H Νέα Σελήνη των Χριστουγέννων

H Νέα Σελήνη των Χριστουγέννων

Μία ιδιαίτερα κοινωνική Νέα Σελήνη για τις συντεταγμένες της χώρας μας δίνει νέες ευκαιρίες στις παρέες και τις ιδεολογικές ομάδες να ξεκινήσουν κάποια ενδιαφέροντα Project.

Γιορτές, συνεστιάσεις, συνευρεύσεις που έχουν ομαδικό και εορταστικό χαρακτήρα, μπορεί να έχουν την τιμητική τους και να οδηγήσουν σε ανάταση του ηθικού και περισσότερη αισιοδοξία.

Η δυσκολία στις εργασιακές συνθήκες είναι δεδομένη, όμως εξίσου είναι και πιθανές ξαφνικές αλλαγές, που δε θα τις περιμένουμε.

Όμως το γενικότερο ομαδικό κλίμα του μήνα θα σνομπάρει τις τυχόν προσπάθειες διαίρεσης που θα αποπειραθούν να "περάσουν" πρόσωπα που μπορεί να έχουν συμφέρον να διατηρήσουν μία κατάσταση διαίρει και βασίλευε.

Στην απόπειρα τους αυτοί θα φανεί ότι τελικά είναι τραγικά μόνοι.

Στα ερωτικά ζητήματα θα υπάρχει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερες παρασπονδίες με επιστροφή στις "νόμιμες" απολαύσεις ενόψει και των παραδοσιακών γιορτών.

Συναισθηματικά ωστόσο θα υπάρχει μεγαλύτερη ταραχή, ίσως και ενόψει του μαζέματος της οικογένειας. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την Νέα Σελήνη των Χριστουγέννων.

Ευνοοούνται ωστόσο οι εξομολογήσεις, οι εκ βαθέων συζητήσεις και η παρέα με σιωπές μεταξύ φίλων.

Είναι μία σχετικά καλή Νέα Σελήνη για τις γιορτές, καλύτερη ίσως από άλλες χρονιές που έχουμε ζήσει.

Από πλευράς ζωδίων ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της Φωτιά και δη του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου, ενώ τα ζώδια της Γης δείχνει να είναι τα πιο πιεσμένα με υποχρεώσεις.

Τα ζώδια του Αέρα είναι λίγο εκτός κλίματος αυτή την εποχή, ενώ τα ζώδια του Νερού είναι καλύτερα να σιγοντάρουν καταστάσεις παρά να προβούν σε δικές τους πρωτοβουλίες.

Σε κάθε περίπτωση και ενόψει του τετραγώνου Άρη Δία που συνεχίζεται με τη συμμετοχή μάλιστα του Ποσειδώνα καλό είναι να συνεχίσουμε και αυτό το διάστημα να αποφεύγουμε παράφορες συμπεριφορές, που μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματικές ακρότητες.

Αντιθέτως μπορούμε να βγάλουμε την συγκινηση μας σε αλτρουιστικές συμπεριφορές, δωρεές, κλπ, που ευνοούνται άλλωστε και από το κλίμα των γιορτών.

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε, γεροί και δυνατοί για τη συνέχεια.
Βασίλης Παπαδολιάς

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ταϊλανδένικο μασάζ Ταϊλανδένικο μασάζ
Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής Θεραπευτικής. Πέρα από τη χαλάρωση το Ταϊλα...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Αστρολογια της Αναζήτησης Αστρολογια της Αναζήτησης
To πρώτο βιβλίο από τις Εκδόσεις του βιβλιοπωλείου μας αναφέρεται στη σχέση της Αστρολογίας με τον κόσμο της Εσωτερικής Αναζήτησης....
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
3 μοίρες
στους Ιχθείς
Σελήνη στους Ιχθείς
14 μοίρες
Τελευταίο τέταρτο
Τελευταίο τέταρτο
22 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα