Η Ηλιακή Έκλειψη της 11ης Αυγούστου

Η Ηλιακή Έκλειψη της 11ης Αυγούστου

Της Γεωργίας Αντωνίου

Η ηλιακή Έκλειψη της 11ης Αυγούστου γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα και επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο και Μεσουράνημα στα ίδια ζώδια.

Η έκλειψη γίνεται σε μια περίοδο που έχουμε πολλούς ανάδρομους πλανήτες, και πιο συγκεκριμένα τον Ερμή, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Η συσσώρευση πολλών αναδρομών πλανητών μας ωθεί να αναζητούμε άρδην την επίλυση των προβλημάτων μας και επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν.

Για την Ελλάδα η Έκλειψη μπορεί να φέρει επίσης πολλά δημόσια γεγονότα που να θυμίζουν παράσταση και να δημιουργήσει ένταση από γεγονότα που θα βγάλει στο φώς. Θα δοθεί επίσης έμφαση στην υπερβολή και στο ψεύδος και σε κάθε μορφή προπαγάνδας παρασύροντας τις μάζες. Θα επηρεάσει επίσης πρόσωπα εξουσίας, πολιτικούς αρχηγούς και εθνικά σύμβολα σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο που σε σημείο που θα προκαλέσει την πτώση τους λέγοντας ξαφνικά αντίο.

Ο Ωροσκόπος της Έκλειψης στο Σκορπιό βρίσκεται σε μοίρα που επηρεάζει το Κάρμα και το ομαδικό Πεπρωμένο μέσα από το φάσμα του θανάτου και σχηματίζει ένα σταυρό με άλλους πλανήτες που δυναμιτίζει τα γεγονότα και προκαλεί ατυχήματα που θ’ ακουστούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Γενικότερα δεν θα λείψουν οι ομαδικές εξεγέρσεις και κινητοποιήσεις βίαιου χαρακτήρα που θα βάλουν «βόμβα στις εξουσίες».

Στα αισιόδοξα αυτής της Έκλειψης κατατάσσονται το τρίγωνο Κρόνου\Ουρανού (κράτημα σταθερότητας) και του Δία/Ποσειδώνα (πίστη και προσευχή). Τα δυο τρίγωνα βοηθούν την έκλειψη να εκφράσει θετικά τον εαυτό της μέσα από αυτά που συμβολίζει ο Ήλιος. Βοηθάει να σταματήσουμε να ανταλλάσουμε τις αξίες μας με τις ξένες δυνάμεις και μας επιτρέπει να υπερασπιστούμε περισσότερο την προσωπική μας τιμή. Την ίδια στιγμή μας βοηθάει να οδηγηθούμε από το Λιοντάρι του εγωισμού στο Λιοντάρι του αγωνιστή και να θεραπευτούμε από το βαθύ τραύμα της Μεγάλης Ιδέας…


Η Έκλειψη στα 12 Ζώδια

kriosKΡΙΟΣ

21\3-31\3:
Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ήλιο σας προκαλεί επιβεβλημένες υποχρεώσεις που σας κρατούν δέσμιους και ο Άρης κυβερνήτης του ζωδίου σας αναταραχές στους στόχους και στις φιλίες.

1-10\4:
Απαλλαγμένοι από την επιρροή του Κρόνου που σε σας θα έρθει στο τέλος του χρόνου, αλλά ο ανάδρομος Ερμής στον Λέοντα στον πέμπτο σας επηρεάζει τα ερωτικά σας σχέδια που δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε.

11-20\4:
H έκλειψη σας ευνοεί δίνοντας λύσεις στα συναισθηματικά σας αδιέξοδα δημιουργώντας καινούριες ερωτικές εμπειρίες και ανοίγοντας δρόμους στις επιχειρήσεις σας.

tavrosTAΥΡΟΣ

21\4-30\4:
Με τον Ουρανό σε σύνοδο με το ζώδιο σας και τον Άρη τετράγωνο στον δέκατο οίκο σας η νευρικότητα και η ανυπομονησία ίσως προκαλέσουν ατυχήματα, ανατροπές και ρήξεις από άτομα εξουσίας.

1-10\5:
Η επιρροή της έκλειψης σε σας από αντισκιά τονίζει το παρασκήνιο στο χώρο της εργασίας σας και θα βγάλει μια σχέση στο φώς.

11-21\5:
Με τον Δία στον Σκορπιό απέναντι σας και την έκλειψη να επηρεάζει το τέταρτο σας οικογενειακά θέματα με υπερβολικές απαιτήσεις σας βάζουν να ξοδευτείτε οικονομικά και συναισθηματικά. Και η Αφροδίτη στην Παρθένο στον πέμπτο οίκο σας να σε ωθεί προς τη διασκέδαση και τον έρωτα.

didimoiΔΙΔΥΜΟΙ

22\5-21\6:
Ανοικτό το πεδίο δράσης για σας όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Είναι μια καλή περίοδος για μια καλή αρχή και ένα εποικοδομητικό έργο.

1-10\6:
Ανακούφιση για σας αυτή η περίοδος. Το τρίγωνο Ήλιου \Άρη\Αφροδίτης σας δημιουργεί μια συναισθηματική ισορροπία ώστε να ζήσετε όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας ή να αναθερμάνετε μια σχέση που έχει ψυχρανθεί.

11-21\6:
Mε τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Ερμή στον Λέοντα, ανάδρομο στον τρίτο οίκο σας είναι καλό ν’ αποφεύγετε σοβαρές συζητήσεις ή εμπορικές συναλλαγές γιατί απλά τα σχέδια σας δεν είναι ρεαλιστικά και θα παρεξηγηθείτε.


karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ

22\6-2\7:
Ο Κρόνος απέναντι από τον Ήλιο σας κάνει ψυχρούς και απόμακρους και θα δημιουργήσει ρήξεις στις σχέσεις σας. Αποφύγετε τις υπερβολικές ευθύνες και ξεκουραστείτε.

3-12\7:
Είστε από τους ευνοημένους με τον Δία να τριγωνίζει τον Ήλιο σας, που σας υποστηρίζει να ρυθμίσετε και να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας.

13-22\7:
Με την πίεση που σας ασκούν άτομα εξουσίας, αποφύγετε όσο μπορείτε αυτήν την περίοδο να δώσετε γροθιά στο μαχαίρι γιατί θα χάσετε τα πάντα. Μπορεί να είναι πιο έντονες οι οικονομικές ανησυχίες, αλλά θα ξεπεραστούν από τις 20 Σεπτέμβρη.


leonΛΕΩΝ

23\7-2\8:
Η αυξημένη ευερεθιστικότητα που προκαλεί ο Άρης απέναντι από τον Ήλιο σας δημιουργεί ρήξεις με συνεργάτες και συντρόφους αλλά σας κάνει επίσης να στρέφετε τη δυσαρέσκεια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα δημιουργώντας παρεξηγήσεις.

3-12\8:
Ο Ερμής του ζωδίου σας ανάδρομος σε τετράγωνο με τον Δία στο Σκορπιό επηρεάζει τις οικογενειακές σας αποφάσεις και αναδεικνύει θέματα που βγαίνουν στην επιφάνεια από το παρελθόν. Επίσης το στρες στην εργασία σας προκαλεί ατυχήματα. Χαλαρώστε. Από τον Νοέμβριο τα καλύτερα.

13-23\8:
Με την έκλειψη πάνω σας είστε εσείς που επηρεάζεστε περισσότερο από όλους. Σε σκληρή αναμέτρηση όλοι οι τομείς της ζωής σας. Ο ανάδρομος Ερμής ακολουθεί τον Ήλιο και σας ζητά ξεκαθαρίσματα ενώ δίνει τέλος σε συνεργασίες και σχέσεις που δεν άντεξαν στο χρόνο.


parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ

24\8-2\9:
Τα ψυχολογικά σας επηρεάζονται με την έκλειψη τονίζοντας την ανάγκη σας για ηρεμία και ξεκούραση και δίνοντας προσοχή στην υγεία σας.

13-23\9:
O κυβερνήτης του ζώδιου σας Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας δημιουργεί παρασκήνιο στο χώρο εργασίας.

13\9-23\9:
Mε τον Άρη από τις 19 Αυγούστου από επιστροφή στον Αιγόκερω σας δίνετε η επιτυχία που περιμένατε στα επαγγελματικά σας. Οι παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο δεν θα λείψουν.


zygosΖΥΓΟΣ

24\9-2\10:
Oι φίλοι και οι παρέες σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο για σας. Μία μοιραία σχέση από τον χώρο αυτόν θα έρθει στην ζωή σας με την Αφροδίτη να κυβερνά το ζώδιο σας.

13-23\10:
Αισθάνεστε την ανάγκη να παρασυρθείτε από τις επιθυμίες σας κάνοντας υπερβολικά έξοδα καλύπτοντας την ναρκισσιστική σας διάθεση. Μην δανείζετε χρήματα αυτήν την περίοδο θα τα χάσετε.

13\10-23\10:
Η ανάγκη σας για κοινωνική προβολή είναι πολύ έντονη αυτήν την περίοδο και η οικονομική σας άνθηση με τον Δία στα οικονομικά σας σε καλό δρόμο. Προσοχή όμως, με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας θα εκνευριστείτε από άτομα της οικογένειας σας.


skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ

24\10-2\11:
Αποφασισμένοι να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας και να εναντιωθείτε σε άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος που πάνε κόντρα στα σχέδια σας. Ο Κρόνος στηρίζει θετικά τις αποφάσεις σας.

3\11-12\11:
Oι λαθεμένες επαγγελματικές επιλογές τονίζονται. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε τον Δία στο δεκαήμερο σας για να τις επαναφέρετε σε τάξη. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

13\11-22\11:
Νομικές εκκρεμότητες ή παρεξηγήσεις που θα σας εμπλέξουν νομικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Με σύμμαχο τον Δία στο ζώδιο σας σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα καταφέρετε ν’ απαλλαγείτε από τις δύσκολες καταστάσεις μέχρι και τον Νοέμβριο που εγγυάται καλλίτερες μέρες.


toxotisΤΟΞΟΤΗΣ

23\11-2\12:
Με τον Κρόνο να επιβάλει ακόμη οικονομικούς περιορισμούς και τον Άρη στον τρίτο οίκο σας να σας δημιουργεί εξάντληση και εκνευρισμό με τον ερωτικό σας σύντροφο η όλη κατάσταση σας κάνει να στρέφετε τη δράση σας σε πνευματικές και δημιουργικές εξορμήσεις.

3\12-12\12:
Με τον Άρη να επιστρέφει στον Αιγόκερω στα μέσα Αυγούστου βλέπετε τις επαγγελματικές και οικονομικές προσπάθειες να καρποφορούν και βρίσκετε καταφύγιο στην οικογένεια σας κάνοντας διακοπές.

13\12-21\12:
Το τρίγωνο του Ήλιου σας με την έκλειψη σας χαρίζει την ενέργεια που χρειάζεστε για ν’ αξιοποιήσετε στα επιχειρηματικά σας σχέδια και να επεκταθείτε. Επισης λόγοι οικονομικοί μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη με συνεργάτες. Ενώ μια σχέση από το παρελθόν θα επανέλθει και θα σας αναστατώσει.


aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

22\12-31\12:
Δεν είναι καλή περίοδος για μεγαλόπνοα σχέδια .Οι ριψοκίνδυνες επενδύσεις σας θα απογοητεύσουν τα οικονομικά σας. Η κρίση που προκαλεί ο Κρόνος στο ζώδιο σας προτρέπει ν’ ανατρέξετε στην βοήθεια ατόμων με εξουσία και κύρος.

1\1-10\1:
Mε την θετική επίδραση του Δία σε εξάγωνο με τον Ήλιο σας παρασύρεστε σε ριψοκίνδυνες αποφάσεις, φέρνοντας τα πάνω κάτω στα επαγγελματικά σας .

11\1-20\1:
Ρήξεις και προστριβές στις διαπραγματεύσεις με τους εργοδότες σας. Με τον Άρη να επανέρχεται στο ζώδιο σας τα λάθη και οι κακές εκτιμήσεις του παρελθόντος βγαίνουν στο φώς. Παράδοξες ερωτικές εμπειρίες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με την σχέση σας.


ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ

21\1-31\1:
Ο Άρης παραμένει στο ζώδιο σας, δημιουργεί εντάσεις και προκαλεί ατυχήματα και προστριβές με τους άλλους. Παρουσιάζεστε σκεπτικοί με το ποιος θα χρηματοδοτήσει τα επιχειρηματικά σας σχέδια.

1\2-8\2:
Mε τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα στο έβδομο οίκο σας σε ακριβείας τετράγωνο με τον Δία στον Σκορπιό παρεξηγήσεις και εξαπατήσεις από συνεργάτες δεν θα λείψουν. Τα μεγάλα σας σχέδια θα δουν τη πραγματοποίηση τους μακροπρόθεσμα.

9\2-19\2:
Οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας βάζουν σε καινούρια βάση την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Και τα ερωτικά σας αναθεωρούνται μέσα από κόντρες και ρήξεις. Από το τέλος Σεπτέμβρη θα πάρετε μπρός.


ixthysΙΧΘΥΕΣ

20\2-29\2:
Διατηρείται τη ρεαλιστική σας διάθεση και ο Κρόνος ενισχύει τις αντοχές σας αντιμετωπίζοντας παρασκήνια και πισώπλατα χτυπήματα στην εργασία σας.

1\3-10\3:
Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ποσειδώνας διατηρεί τη ρομαντική σας διάθεση και αποφεύγετε δυσάρεστες καταστάσεις στην υγεία και την εργασία σας. Τα ερωτικά σας περνούν μια δύσκολη περίοδο, είναι ευκαιρία αναθερμάνετε τη σχέση σας.

11\3-20\3:
Δοκιμασίες οικονομικές και υπερβολικά έξοδα σε σχέση με τις απαιτήσεις των παιδιών σας. Με το τρίγωνο Ήλιου\Δία \Ποσειδώνα αξιοποιήστε τα σχέδια σας περιμένοντας την κατάλληλη περίοδο για να τα υλοποιήσετε. Προσοχή στις φιλίες σας ..

 

Λίγα λόγια για τη Γεωργία Αντωνίου

Γεννήθηκα και έζησα τα παιδικά μου χρόνια στην Αρχαία Ολυμπία αλλά μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα. Είχα από πολύ μικρή μεταφυσικές ανησυχίες και με γοήτευε το μυστήριο.

Παρόλο που τελείωσα τον κύκλο Λογιστικής –Δακτυλογράφου και εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα Υγείας για πολλά χρόνια, τελικά με κέρδισε η Αστρολογία.

Είχα την τύχη να καταρτίσω τις Αστρολογικές μου γνώσεις από το 1997 με αξιόλογους Δασκάλους όπως το Θωμά Γαζή, το Μιλτιάδη Μουτάφη, το Χρήστο Παϊζη και το Βασίλη Παπαδολιά.

Από το 1999 έως και σήμερα ασχολούμαι επαγγελματικά με την Αστρολογία σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ με την παρότρυνση και την συνεργασία του κυρίου Θωμά Γαζή εργάζομαι επίσης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών της ΑUDIO-TEXT του ΑΝΤΕΝΑ.

Στοιχεία επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Φυσικό λίφτινγκ προσώπου Φυσικό λίφτινγκ προσώπου
Σας ανησυχούν οι πρώτες ρυτίδες; Μήπως νιώθετε ότι το δέρμα του προσώπου σας έχει αρχίσει να χαλαρώνει; Μην ανησυχείτε: Έχουμε τέσσερις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στους Ιχθείς
Ήλιος στους Ιχθείς
29 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
13 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
15 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα