Ζώδια: Γιατί δεν απαντά

Ζώδια: Γιατί δεν απαντά

Αναρωτιέσαι γιατί δεν σου έχει απαντήσει από χθες; Εδώ θα μάθεις γιατί δεν απαντά το κάθε ζώδιο στα μηνύματά σου.


kriosΚριός
Δεν σου απαντάει γιατί δεν έχει όρεξη να κοινωνικοποιηθεί. Πιθανόν να πηγαίνουν όλα χάλια αυτή τη στιγμή για τον Κριό και βαριέται να σου υποκριθεί ότι όλα είναι καλά.


tavrosΤαύρος
Δεν σου απαντάει, όχι γιατί σε αγνοεί, αλλά γιατί είναι εκνευριστικά απασχολημένος. Κι όταν λέμε υπερβολικά απασχολημένος, εννοούμε ότι δεν έχει χρόνο ούτε για τον εαυτό του.


didimoiΔίδυμοι
Θέλει πραγματικά να σου απαντήσει, αλλά είναι ο Δίδυμος και το ξεχνάει συνέχεια∙ πιθανόν επειδή κάτι τον έχει καταβάλει ψυχολογικά.


karkinosΚαρκίνος
Δεν απαντάει, όχι μόνο σε εσένα, αλλά γενικά σε όποιον-α του στέλνει. Θέλει να κρατήσει μία απόσταση από τον κόσμο για να επικεντρωθεί λίγο στον εαυτό του.


leonΛέων
Ο Λέων κάθεται πάνω από το κινητό του μόνο όταν έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία ή έχει κάνει γενικά κάποιο ποστ -για να δει πόσα λάικ θα πάρει. Κατά τ’ άλλα έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να απαντάει σε κόσμο.


parthenosΠαρθένος
Αυτό που βαριέται υπερβολικά ο Παρθένος είναι διαφωνίες στα σόσιαλ. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα. Αν είσαι άτομο που του αρέσουν οι διαφωνίες, τώρα ξέρεις γιατί δε σου απαντά ο Παρθένος.


zygosΖυγός
Ο Ζυγός δεν σου στέλνει γιατί δεν ξέρει τι θέλεις να ακούσεις. Ως γνωστός ο Ζυγός θέλει να τα έχει καλά με όλους, και πιθανόν να μην έχει καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεσαι.


skorpiosΣκορπιός
Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που αγχώνεται εύκολα. Αν δε σου απαντά, σημαίνει ότι αυτήν την περίοδο έχει πολλά πράγματα να τον βαραίνουν και δε θέλει να προσθέσει κάτι ακόμα σ’ αυτά.


toxotisΤοξότης
Συγγνώμη που θα σ’ το πούμε, αλλά αν ο Τοξότης δε σου απαντά, σημαίνει ότι φοβάται πως θα του προτείνεις να βγείτε. Και μπορεί να μη θέλει να βγει μαζί σου.


aigokairosΑιγόκερως
Αν έχεις πληγώσει τον Αιγόκερω και δεν σου απαντάει, τότε μην αναρωτιέσαι. Δεν σου απαντάει γιατί θέλει να διώξει από τη ζωή του όσους ανθρώπους θεωρεί τοξικούς.


ydroxoosΥδροχόος
Ξέρεις ότι ο Υδροχόος είναι καλλιτεχνική ψυχή. Και καλλιτεχνική ψυχή σημαίνει αφηρημένη ψυχή. Μην αναρωτιέσαι, είναι απλά ξεχασιάρης.


ixthysΙχθείς
Ο Ιχθύς είναι ένα πολύ ενοχικό ζώδιο και δε θα σου απαντούσε ποτέ μόνο αν του είχες σκοτώσει τους γονείς. Το πιο πιθανό είναι ότι δουλεύει ακατάπαυστα και αγχώνεται να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο