
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22\6-22\7)

Το στοιχείο του «μοιραίου» η κάποιες έξω από τον έλεγχο σου καταστάσεις σας ωθούν ν’ ακολουθήσετε κάποιο διαφορετικό δρόμο από αυτόν που συνειδητά έχετε επιλέξει. Το πέρασμα από κάποια σοβαρή κρίση στις σχέσεις-συνεργασίες είναι πιθανόν τώρα. Θα αναγκαστείς να προασπιστείς την ποιότητα και την φύση των σχέσεων στη ζωή σου επειδή αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Θα συναντήσεις δυσκολίες. Αλλά με επιμονή και πρακτική ικανότητα θα ξεπεράσεις τα εμπόδια. Φίλοι και στόχοι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σου .Είναι ευκαιρία μια φιλία αναπτυχθεί σε ερωτική γνωριμία.


leon
ΛΕΩΝ (23\7-23\8)

Αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και η σκληρή δουλειά απαιτούν την προσοχή σας. Οι πιέσεις και οι ευθύνες σας κάνουν να παραμερίζετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Δίνοντας προτεραιότητα σε πρακτικά ζητήματα που δεν εξαρτώνται από τη θέληση σας. Αμφιταλάντευση και ανασφάλεια στον επαγγελματικό τομέα σας δημιουργεί το ανικανοποίητο και σας προετοιμάζει με ψυχραιμία για οποιαδήποτε αναποδιά η αλλαγή περιβάλλοντος στο πλαίσιο της δουλειά σας. Το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης η την νομιμοποίηση της υπάρχουσας μια εγκυμοσύνη η ο παράγοντας τύχη μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα.


parthenos
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24\8-23\9)

Αυτήν την περίοδο νιώθετε την ανάγκη να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό και τα απωθημένα σας να βγουν στην επιφάνεια χωρίς να σας απασχολεί η γνώμη κανενός. Οι στόχοι σας θα αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Η φιλία και ο έρωτας θα συνδεθούν στενά η μια παλιά αγάπη επιστρέψει στη ζωή σας. Η πραγμάτωση και επέκταση μιας επιτυχίας θα εξαρτηθεί από τη βοήθεια των γονιών η την υποστήριξη των φίλων. Προσοχή η παρορμητική σας διάθεση σας κάνει απρόσεκτους και αδέξιους σε αδιαθεσίες και ατυχήματα.


zygos
ΖΥΓΟΣ (24\9-23\10)

Κατάλληλη περίοδος για σας και συνειδητοποιήσεις που αφορούν συμπεριφορές και συναισθηματικές αντιδράσεις απέναντι σε αυτούς που σας περιβάλλουν. Οδυνηρές υποχρεώσεις και οικογενειακές δοκιμασίες δυσκολεύουν τον προσανατολισμό σας που τα όνειρα αποτελούν βασικό γεγονός για την ανάβαση μιας προσπάθειας η την έναρξη ενός σημαντικού έργου που εξαρτάται από σας. Ο ισχυρός μαγνητισμός σας και η μεταμόρφωση του εγώ σας δρα με επιτυχία πάνω στους άλλους και ιδίως στο αντίθετο φίλο και σας ενισχύει με αυτοπεποίθηση.


skorpios
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24\10-22\11)

Πολλά μυστικά θα αποκαλυφθούν και θα βγουν στην επιφάνεια αυτήν την περίοδο που θα ανακαλύψετε τις υπονομεύσεις στον περίγυρο σας όπου με έναν αδιόρατο τρόπο βλέπουν σε σας την απειλή για την δική τους εξέλιξη. Ανασυγκροτηθείτε δείτε τον τρόπο που ζείτε η που σκέπτεστε αλλάξτε τις συνήθειες και τις συναλλαγές σας εξισορροπώντας τις συναισθηματικές σας ανάγκες μέσα από έναν έρωτα με πνευματική καλλιέργεια μια πνευματική αναζήτηση ένα ταξίδι μακρινό και αναγνωριστείτε επαγγελματικά και κοινωνικά γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να το πετύχετε.


toxotis
ΤΟΞΟΤΗΣ (23\11-21\12)

Αυτήν την περίοδο συνειδητοποιείτε τις πραγματικές αξίες της ζωής που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σας. Στην οικονομική σας ασφάλεια που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις θα ρίξετε το κέντρο βάρους σας. Η ανησυχία για τυχόν αποτυχία στα επαγγελματικά σας βοηθά την αυξημένη σας αυτοπεποίθηση να επεκταθείτε και σε άλλους τομείς και έτσι να ξεπεράσετε τυχόν αντιξοότητες που μπορεί να προκύψουν. Η αγάπη αποκτά για σας μεγαλύτερη σημασία και απαιτείται από τον σύντροφο σας συναισθηματική σταθερότητα και εσωτερική ηρεμία.


aigokeros
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22\12-20\1)

Η δυσκολία μιας πορείας η μιας ανάβασης σας κάνει πολύ αυστηρούς με τους εαυτού σας αλλά και με τις προηγούμενες προσπάθειες σας και αυτό σας αδικεί με αποτέλεσμα να είστε λιγότερο ανέμελοι και περισσότερο εσωστρεφείς. Ελέγξτε τις υποσυνείδητες και παράλογες παρορμήσεις σας που σας ωθεί να τα ελέγχετε όλους και όλα και μην στρέφετε το ενδιαφέρον σας αποκλειστικά και μόνο σε σας γιατί υπάρχουν και άλλοι γύρω σας προκαλώντας έτσι δυσκολίες σε σχέσεις-συνεργασίες. Η αυτογνωσία σας βοηθά να επιτύχετε τη χρυσή τομή για να μην ζητάτε περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε για να εξελιχτείτε και να ελιχτείτε στις αλλαγές που έρχονται.


ydroxoos
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21\1-19\2)

Βαθιά κρυμμένα συναισθήματα και φόβοι θα βγουν στην επιφάνεια στέλνοντας μηνύματα στο υποσυνείδητο σου δοκιμάζοντας τον εαυτό σου από κρυφούς έρωτες που δεν μπορούν να βγουν στο φως αλλά και μυστικές δραστηριότητες και συναλλαγές που προκαλούν έννοιες και άγχος. Αντιμετώπισε τα απωθημένα σου και τα κρυφά σου παράπονα εργάσου σκληρά και είναι η περίοδος που θα αναγνωριστεί η αξία σου νιώθοντας ηθική ικανοποίηση. Δοκιμασίες στην υγεία σου θα περιορίσουν την ελευθερία σου.


ixthys
ΙΧΘΥΕΣ (20\2-20\3)

Το πεπρωμένο σας θα εξαρτηθεί από τους άλλους που σας δίνει ευκαιρίες για ευεργετικές επαφές και γνωριμίες. Αναθεώρηση και αλλαγές στόχων φέρνουν μια εξέλιξη επαγγελματική με υψηλούς στόχους κοινωνική καθιέρωση και ανοιχτό πεδίο δράσης. Διαμορφώστε την ταυτότητα σας και μην εξαρτάστε από τη λάθος σχέση η το λάθος άνθρωπο να στηριχθείτε, μέσα από ομάδες η συλλόγους θα γνωρίσετε τον άνθρωπο σας η τον οδηγό σας που θα γίνει για σας αφετηρία για μια νέα πορεία. Επαφές με ανθρώπους του νόμου η εύνοια από ένα κεφάλαιο θα επηρεάσει η θα αλλάξει τις αξίες της ζωή σας.

 

 Λίγα λόγια για τη Γεωργία Αντωνίου

antoniou

Γεννήθηκα και έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην Αρχαία Ολυμπία αλλά μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα. Είχα από πολύ μικρή μεταφυσικές ανησυχίες και με γοήτευε το μυστήριο.

Παρόλο που τελείωσα τον κύκλο Λογιστικής –Δακτυλογράφου και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα Υγείας για πολλά χρόνια, τελικά με κέρδισε η Αστρολογία.

Είχα την τύχη να καταρτίσω τις Αστρολογικές μου γνώσεις από το 1997 με αξιόλογους Δασκάλους όπως το Θωμά Γαζή, το Μιλτιάδη Μουτάφη, το Χρήστο Παϊζη και το Βασίλη Παπαδολιά.

Από το 1999 έως και σήμερα ασχολούμαι επαγγελματικά με την Αστρολογία σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ με την παρότρυνση και την συνεργασία του κυρίου Θωμά Γαζή εργάζομαι επίσης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών της ΑUDIO-TEXT του ΑΝΤΕΝΑ.

Στοιχεία επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
22 μοίρες
στον Καρκίνο
Σελήνη στον Καρκίνο
4 μοίρες
Αύξων Μηνίσκος
Αύξων Μηνίσκος
3 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα