Αφροδίτη στο Σκορπιό (9/9-8/1/19)

Αφροδίτη στο Σκορπιό

Της Αννίτας Καγκάλου

venus-120Στις 9 Σεπτεμβρίου 2018 η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο Σκορπιό όπου θα παραμείνει λόγω αναδρομής 3 μήνες!

Η μοιραία Αφροδίτη του Ζωδιακού θα ξυπνήσει θέματα ερώτων και οικονομικών με απόλυτες, παθιασμένες έως και εμμονικές διεκδικήσεις, φθάνοντας μας πολλές φορές στα άκρα ακόμα και ρισκάροντας.

Στις 5 Οκτωβρίου ξεκινά την ανάδρομη πορεία της από τη 10η μοίρα του Σκορπιού ξαναγυρνώντας 1 Νοεμβρίου στο Ζυγό, στις 17 Νοεμβρίου θα ορθοδρομήσει από την 25η μοίρα του Ζυγού για να ξαναμπεί στις 3 Δεκεμβρίου στο Σκορπιό και να παραμείνει εκεί έως τις 8 Ιανουαρίου 2019.

Αυτό σημαίνει ότι αισθηματικές και υλικές κτήσεις θα μας απασχολήσουν αρκετά όλη αυτή τη χρονική περίοδο. Και μάλιστα καλό θα ήτανε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρουμε αφού η συγκεκριμένη αναδρομή θολώνει αρκετά την κρίση μας σε θέματα που σχετίζονται με έρωτες και επενδύσεις. Παράλληλα όμως δίνει και τη δυνατότητα να ξανασκεφτούμε ανάλογα ζητήματα τα οποία μας είχανε απασχολήσει και στο παρελθόν ή μπορεί να τα φέρει ξανά στο προσκήνιο ίσως και για να ξεκαθαριστούν οριστικά(με όποιο τίμημα).

Αυτή την περίοδο καλό θα ήτανε να αποφύγουμε και επεμβάσεις αισθητικής.

Από την αναδρομή της Αφροδίτης θα επηρεαστούν περισσότερο οι Ζυγοί και οι Κριοί του τελευταίου δεκαημέρου και οι Σκορπιοί και Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλο αυτό το διάστημα (9/9-8/1)οι σχέσεις θα βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί αφού η Αφροδίτη σε αδύναμη θέση (λόγω ζωδίου και αναδρομής)θα πραγματοποιήσει 3 φορές κατά το πέρασμά της όψεις αντίθεσης με τον ανατρεπτικό, εκρηκτικό αλλά και ανάδρομο πλανήτη Ουρανό στις 12 Σεπτεμβρίου,30 Οκτωβρίου,1 Δεκεμβρίου.

Αυτή η πλανητική συγκυρία είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει συναισθηματικές και οικονομικές αναστατώσεις ίσως και απώλειες κυρίως για τους εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου του σταθερού σταυρού (Ταύρους Σκορπιούς Λέοντες Υδροχόους) και τους παρορμητικούς του τρίτου δεκαημέρου (Κριούς Καρκίνους Ζυγούς Αιγόκερους).

Σε αυτή την έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα έρχεται να προστεθεί και το δυσμενές τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη στις 10 Οκτωβρίου που σίγουρα θα βγάλει επιπλέον εντάσεις, ζήλιες, ανταγωνισμούς, συγκρούσεις κυρίως για τα σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου.

Πιο θετικό θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το κλίμα λόγω του ευνοϊκού εξαγώνου που θα κάνει με τον Κρόνο στις 24 Οκτωβρίου ωθώντας μας σε συναισθηματική και υλική εγκράτεια, του τριγώνου με τον Άρη στις 9 Νοεμβρίου που θα ενθαρρύνει την ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων μας προς το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει, του τριγώνου της με τον Ποσειδώνα στις 21 Δεκεμβρίου που θα αυξήσει το ρομαντισμό μας και θα αμβλύνει τις εγωιστικές διεκδικήσεις μας και του εξαγώνου με το Χορηγό της τον Πλούτωνα στις 28 Δεκεμβρίου που θα βοηθήσει στην επίτευξη οικονομικών και ερωτικών στόχων.

Προς το τέλος της παραμονής της στο Σκορπιό θα πραγματοποιήσει μια δύσκολη δευτερεύουσα όψη χιαστί με τον ανάδρομο Ουρανό στις 5 Ιανουαρίου 2019 που μπορεί να προκαλέσει συναισθηματικά διλήμματα ή και ρήξεις για τους Σκορπιούς και Κριούς των τελευταίων ημερών.


Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη τα ζώδια από 9/9 - 8/1/2018

krios
Κριός

Θέματα που σχετίζονται με τα εισοδήματά σας, την ακίνητη περιουσία σας ή τα οικονομικά του συντρόφου θα σας απασχολήσουν αυτό το χρονικό διάστημα.

Δεν αποκλείεται μια σχέση σας από το παρελθόν να παρουσιαστεί ξαφνικά ξανά στη ζωή σας ή ίσως χρειαστεί να σκεφθείτε αρκετά γύρω από την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.


tavros
Ταύρος

Μια σχέση με έντονο το στοιχείο του πάθους ή μια νέα συνεργασία πολύ πιθανό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών από το παρελθόν μπορεί να έρθουν ξανά στο προσκήνιο για να επανεξετασθούν. Απαραίτητη η σύνεση για να αποφύγετε πιθανές συγκρούσεις.

Κάποια μικρά προβλήματα υγείας που εκκρεμούν ίσως σας απασχολήσουν ξανά.


didimoi
Δίδυμος

Καθημερινές υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν αρκετά αυτή τη χρονική περίοδο. Το ενδεχόμενο μιας νέας γνωριμίας μέσα από το χώρο της δουλειάς σας που όμως θα θελήσετε να την κρατήσετε κρυφή είναι πολύ πιθανό.

Αναπάντεχες συναντήσεις με έρωτες από το παρελθόν πολύ πιθανό να σας παρασύρουν σε ανέμελες διασκεδάσεις.


karkinos
Καρκίνος

Περίοδος που για αρκετούς από εσάς υπόσχεται μοιραίες γνωριμίες ή απροσδόκητες επιστροφές ερώτων από το παρελθόν.

Οι γονείς θα αναζητήσετε λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας.

Όσοι αποφασίσετε να διακοσμήσετε το χώρο του σπιτιού σας να είστε προσεκτικοί με τυχόν αγορές που θα κάνετε για να μην το μετανιώσετε αργότερα.


leon
Λέων

Αυτό το διάστημα μπορείτε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με στενούς συγγενείς και φίλους στο χώρο του σπιτιού σας και να αναθερμάνετε τη σχέση σας μαζί τους.

Οικογενειακά θέματα ή θέματα που σχετίζονται με κάποιο ακίνητό σας θα σας απασχολήσουν.


parthenos
Παρθένος

Περίοδος όπου οι καθημερινές συναλλαγές σας μπορούν να αποδώσουν καρπούς. Τυχόν παρεξηγήσεις με πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος σας ή γείτονες τώρα μπορούν να αποκατασταθούν.

Αν και σας δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες κάποιοι από εσάς μπορεί να οδηγηθείτε και σε σπατάλες για την απόκτηση ακριβών αντικειμένων.


zygos
Ζυγός

Η περίοδος αυτή απαιτεί προσεκτική διαχείριση και συνετές διαπραγματεύσεις σε ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας για να αποφύγετε απώλειες και να βγείτε κερδισμένοι.

Σχέσεις από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν και κάποιοι μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με το δίλλημα αν θα πρέπει να παραμείνουν ή όχι στη ζωή σας.


skorpios
Σκορπιός

Ο μαγνητισμός σας βρίσκεται στα ύψη! Η ερωτική σας διάθεση κορυφώνεται καθώς μοιραία πρόσωπα εμφανίζονται στη ζωή σας για να ανεβάσουν τη λίμπιντο σας.

Σχέσεις και συνεργασίες χρήζουν ψύχραιμης διαχείρισης για να μην οδηγηθείτε σε ρήξεις. Δεν αποκλείονται και οι ίντριγκες.

Η επιστροφή μιας σχέσης σας από το παρελθόν που όμως θα παραμείνει κρυφή είναι πολύ πιθανή.


toxotis
Τοξότης

Έναν έρωτα που όμως (τουλάχιστον αρχικά)θα τον ζήσετε κάπως μυστικά είναι πιθανό να επιφυλάσσει για σας αυτή η χρονική περίοδος. Φίλοι από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σας.

Αρκετοί από εσάς μπορεί να δραστηριοποιηθείτε σε συλλόγους και να αυξήσετε τη δημοτικότητά σας μέσα σε αυτούς.


aigokeros
Αιγόκερως

Περίοδος κατάλληλη για να θέσετε νέους στόχους ή ακόμα και να ξανασκεφθείτε παλαιότερα σχέδιά σας. Η σύσφιξη φιλικών σχέσεων μέσα από ομαδική δραστηριότητα είναι πολύ πιθανή.

Κατάλληλο διάστημα όπου με διπλωματικές κινήσεις και στρατηγική μπορείτε να επιλύσετε προβλήματα που είχαν προκύψει στα επαγγελματικά σας.


ydroxoos
Υδροχόος

Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αποφύγετε όμως τις κόντρες για να βγείτε ωφελημένοι.

Επαφές με άτομα από το εξωτερικό ή κάποιας πνευματικής καλλιέργειας που μπορεί να είχατε συναντήσει και παλαιότερα είναι πολύ πιθανές.

Νομικές εκκρεμότητες μπορεί να οδηγηθούν σε επίλυση.


ixthys
Ιχθείς

Είναι περίοδος κατά την οποία μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Να είστε όμως προσεκτικοί στο σχεδιασμό του για να αποφύγετε δυσάρεστα απρόοπτα. Μάλιστα δεν είναι καθόλου απίθανο εκεί να συναντήσετε και ένα πρόσωπο που θα σας μαγνητίσει.

Οικονομικές εκκρεμότητες δικές σας ή του συντρόφου σας μπορούν να τακτοποιηθούν.


(Παραπάνω αναφερθήκαμε στις γενικές τάσεις αυτού του πλανητικού φαινομένου για όλα τα ζώδια. Το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός θα επηρεαστεί πολύ συγκεκριμένα και με ξεχωριστό τρόπο ανάλογα με τους τομείς που θα ενεργοποιηθούν).


 

Λίγα λόγια για την Αννίτα Καγκάλου

Ξεκίνησα την επαφή μου με την επιστημονική μέθοδο της Αστρολογίας το 1996 κοντά στον Ερευνητή της Αστρολογίας και καλό μου φίλο Ιωάννη Παναγιωτόπουλο.

Έχω παρακολουθήσει μαθήματα Συμβουλευτικής Αστρολογίας και Συστημάτων Πρόβλεψης με τους Δρ. Χρήστο Παίζη, Θωμά Γαζή, Βασίλη Παπαδολιά.

Έχω εργαστεί με την ομάδα του Θωμά Γαζή στις γραμμές του Αντέννα.

Είμαι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Δ. Φωτιάδη.

Σκηνοθέτης - Καλλιτεχνική Διευθύντρια - δημιουργός του Teatro Piccolo Greece και του Αφυπνιστικού Θεάτρου της Κίνησης Φως σε Δράση.

Για επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
0 μοίρες
στον Ζυγό
Σελήνη στον Ζυγό
27 μοίρες
Πανσέληνος
Πανσέληνος
14 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα