Προετοιμασία & ρίξιμο Ρούνων

Προετοιμασία για ρίξιμο των Ρούνων

Πριν προχωρήσουμε στους τρόπους ριξίματος, είναι απαραίτητο να κάνουμε μερικές διευκρινίσεις. Οι ρούνοι δεν είναι κάτι άψυχο στο οποίο κάνουμε ερωτήσεις και μας δίνουν απαντήσεις. Το πως και αν θα φέρουν αποτέλεσμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με μας που τους κατασκευάσαμε, τους «φορτίσαμε» και τους χρησιμοποιούμε.

Ας μην ξεχνάμε ότι όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα μας, ασχέτως αν πιστεύουμε ότι δεν τις γνωρίζουμε και πως οι ρούνοι είναι το διάμεσο που μας βοηθάει να τις συνειδητοποιήσουμε. Είναι ο οδηγός μας για ενδοσκόπηση, περισυλλογή, ξεκαθάρισμα της σκέψης μας.

Για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία χρήσης τους, ακολουθούμε κάποια βήματα.

Καταλαβαίνετε πως αν είμαστε σε άσχημη ψυχική κατάσταση ή έχουμε έντονα συναισθήματα, δε μπορούμε να εργαστούμε μαζί τους. Η κάθε απάντηση που θα λαμβάνουμε θα είναι επηρεασμένη απο το θυμό, τη χαρά, την αγωνία ή τη στενοχώρια μας. Επομένως, θα πρέπει ξεκινώντας να είμαστε σε ήρεμη ψυχολογική και πνευματική κατάσταση. 

Καλό θα είναι να έχουμε προετοιμαστεί όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και σωματικά. Δεν εννοούμε φυσικά νηστείες και περιόδους προσευχής ή ασκητική ζωή, όμως είναι ευνόητο ότι κάτω από την επήρεια ουσιών, πολυφαγίας, αυπνίας, σωματικής εξάντλησης, δε μπορούμε να προχωρήσουμε σε καμία πνευματική εργασία.

 • Επιλέγουμε ένα ήσυχο μέρος στο οποίο νιώθουμε άνετα και ασφαλείς, εξασφαλίζοντας ότι δε θα μας ενοχλήσει κανείς.

 • Συγκεντρωνόμαστε, απομακρύνοντας απο το μυαλό μας κάθε σκέψη. Αν γνωρίζουμε κάποια τεχνική χαλάρωσης, είναι η σωστή στιγμή να την εφαρμόσουμε.

 • Απλώνουμε το ύφασμα που έχουμε φτιάξει γι αυτό το σκοπό και τοποθετούμε πάνω του τους ρούνους. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, όσο περισσότερο συγκεντρωθούμε πάνω τους, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουμε.

 • Κατά τη διάρκεια της όλης διαδικασίας, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που κάνουμε είναι το σωστό, να μην έχουμε κανέναν ενδοιασμό και να έχουμε εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητά της.

 • Γυρίζουμε όλους τους ρούνους με την όψη τους προς τα κάτω, να μην βλέπουμε τα σύμβολα, και τους ανακατεύουμε κρατώντας τους αναποδογυρισμένους. Καλό θα είναι να το κάνουμε με το δεξί μας χέρι, το οποίο είναι το «προβολικό», δηλαδή αυτό που στέλνει την ενέργεια απο το σώμα μας προς τα έξω (αντίθετα το αριστερό χέρι είναι το «δεκτικό», δηλαδή αυτό που δέχεται απ’ έξω την ενέργεια και την κατευθύνει μέσα μας) και με τη φορά των δεικτών του ρολογιού (απο τα αριστερά προς τα δεξιά, φορά που ακολουθεί ο Ήλιος απο την ανατολή προς τη δύση).

 • Αφού τους ανακατέψουμε, επιλέγουμε τους ρούνους που θα χρησιμοποιήσουμε στη διάταξη που έχουμε επιλέξει (ακολουθεί κεφάλαιο για τις ρουνικές διατάξεις), έχοντας συνέχεια στο μυαλό μας το ερώτημα που θέλουμε να θέσουμε. Στο σημείο αυτό είναι πολύ βασικό να μείνουμε ουδέτεροι απέναντι στο θέμα που μας απασχολεί. Πρέπει να είμαστε αποστασιοποιημένοι και να το βλέπουμε σαν κάτι που δεν αφορά εμάς και δε μας επηρεάζει. Αν αγωνιούμε ή φοβόμαστε για την απάντηση που θα λάβουμε, θα επηρεάσουμε και το αποτέλεσμα. Μένουμε ουδέτεροι και απαθείς, ώστε να απελευθερώσουμε το υποσυνείδητό μας και να κάνει τις σωστές επιλογές.

 • Διαλέγουμε προσεκτικά τους ρούνους, αφήνοντας το ένστικτό μας να μας καθοδηγήσει. Αν έχουμε αμφιβολίες για κάποιον, σημαίνει ότι αφήσαμε το συνειδητό νου να μας παρασύρει με τη λογική, οπότε ξαναρχίζουμε τη διαδικασία της επιλογής τους. Πρέπει να είμαστε σίγουροι γι αυτούς που τραβάμε, για να μην έχουμε κι αμφιβολία για την απάντηση που θα μας δώσουν.

 • Αφού ολοκληρώσουμε την επιλογή τους και αφήσουμε τους υπόλοιπους στην άκρη, τους τοποθετούμε στη ρουνική διάταξη της επιλογής μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βασικότερο σημείο, τη στιγμή που τους αναποδογυρίζουμε ώστε να αποκαλύψουμε τα σύμβολά τους, είναι να κρατήσουν την όρθια ή ανεστραμμένη όψη που είχαν όσο ήταν τοποθετημένοι προς τα κάτω. Τους γυρίζουμε όπως τις σελίδες ενός βιβλίου, ώστε να διατηρήσουν την όψη τους. Μην ξεχνάμε πως η ερμηνεία κάθε ρούνου ΑΛΛΑΖΕΙ ανάλογα με το αν εμφανίζεται όρθιος ή ανεστραμμένος!

 • Στη συνέχεια, με πολλή μεγάλη προσοχή και με βάση τη διάταξη που τους έχουμε τοποθετήσει, προχωράμε στην ερμηνεία τους και την απάντηση που μας αποκαλύπτουν. Δε βιαζόμαστε και δίνουμε τεράστια προσοχή στη θέση του καθενός.

 

Προετοιμασία για ρίξιμο των Ρούνων

 

Μερικές χρήσιμες συμβουλές:

 1. Δεν απαντάμε σε ερωτήσεις που αφορούν άλλα άτομα, εκτός απο εκείνα για τα οποία ρίχνουμε τους ρούνους (πάντα αφού μας έχει ζητηθεί).

 2. Δεν απαντάμε σε ερωτήσεις που οδηγούν σε πολύ δυσάρεστες εξελίξεις, όπως πχ ανίατη ασθένεια, θάνατο, χωρισμό.

 3. Δε δίνουμε ποτέ ιατρικές ή νομικές συμβουλές.

 4. Δε δίνουμε απαντήσεις που αφορούν μικρά παιδιά.

 5. Δε ρίχνουμε ρούνους σε άτομα με εμμονές, εθισμούς, δεισιδαίμονες ή μειωμένης νοητικής ικανότητας.

 6. Δε ρίχνουμε τους ρούνους σε άτομα ιδιοτελή ή άτομα που είναι απλώς περίεργα να δουν τη χρήση τους και δε σέβονται την όλη πνευματική εργασία που τους προσφέρουμε ή τη γελοιοποιούν.

Ολοκληρώνοντας την ενότητα αυτή, τονίζουμε για άλλη μια φορά πως σε κάθε περίπτωση το ρίξιμο των ρούνων είναι κυρίως μια διαισθητική εργασία που σκοπό έχει να κοιτάξουμε μέσα μας για να βρούμε τις απαντήσεις στα ερωτήματά μας. Οι ερμηνείες τους έχουν παραδοσιακή αξία και μόνο το ίδιο άτομο έχει την ευθύνη των πράξεων και των αποφάσεών του.

 

Από την Αμαδρυάς

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Εύρεση Ωροσκόπου

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Σαν Σήμερα