Κρόνος: Η επιρροή του στον Υδροχόο

Ο Κρόνος στον Υδροχόο και η επιρροή του

Ο Κρόνος στον Υδροχόο και η επιρροή του για το επόμενο εξάμηνο του 2020

Κρόνος

Σε μία κρίσιμη περίοδο για τον κόσμο εισέρχεται ο Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 22 Μαρτίου. Ο χάρτης εισόδου του Κρόνου για τις συντεταγμένες της Αθήνας έχει τον Ποσειδώνα στον Ωροσκόπο στο ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι είναι πολύ λογικό να συνδέσουμε την είσοδο του στον Υδροχόο με το θέμα της ασθένειας του κορωναϊού, μπροστά στον οποίο δείχνουν όλες οι άλλες εκκρεμότητες της ζωής μας να έχουν παγώσει.

Ο Κρόνος μπορεί να έχει διαφορετικές ερμηνείες για τον Υδροχόο, αναλόγως, από πού κανείς θέλει να αντλήσει τις λέξεις κλειδιά που θα χρησιμοποιήσει στις ερμηνείες. Στη σύγχρονη αστρολογία ο Υδροχόος θεωρείται επαναστάτης, οπότε ο Κρόνος στον Υδροχόο ερμηνεύεται ως φρένο στην επανάσταση ή ως κυβέρνηση επανάστασης. Ωστόσο, είναι λίγο πρωτόλεια αυτή η ερμηνεία, εάν μείνουμε σε αυτό το πολύ βασικό επίπεδο. Ο Υδροχόος έχει να κάνει με τη συλλογικότητα, την ατομική ευθύνη αλλά μέσα σε ένα σύνολο και η ευθύνη είναι ακριβώς αυτό που αναδεικνύεται με αυτή τη θέση. Αν ο Κρόνος στον Αιγόκερω ανάγκασε την πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της, στον Υδροχόο, θα αναγκαστούν πλέον να αναλάβουν ευθύνες και οι πολίτες στα πλαίσια της όποιας συλλογικότητας τους.

Το κράτος ως Κρόνος ήδη έχει αρχίσει να επηρεάζεται από τον Υδροχόο, κάνοντας αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του. Η προώθηση της τεχνολογίας, της εξ’ αποστάσεως επικοινωνίας με το κράτος, μαθήματα στα σχολεία εξ΄ αποστάσεως, εργασία από το σπίτι. Κάπου εδώ ερχόμαστε να δούμε όμως και μία άλλη πλευρά του Υδροχόου που δεν την υπολογίζουμε και πολλοί. Αν και ο Υδροχόος είναι ζώδιο της συλλογικότητας, δεν είναι συναισθηματικό ζώδιο. Τουναντίον προτιμά να συνδιαλέγεται με τους άλλους από κάποια απόσταση. Το από μακριά κι αγαπημένοι μάλλον για τον Υδροχόο έχει βγει. Συλλογικότητα ναι, αλλά χωρίς αγκαλιές και φιλιά και πολλές αγάπες. Καθένας από το σπίτι του, μιλάει με τους φίλους του, αλλά μέσα στη μοναξιά του σπιτιού του. Η εποχή του Υδροχόου είναι η εποχή των ανθρώπων που είναι κλεισμένοι στο σπίτι και επικοινωνούν μόνο με ηλεκτρονικά μέσα.

Αν λάβουμε υπόψη και την παραδοσιακή ερμηνεία του Υδροχόου, ο Κρόνος ανάγεται σε κυβερνήτη του. Ο Υδροχόος εκεί βρίσκεται απέναντι από το Λέοντα και τον Ήλιο και συνεπάγεται τη φθορά της ηγεσίας. Πράγματι βλέπουμε ότι οδεύουμε σε εποχή που η κεντρική ηγεσία θα έχει προβλήματα στην άσκηση της εξουσίας της. Οι μεγάλοι ηγέτες κρίνονται από την στάση τους στα θέματα αυτά και η εξουσία τους διαβρώνεται από το γεγονός ότι οι αρμοδιότητες αναγκαστικά αποκεντρώνονται και διασκορπίζονται. Σε μία μελλοντική υδροχοϊκή εποχή, δε θα είναι πολύ ορατή η παρουσία της κεντρικής κυβέρνησης και κάθε τοπική κοινότητα θα έχει πολύ μεγαλύτερη ευθύνη να ρυθμίσει μόνη της τα του οίκου της.


Η πορεία του Κρόνου για το 2020


Ας δούμε όμως τι μπορεί να σημαίνει ο Κρόνος αυτός ανάλογα με το ζώδιο σας:


kriosΚριός
Για τους Κριούς ο Κρόνος είναι μάλλον θετική επιρροή. Δίνει μεγαλύτερη ελευθερία στην εργασία σας να λειτουργήσετε χωρίς μεγάλη πίεση από εργοδότες, ενώ σας επιτρέπει να συνεργάζεστε με ανθρώπους που εκτιμάτε. Δυσκολίες ίσως δώσει στο να βρεθείτε με πολύ κόσμο, αλλά λίγοι και καλοί μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα στις φιλίες σας.


tavrosΤαύρος
Για τους Ταύρους ο Κρόνος αυξάνει τις ευθύνες και τις απαιτήσεις. Ο κόσμος ζητάει πολλά από σας αυτή την περίοδο και είναι απαραίτητο να αφήσετε λίγο την καλοπέραση σας και να ασχοληθείτε. Ωστόσο η αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης, εφόσον τη διαχειριστείτε καλά θα σας αποζημιώσει και θα κατοχυρώσει την κοινωνική θέση σας.


didimoiΔίδυμοι
Για τους Διδύμους είναι μία καλή περίοδος να οργανώσετε τη σκέψη σας και τον τρόπο δουλειάς και να συγκεντρωθείτε σε ένα στόχο που έχει να κάνει με την εξέλιξη σας. Ίσως είναι περίοδος εξετάσεων για σας σε κάποιο πανεπιστήμιο ή απλά κρίνονται οι ιδέες σας και πόσο έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Η δοκιμασία αυτή θα σας βοηθήσει να είστε πιο έτοιμοι για ευθύνες όταν ο Κρόνος εισέλθει στους Ιχθείς μετά από 3 χρόνια.


karkinosΚαρκίνος
Για τους Καρκίνους είναι αρκετά δύσκολη περίοδος με μείωση στα οικονομικά σας αλλά και φόβους ότι θα έχετε απώλειες ανθρώπων δικών σας από θέματα υγείας. Χρειάζεται να έρθετε κάπως αντιμέτωποι με τους φόβους σας αυτό το διάστημα και να μάθετε να διαχειρίζεστε την υλική ή συναισθηματική απώλεια. Αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς συναισθηματικά για το μέλλον.


leonΛέων
Για τους Λέοντες είναι περίοδος που μπορεί να χάσετε συνεργάτες ή να μειωθούν οι δουλειές σας λόγω απωλειών συνεργασίας. Οι προσωπικοί πελάτες σας μπορεί να μειωθούν αλλά αυτοί που θα μείνουν μπορεί να είναι πιο αξιόλογοι. Αν είστε νέοι ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε σε γάμο, αν είστε μεγαλύτεροι ίσως δείτε να χάνει την αξία της μία σχέση.


parthenosΠαρθένος
Για τους Παρθένους είναι περίοδος δυσκολιών στην εργασία. Ίσως να βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή των εργαζομένων που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις ανατροπές του τριμήνου και να σας ζητούνται πολλά. Η υγεία σας θα πρέπει να είναι επίσης στις προτεραιότητες σας καθώς και η εισαγωγή ενός πρωτοκόλλου εργασίας που να σας προφυλάσσει από άσχημες συνθήκες. Η εργασία από απόσταση είναι μάλλον πιθανή ως δεδομένη.


zygosΖυγός
Για τους Ζυγούς είναι περίοδος που ίσως χρειαστεί να τρέξετε περισσότερο για θέματα των παιδιών σας. Μία πιο υπεύθυνη στάση ως γονιοί μπορεί να χρειαστεί να αναπτύξετε και τα παιδιά σας ίσως χρειαστούν περισσότερη καθοδήγηση, χωρίς όμως να τα επισκιάζετε. Η χαρά στη ζωή σας ίσως περιοριστεί ή απαιτήσει πιο πολύ κόπο για να έρθει. Σκέψεις για ένα ατομικό επάγγελμα ίσως μπουν στο μυαλό σας αυτή την περίοδο.


skorpiosΣκορπιός
Για τους Σκορπιούς είναι περίοδος δύσκολη στην οικογένεια, είτε λόγω προβλημάτων των γονιών είτε λόγω διαφωνιών με τους δικούς σας ανθρώπους. Μία κάποια αποξένωση ίσως επέλθει και ίσως νιώθετε ότι στο σπίτι είστε κάπως σαν ξένοι. Ενδεχομένως κάποια παιδιά να φύγουν για σπουδές ή δουλειές και στο σπίτι να εμφανιστεί ένα κενό. Παίρνοντας λίγη δουλειά στο σπίτι ίσως μειώσετε την αίσθηση μοναξιάς που μπορεί να νιώθετε.


toxotisΤοξότης
Για τους Τοξότες η περίοδος είναι κάπως δύσκολη στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Ίσως τα μέσα επικοινωνίας που έχετε περιοριστούν. Ίσως δεν έχετε ίντερνετ, σας λείπε το τηλέφωνο ή κάτι άλλο. Αναγκαστικά θα επικοινωνείτε με λιγότερους ανθρώπους κι ίσως νιώσετε πλήξη γι’ αυτό. Μία εναλλακτική θα ήταν να αρχίσετε σιγά σιγά να γράφετε.


aigokerosΑιγόκερως
Για τους Αιγόκερως είναι καλή περίοδος να ξεκινήσετε κάποια νέα εργασία, που να έχει σχέση με την προσφορά υπηρεσιών στους άλλους. Χρησιμοποιήστε την κρίση ως ευκαιρία όπως ξέρετε να κάνετε και δείτε ποιες είναι οι ανάγκες του κόσμου που μπορείτε να εξυπηρετήσετε. Μην επικεντρωθείτε στους λίγους και καλούς όπως κάνετε συνήθως αλλά προσπαθήστε αυτό που θα δώσετε να είναι λίγο και για όλους.


ydroxoosΥδροχόος
Για τους Υδροχόους είναι περίοδος σημαντική καθώς θα βρεθείτε στο επίκεντρο σημαντικών αποφάσεων που ίσως επηρεάσουν και σας και τους γύρω σας. Η αίσθηση ηθικής ευθύνης είναι σημαντική για σας αυτή την περίοδο. Το σώμα σας ίσως χάσει τη ζωτικότητα του σε σχέση με παλιά, το μυαλό σας όμως ίσως βλέπει τα πράγματα πιο ξεκάθαρα από ότι στο παρελθόν και είναι έτοιμο να πάρει τις σωστές αποφάσεις.


ixthysΙχθείς
Για τους Ιχθείς είναι περίοδος λίγο δυσάρεστη, καθώς νιώθετε να πέφτει η ψυχολογία σας και να απομονώνεστε από τους άλλους. Ίσως έχετε βρεθεί κάπου αποκλεισμένοι για λόγους υγείας ή εργασίας ή ίσως οι άλλοι είναι υπερβολικά απασχολημένοι για σας. Προσπαθήστε να βρείτε κάποια επαγγελματική ενασχόληση που να μπορείτε να κάνετε στη μοναξιά σας για να μη σκέφτεστε τα χειρότερα.

 

του Βασίλη Παπαδολιά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
20 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
10 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
1 ημέρας
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα