Ο Αστρολογικός Γιατρός σας

Ο Αστρολογικός Γιατρός στο σπίτι σας

Η ιατρική αστρολογία είναι μία επιστήμη που απαιτεί γνώσεις αστρολογίας και ιατρικής. Θεωρητικά, χρειάζονται πολλά χρόνια για να ειδικευτεί κανείς στην αστρολογία, καθώς και στη φυσιολογία και ανατομία, ώστε να έχει τα απαραίτητα προσόντα που απαιτούνται στον ιατρό-αστρολόγο, ο οποίος με τη βοήθεια ενός γενικού παθολόγου θα μπορεί να κάνει διάγνωση και να συμβουλεύει τους πελάτες του.

Τα εργαλεία που χρειάζονται στην ιατρική αστρολογία είναι, ως ένα βαθμό απλά και προσιτά. Η καλύτερη μέθοδος είναι να βλέπει κανείς ένα ωροσκόπιο και να μπορεί να διακρίνει τα πιθανά οργανικά προβλήματα απεδείχθη ότι είναι η μέθοδος Μed- Scan. H μέθοδος αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από τον επαγγελματία αστρολόγο, αλλά και από οποιοδήποτε ερευνητή της αστρολογίας.

Η τεχνική Med-Scan, βασικά είναι απλή. Χρησιμοποιεί την αστρολογία για να προσδιορίζει τα αδύνατα σημεία σένα άτομο. Με άλλα λόγια, εξετάζοντας ένα γενέθλιο ή προοδευμένο ωροσκόπιο, ένας ιατρό-αστρολόγος μπορεί να εξακριβώσει πιθανές ψυχολογικές ή σωματικές αδυναμίες που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες. Και έτσι να συμβουλέψει τον πελάτη του να κάνει τις κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις. Τότε, παθολόγος και αστρολόγος σε συνεργασία θα μπορούν να δώσουν την σωστή κατεύθυνση στον πελάτη τους, κύρια να δώσουν την καλύτερη δίαιτα, ώστε το άτομο να ξαναποκτήσει την υγεία και την χαμένη του ζωτικότητα.

Μιας και η ιατρική αστρολογία βρίσκεται ακόμα σε νηπιακή ηλικία, κανένας ιατρικός αστρολόγος δε μπορεί να δουλέψει μόνος του, και κυρίως χωρίς να έχει τις επιβεβαιώσεις από κάποιο επιστήμονα γιατρό. 

Ένας ιατρικός αστρολόγος, ο οποίος είχε μία ευρύτερη συνεργασία με τον ιατρικό κόσμο, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι γιατροί που δέχονται την αστρολογία ως επιστήμη είναι οι ομοιοπαθητικοί. 

Η λέξη ομοιοπαθητική προέρχεται από τις λέξεις «όμοια και πάθηση». Οι ομοιοπαθητικοί πιστεύουν ότι το «όμοιο θεραπεύει το όμοιο». Χορηγούν λοιπόν φάρμακα τα οποία αν δοθούν σένα υγειές άτομο, θα προκαλέσουν τα ίδια συμπτώματα με αυτά του ασθενούς. Στην ουσία πολεμούν τη φωτιά με τη φωτιά.


Ο Αστρολογικός Γιατρός στο σπίτι σας


Η αλλοπαθητική φιλοσοφία αποδέχεται την άποψη ότι η χρήση φαρμάκων για να έχει αποτέλεσμα, θα πρέπει να είναι διαφορετική από εκείνη της ασθένειας. Έτσι λοιπόν, οι αλλοπαθητικοί γιατροί βασίζονται σε μεγάλες δόσεις φαρμάκων για να θεραπεύσουν ένα άτομο. Η μέθοδος αυτή μπορεί να είναι αποτελεσματική ως ένα σημείο. Η ζημιά ωστόσο, που προκαλείται από τα χημικά αναγκάζει τον οργανισμό να παλέψει με τις αντίθετες επιδράσεις των φαρμάκων. Επιπλέον, στην αλλοπαθητική ιατρική τις περισσότερες φορές δεν αναζητείται η ρίζα της ασθένειας, αλλά χορηγούνται φάρμακα που προσφέρουν μία άμεση ανακούφιση από τα συμπτώματα της ασθένειας αυτής. 

Αντίθετα, οι ομοιοπαθητικοί γιατροί αναζητούν πάντα τη ρίζα της ασθένειας και χρησιμοποιούν μόνο φυσικά φάρμακα για να τη θεραπεύσουν χορηγώντας τη μικρότερη δυνατή δόση. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα τονώνουν την άμυνα του ίδιου του οργανισμού, χωρίς να προκαλούν βλαβερές παρενέργειες. Δε χρειάζεται καμιά προσοχή με αυτά τα φάρμακα. Πράγματι αρκετές φορές μπορεί να επιτευχθεί θεραπεία με μία απλή αλλαγή στο διαιτολόγιο. Οι ομοιοπαθητικοί γιατροί αναγνωρίζουν ότι το φτωχό διαιτολόγιο είναι η ρίζα πολλών ασθενειών. 

Σε κάθε θεραπεία ωστόσο, που χρησιμοποιούνται φυσικά φάρμακα ο χρόνος ίασης θα διαρκέσει περισσότερο, ιδιαίτερα σε χρόνιες παθήσεις. Η υπομονή λοιπόν είναι η λέξη κλειδί στην ιατρική-ομοιοπαθητική αστρολογία. Γι’ αυτό ο ιατρό-αστρολόγος πρέπει να καλλιεργήσει το συναίσθημα της υπομονής και να το μεταδώσει στους πελάτες του. Στους περισσότερους από εμάς έχει γίνει πλύση εγκεφάλου και πιστεύουμε ότι τα φάρμακα μπορούν να θεραπεύσουν μέσα σε 30 λεπτά ή ότι υπάρχει ένα φάρμακο για κάθε περίπτωση. Στην πραγματικότητα όμως, δεν υπάρχουν θαυματουργές θεραπείες. Η ομοιοπαθητική θεραπεία απαιτεί πειθαρχία και υπομονή. Οι πελάτες θα πρέπει να κατανοήσουν ότι θα χρειαστεί να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα για τρεις τουλάχιστον μήνες ίσως και για ένα χρόνο πριν μπορέσουν να δουν σημάδια αποκατάστασης της υγείας τους. Η υπομονή είναι ιδιαίτερα απαραίτητη, μια που οι ιατρό- αστρολόγοι συνήθως δεν αναλαμβάνουν τις εύκολες περιπτώσεις. Αντίθετα, πετυχαίνουν τους ετοιμοθάνατους ή εκείνους που τους έγινε λάθος διάγνωση-δύο από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Επίσης, τις περισσότερες φορές ο πελάτης δεν έχει μόνο μία πάθηση αλλά και άλλες καλυμμένες επιπλοκές. Στην αρχή μπορεί να υπάρχει μόνο μία πάθηση αν όμως δεν διορθωθεί το διαιτολόγιο, η υγεία αρχίζει να καταρρέει όπως ένας πύργος από τραπουλόχαρτα. Επειδή οι ιατρικοί αστρολόγοι είναι συχνά η τελευταία λύση, η δουλειά τους είναι πολύ δύσκολη. Για τον ίδιο όμως λόγο μπορεί να προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση όταν μία διάγνωση βέβαια αποδεικνύεται σωστή και η προτεινόμενη θεραπεία φέρνει αποτέλεσμα. Η μέθοδος πάντως Med-Scan απεδείχθη αποτελεσματική. 

Η μόνη περίπτωση που αποτυγχάνει στη διάγνωση είναι όταν δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες πάνω στο θέμα, με άλλα λόγια η ιατρική αστρολογία δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο των πιο εδραιωμένων αστρολογικών κλάδων. 

Ωστόσο, θα ξεκινήσουμε μια σειρά από ιατρό-αστρολογικά άρθρα χωρισμένα σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα εξηγεί τι είναι γνωστό για την ιατρική αστρολογία, τα θέματα υγείας που συνδέονται με τους διάφορους πλανήτες τις όψεις τους και τα ζώδια. Το πιο νεωτεριστικό και περιεκτικό κεφάλαιο είναι αυτό για τα μεσοδιαστήματα τα οποία καταρχήν έχουν ελεγχθεί σε σχέση με ιστορικά περιπτώσεων και έχουν επεξεργαστεί ανάλογα. Το κεφάλαιο αυτό ακολουθεί ένα άλλο πάνω στην ίδια τεχνική Med-Scan, που καθορίζει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς στην αστρολογική διάγνωση και περιγράφει μερικές από τις εξετάσεις και τα διαιτολόγια που βοηθούν στη διάγνωση και την θεραπεία. 

Στη συνέχεια (επόμενα άρθρα) θα αναφερθούν οι βιταμίνες τα άλατα και το ενδοκρινικό σύστημα, καθώς οι ειδικοί δηλώνουν ότι οι αδένες είναι συχνά η ρίζα των προβλημάτων στην υγεία. Πιστεύω, ότι πρωτίστως θα πρέπει να ελέγχονται οι αδένες καθώς οι ορμόνες διατηρούν σε τάξη τον μεταβολισμό. Χωρίς τη σωστή έκκριση ορμονών, ο οργανισμός χρειάζεται ένα βασικό τονωτικό για να μπορεί να λειτουργεί σωστά ο οργανισμός.


Οι βιαστικοί σε σχέση με το αναφερόμενο θέμα μπορούν να ανατρέχουν στη σελίδα με τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, καθώς υπάρχει σχετική αναφορά για κάθε ζώδιο χωριστά.

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Σαν Σήμερα