Πανσέληνος στους Ιχθύες (21/9/21)

Πανσέληνος στους Ιχθύες

Κάτι τελειώνει και αυτό ίσως είναι το παραμύθι που μας είπαν για να μας πάρει ο ύπνος. Έχουμε όμως την επιλογή να πορευτούμε με την λογική. Δεν έχουμε παρά να διώξουμε την αιθαλομίχλη και να δούμε πραγματικά πιες είναι οι καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Η γνώση είναι μία καλή αρχή και εκεί πρέπει να φωτίσουμε ώστε να οδηγηθούμε με ασφάλεια.

Οι διαπραγματεύσεις, τα ταξίδια, η δημιουργία και οι έξυπνες ιδέες είναι ένα μέσον για να μην μπλέξουμε πάλι με την φαντασία που δεν έχει προοπτικές.

Οι μεγαλοστομίες δεν θα λείψουν ούτε τα μεγαλεπήβολα σχέδια, ας μην σταθούμε εκεί έχουμε την γνώση που πρέπει να “κυνηγήσουμε” κλείνοντας τα αυτιά μας στις σειρήνες και περνώντας τις συμπληγάδες η αισιοδοξία θα ξαναγυρίσει.

Οι νέοι είναι το φως και αυτοί πρέπει να παραμείνουν λαμπεροί με την γνώση και τις ιδέες τους με το θάρρος και τις αλήθειες τους, μπορεί να είναι διαφορετικές από τις δικές μας αλλά είναι αυτές που τελικά πρέπει να διαφυλάξουμε με νύχια και με δόντια.


Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και τα 12 ζώδια
Δεν ξεχνάμε να βλέπουμε και τον ωροσκόπο

 

kriosΚΡΙΟΣ
Αυτή η πανσέληνος θα πρέπει να σε βγάλει από την εσωστρέφεια ακόμα και αν δεν αισθάνεσαι ακόμα έτοιμος/μη. Έχεις ολοκληρώσει την ενδοσκόπηση, τα πρακτικά θέματα αναζητούν λύσεις, οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν περιθώρια ανάπτυξης. Οι στόχοι σου έρχονται αντιμέτωποι με τον ανταγωνισμό ακόμα και με τον σύντροφο σου.

tavrosΤΑΥΡΟΣ
Κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει, είσαστε αφοσιωμένοι στον έρωτα και στην απόλαυση, τώρα είναι ένα κομβικό σημείο που θα σας οδηγήσει στο να βγάλετε συμπεράσματα και να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Οι πολλές φιλοσοφίες δεν θα σας ωφελήσουν, δώστε από δω και πέρα σημασία στην καριέρα σας.

didimoiΔΙΔΥΜΟΙ
Η οικογένεια και ότι αφορά ακίνητα σας είχαν αποσπάσει την προσοχή. Οι στόχοι σας και οι προσωπικές σας επιδιώξεις στην καριέρα θύμιζαν την κίνηση του ακορντεόν. Όμως διεκδικείτε την διασκέδαση και προτάσσετε τις απαιτήσεις σας στον έρωτα. Προσοχή στις υποσχέσεις που έχουν οικονομικό υπόβαθρο.

karkinosΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και η αίσθηση που έχετε να φύγετε μακριά από όλους και από όλα ολοκληρώνεται επιτυχώς. Παρά την μεταβλητότητα που σας διακρίνει βγάλατε κάποια συμπεράσματα που θα σας είναι χρήσιμα. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους με το οικείο σας περιβάλλον και κρατήστε για τον εαυτό σας τις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας γιατί οι ισορροπίες είναι λεπτές.

leonΛΕΩΝ
Άκρως αποσπασμένοι σε οικονομικά θέματα και με το βλέμμα στο παρελθόν οι ανασφάλειες δεν ήταν και λίγες... Αρχίζετε και διεκδικείτε με τον λόγο σας πράγματα από το κοντινό σας περιβάλλον. Συζητήσεις και μετακινήσεις δεν θα σας αφήσουν να βαρεθείτε. Προσοχή στις μετακινήσεις. Όμως μην αφήνετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες.

parthenosΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα θέλω σας σε πρώτη γραμμή, αλλά οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μεταβάλλουν κάθε τόσο τα συναισθήματα σας. Αγωνίζεστε για τα κεκτημένα σας και οι συζητήσεις τελικά έχουν σχέση με την ασφάλεια σας ή τα οικονομικά σας. Πολλά έχουν αλλάξει και οι συζητήσεις στρέφονται πάντα εκεί. Τα οικονομικά όμως που έχουν σχέση με τρίτους φαίνεται ότι πάνε καλά.

zygosΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος δείχνει ότι οι κρυφές σας ενέργειες κάπου εδώ τελειώνουν και η καθημερινότητα η εργασία και η υγεία “παίζουν” με την ψυχολογική σας διάθεση. Μια δυναμική περίοδος άρχισε, όλο το προηγούμενο διάστημα δεν καθίσατε λεπτό, μετακινήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες δεν σας άφησαν να βαρεθείτε. Ο Δίας σας βοηθά να ενεργοποιηθείτε και να περνάτε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή σε ότι αφορά την οικογένεια και τα ακίνητα.

skorpiosΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ψυχικά και συναισθηματικά είχατε πολλά σκαμπανεβάσματα, αυτό ήταν ένα τεστ για να δείτε τι ακριβώς θέλετε από συναισθηματικής άποψης. Είναι μία θετική πανσέληνος αρκεί σε όλη αυτή την διάρκεια του “ψαξίματος” και της δημιουργίας να έχετε αποκομίσει τα μέγιστα. Η αίσθηση ότι κάτι σας “κυνηγά” σας έχει αποσυντονίσει. Κρυφές συμφωνίες και συναντήσεις θα σας κάνουν να απορρίψετε κάποιους ανθρώπους από τον συγγενικό σας περίγυρο. Αλλά η οικογένεια σας στηρίζει. Είστε πολύ συμπαθείς στους ανθρώπους (εκμεταλλευτείτε την συγκυρία).

toxotisΤΟΞΟΤΗΣ
Η προσωπική σας καταξίωση και η οικογένεια δεν σας άφησαν περιθώριο ξενοιασιάς, θέματα ακινήτων δεν σταθεροποιούνται. Ίσως πρέπει να το πάρετε σαν εμπειρία και να αρχίσετε  να κάνετε καινούργιες “ανακάλυψης”. Συζητήσεις για σπουδές και ταξίδια θα καθυστερήσουν όμως έχετε την δυνατότητα να μελετήσετε περισσότερο τις επιλογές σας. Προσοχή στα έξοδα. Οι παρέες και ότι αφορά γραπτό και προφορικό λόγο μπορεί να σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.

aigokerosΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κοινωνική σας ζωή και η τάση να φύγετε από τα καθιερωμένα ήταν για σας  προτεραιότητα. Μάλλον πρέπει να μπείτε πάλι στην διαδικασία να αγωνιστείτε για την καριέρα και την καταξίωση σας, μην υποτιμήσετε τους αντιπάλους. Συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις θα αργήσουν να φέρουν αποτελέσματα. Προσοχή στην εικόνα σας προς τα έξω. Οικονομικά μέχρι τώρα φαίνεται ότι είστε ωφελημένοι αν και καθυστερημένα.

ydroxoosΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η ανασφάλεια στα οικονομικά σας κουράζει, η καριέρα και οι στόχοι σας ήταν όλο αυτό το διάστημα το κυριότερο μέλημα σας όμως όλο αυτό είχε άμεση σχέση με τις υποχρεώσεις προς τρίτους. Ελπίζω να έχετε αποκομίσει εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες για το μέλλον. Εύνοια από ανθρώπους κύρους και αγώνας για τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας, συζητήσεις και μετακινήσεις για ένα σχέδιο με φιλοσοφικό υπόβαθρο ή με άτομα από το εξωτερικό, φυσικά μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα.

ixthysΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος γίνεται στο δικό σας ζώδιο συναισθηματικά είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας άγεστε και φέρεστε ανάλογα το πως αισθάνεστε, όποτε όσο και να επικεντρώνεστε στον σύντροφο σας δύσκολο να βρείτε την χρυσή τομή. Όμως η αγάπη υπάρχει απλά εσείς ζείτε στο δικό σας “κόσμο”. Αγωνίζεστε να καλύψετε υποχρεώσεις προς τρίτους, και την ίδια στιγμή το πάθος, σας αποσπά την προσοχή από τις άλλες πτυχές της ζωή σας. Οι καθυστερήσεις δεν θα λείψουν και το παρελθόν θα είναι παρών. Εύνοια σε ταξίδια και σπουδές και έρωτες από μακριά.

 

από την Κατερίνα Καράμπελα

 

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Καράμπελα

karabela-k

Είμαι μελετητής της αστρολογίας, εδώ και εφτά χρόνια σπουδών και μελέτης. Έχω γεννηθεί το 1967, είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Το ζώδιο μου είναι Αιγόκερως.

Σπούδασα διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκα επαγγελματικά πολλά χρόνια με την λογιστική (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής μου άρχισα να ασχολούμαι με την αστρολογία. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, θα αναφέρω τον Δρ Παίζη, την Κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και την Σχολή Αστροπαιδεία της Βάσιας Κόντη, που με βοήθησαν και με βοηθούν ακόμα να κατανοήσω την επίδραση των πλανητών. Έχω γράψει και γράφω έως σήμερα σε αστρολογικά site, καθώς και σε site ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos.gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr κ.α.) Επίσης είμαι ομιλήτρια σε εκδηλώσεις και σεμινάρια με αστρολογικό περιεχόμενο.

Δείτε το πλήρες προφίλ μου

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
2 μοίρες
στον Σκορπιό
Σελήνη στον Σκορπιό
22 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
16 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα