Ζώδια: Ο απόλυτος έρωτας

Ζώδια: Ο απόλυτος έρωτας

Κάποιοι δεν θέλουν να χωρίζονται ούτε στιγμή, ενώ άλλοι θεωρούν την ανεξαρτησία τους μέσα σε μια σχέση την απόλυτη έκφραση αγάπης.


Ο έρωτας δεν νομίζουμε ότι αφήνει κάποιον αδιάφορο. Ναι, και όσοι προσπαθούν να το παίξουν κυνικοί προς τα έξω, εμείς βλέπουμε το αποκάτω.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει να ερωτευτεί και να τον ερωτευτούν. Βέβαια, το τι σημαίνει ακριβώς "έρωτας" είναι εντελώς διαφορετικό από τον έναν άνθρωπο στον άλλο.


Τι σημαίνει απόλυτος έρωτας για το κάθε ζώδιο;


kriosΚριός
Για να πει ο Κριός ότι ερωτεύτηκε, πρέπει να έχει βρει ένα άτομο που να τον κρατήσει πέρα από τον αρχικό ενθουσιασμό. Αυτό το βιώνει εύκολα, και το βιώνει καλά. Αν μετά από αυτή την πρώτη φάση καταφέρεις να πάτε την σχέση σας πιο βαθιά - άρα καταφέρεις να πας και με το έντονό του πρόγραμμα - τότε μάλλον κλείδωσες.


tavrosΤαύρος
Οι Ταύροι ερωτεύονται πολύ εύκολα, παρά το γεγονός ότι τα στάνταρ τους είναι αρκετά ψηλά: Δεν τους πειράζει, μπορεί να περάσουν κανονικότατο έρωτα, να τον ζήσουν ως τα άκρα και να μην το αποκαλέσουν ποτέ "σχέση", άρα και τα στάνταρ τους είναι λίγο-πολύ αμελητέα. Μπορείς να διαβάσεις την παραπάνω πρόταση όσο αισιόδοξα ή απαισιόδοξα θέλεις εσύ.


didimoiΔίδυμοι
Αυτό το ζώδιο ερωτεύεται όσο εύκολα αλλάζει διάθεση - και εξίσου εύκολα παρατάει έναν έρωτα. Αν δεν υπάρχει αυτό το δράμα του κρύο-ζέστη παράλληλα, είναι δύσκολο να δώσει προσοχή για πολύ καιρό. Οι Δίδυμοι πιστεύουν ότι ο έρωτας πρέπει να είναι και πόνος.


karkinosΚαρκίνος
Εδώ, από την άλλη, ο έρωτας πρέπει να είναι μόνο πόνος. Οι Καρκίνοι λατρεύουν το κόνσεπτ του έρωτα, γι' αυτό θα το ζήσουν όσο πιο δυνατά μπορούν, είτε το άλλο άτομο ψήνεται, είτε όχι. Με ανταπόκριση, θα κάνουν όλα τα χαριτωμένα πράγματα που έχουν δει στις ταινίες. Χωρίς ανταπόκριση, θα κάνουν όλα τα μίζερα πράγματα που έχουν δει στις ταινίες.


leonΛέων
Ο απόλυτος, αληθινός, τρομακτικός έρωτας που σε παραλύει και δεν σε αφήνει να σκέφτεσαι κανέναν άλλο άνθρωπο στον κόσμο είναι κάτι που οι Λέοντες αδημονούν να ζήσουν. Προφανώς και θέλουν αυτή η παράλυση να είναι αμοιβαία, αλλά την ζουν και μόνοι τους μια χαρά.


parthenosΠαρθένος
Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που θα νοιάζουν τον Παρθένο όταν ερωτευτεί αληθινά: Θα τα κάνει όλα για το ταίρι του, χωρίς να περιμένει αναγκαστικά το ταίρι να προσφέρει εξίσου. Κάτι άλλο θα του έχει βρει, μιας και οι Παρθένοι είναι πολύ προσεκτικοί με τα αισθήματά τους και δεν θέλουν να τα χαραμίζουν.


zygosΖυγός
Ο αληθινός έρωτας για τον Ζυγό είναι ίδιος με την ιδέα για οτιδήποτε αληθινό που έχει αυτό το ζώδιο: Ισορροπία στα πάντα. Προσοχή: Ισορροπία δεν σημαίνει μέτρο. Σημαίνει πως αν ο Ζυγός αποφασίσει να αρχίσει τα ξεφτιλίκια, το καλό που σου θέλει να ακολουθήσεις.


skorpiosΣκορπιός
Τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει "απόλυτος έρωτας" για το πιο βαθιά συναισθηματικό ζώδιο; Προφανώς μιλάμε για επίπεδα λατρείας και εμμονής ο ένας με τον άλλο που δεν μπορεί να χωρέσει ο μέσος (μη-Σκορπιός δηλαδή) ανθρώπινος νους.


toxotisΤοξότης
Δεν πρόκειται να σου μιλήσει αυτό το ζώδιο για σοβαρή περίπτωση έρωτα αν δεν βρει πρώτα ένα άτομο που να του καλύπτει και τα δύο απαραίτητα κουτάκια: α) αρκετά ενδιαφέρουσα προσωπικότητα για να μην νιώθει ότι τα έχει με έναν λουκουμά, και β) αρκετή αγάπη για να τον αφήνει πού και πού να είναι το πιο ενδιαφέρον άτομο στο δωμάτιο, να κοιτάει από μια γωνιά και να χαίρεται.


aigokerosΑιγόκερως
Ο κάθε Αιγόκερως ξέρει πολύ καλά τι θέλει, και περιμένει στωικά μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να πει ότι το βρήκε: Έναν σύντροφο με όλη τη σημασία της λέξης. Ένα άτομο που όχι μόνο να ανέχεται τις παράξενες συνήθειές του, αλλά που να φέρει και τις δικές του στο τραπέζι και να αρχίσουν τις αλχημείες.


ydroxoosΥδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι ζώδιο που δεν καταλαβαίνει ακριβώς τον έρωτα. Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον βιώνει. Πόσο μάλλον, ακριβώς επειδή δεν τον καταλαβαίνει, τείνει να τον βιώνει με τον ίδιο παιδικό ενθουσιασμό κάθε φορά, ανεξαρτήτως της ποιότητας του έρωτα. Αν ρωτήσεις δέκα Υδροχόους τι σημαίνει "απόλυτος έρωτας", θα πάρεις δέκα εντελώς διαφορετικές απαντήσεις.


ixthysΙχθείς
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να σου μιλάει επί ώρες για τον έρωτα, αυτό είναι οι Ιχθείς. Ναι, θα είναι μια ατέλειωτη λίστα με άλλα ασαφή κόνσεπτ της καθημερινής ζωής, στα οποία μέσα βλέπουν τον έρωτα. Αλλά τι να τους κάνεις, είναι ρομαντικές ψυχές.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο