Ανάδρομοι πλανήτες

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις συχνά, είναι όταν κάποιος πλανήτης σχηματίζει την ίδια όψη τρεις φορές (δύο φορές με ορθόδρομη κίνηση και μία ανάδρομη). Σε αυτό το πρόβλημα μπαίνει το ερώτημα, σε ποιά από τις τρεις φορές θα συμβεί το γεγονός.

Η απάντηση δεν είναι εύκολη, διότι η εκδήλωση του γεγονότος μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε από τις τρείς διελεύσεις. Κατά βάση όμως αυτό το τριπλό "πήγαινε, έλα" φαίνεται να δείχνει μία μακροχρόνια κατάσταση και όχι την εμφάνιση ενός απλού γεγονότος.


Σε αυτήν την περίπτωση, το πρώτο ορθόδρομο πέρασμα του πλανήτη δείχνει την αρχή του γεγονότος, Το δεύτερο ανάδρομο πέρασμα δείχνει την αποκορύφωσή του, έστω και αν δε γίνεται συνειδητά αντιληπτό. Το τρίτο ορθόδρομο πέρασμα δείχνει το τελικό αποτέλεσμα στην όλη διαδικασία.

Το μήνυμα της ανάδρομης κίνησης του πλανήτη επειδή συνδέεται με τα πιο εσωτερικά πεδία της ύπαρξης σου δεν το αντιλαμβάνεσαι εύκολα, όμως υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες σε αυτό, καθότι τροφοδοτείται από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα μέσω των ορθόδρομων κινήσεων.

Ωστόσο, η μία από τις τρεις "πορείες" του πλανήτη μπορεί να σου αποκαλύψει κάτι το οποίο να μην υπάρχει στις άλλες δύο. Αν το συνειδητοποιήσεις λοιπόν με την πρώτη και χειριστείς κατάλληλα το ζήτημα σου το θέμα τελειώνει. Αν όμως, το δεις επιπόλαια η το χειριστείς λανθασμένα, τότε μπορεί μέσα από ένα άλλο ζήτημα να σου εκδηλωθεί το ίδιο πρόβλημα.

Υπάρχουν περιπτώσεις που τα ίδια γεγονότα επαναλαμβάνονται και τις τρεις φορές. Ή σε άλλες περιπτώσεις το κυρίαρχο γεγονός διαμοιράζεται σε τρία επιμέρους γεγονότα σχετικά με αυτό.

Όμως αξίζει να θυμάσαι πάντα, πως αν δε χειριστείς καλά ένα θέμα κατά την πρώτη διέλευση, στη δεύτερη η τρίτη που θα σου παρουσιαστεί ξανά θα έχεις τόσο πολύ κουραστεί που θα κάνεις οτιδήποτε για να το αντιμετωπίσεις.

Τελειώνοντας, σου λέω όταν ένας διελαύνων πλανήτης κάνει στάση για να αλλάξει φορά, πάνω στη θέση ενός γενέθλιου πλανήτη σηματοδοτεί σημαντικά γεγονότα τα οποία θα συμβούν εκείνη την εποχή.

 

της αείμνηστης Γιώτας Καλογερά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η θεραπευτική δύναμη του ήχου Η θεραπευτική δύναμη του ήχου
Είναι γνωστό, ότι ο εγκέφαλος ως ηλεκτροχημικό όργανο, έχει μοναδικό μέγεθος, πυκνότητα και μάζα, παράγοντας κύματα από τις διεγέρσεις...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Κριό
Ήλιος στον Κριό
28 μοίρες
στον Κριό
Σελήνη στον Κριό
11 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
0 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα