Παπαδολιάς: Τι να περιμένουμε για το 2021

Τι να περιμένουμε για το 2021

Καθώς μπαίνουμε σε τροχιά χειμώνα σιγά σιγά γίνεται ίσως διακριτό τι μπορούμε να περιμένουμε για το 2021.

Από τις πιο σημαντικές επιρροές του 21 είναι το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού για το οποίο κανείς μπορεί να δώσει πολλές ερμηνείες.

Προσωπικά δεν συμπαθώ τον Ουρανό στον Ταύρο και το έχω πει αρκετές φορες. Αναδίδει μια κουτοπονηρια συνδεδεμένη με την κατώτερη φύση του Ταύρου και μία αίσθηση ατομισμου, μια επανάσταση κουτοπονηριας (εγώ δε φοράω τη μάσκα, είμαι μάγκας και κρυφά ανοίγω το μαγαζί μετά τις 12 κι έτσι).

Είχα γράψει όταν μπήκε ο Ουρανός στον Ταύρο ότι οι επαναστάτες της κατοχής ήταν οι Σαλταδοροι. Σαλταδοροι κι οι σημερινοί επαναστάτες αναλωνουν τον ιδεαλισμό τους στο να μπαίνουν χωρίς μάσκα στο λεωφορείο.

Σε τετράγωνο με τον Ουρανό ο Κρόνος στον Υδροχόο ένα ζώδιο κι αυτό με τα δικά του θέματα μεταξύ των οποίων ο ψυχαναγκασμός όταν εκφράζεται με την κατώτερη φύση του. Ένα ψυχαναγκαστικο κράτος μας περιμένει το 2021 με άγχος για τις λεπτομέρειες, ένα κράτος "βγάλε τα παπούτσια σου πριν μπεις στο σπίτι" ένα κράτος ενοχικό, που διαρκώς θα έχει στάση διδακτική απέναντι στους άλλους, ένα κράτος γεμάτο πρέπει.

Αν η επιβολή είναι ο τρόπος λειτουργίας του Αιγόκερω η σπορά ενοχικού συνδρόμου είναι ο τρόπος του Υδροχόου για την επιβολή των μέτρων. Μια καταπιεστική κοινή γνώμη καθοδηγούμενη από το κράτος θα ξεφωνίζει όποιον δεν τηρεί τους ψυχαναγκασμούς του και θα τον τιμωρεί όχι με ποινές αυτή τη φορά αλλά με κοινωνική απομόνωση τους "εγωιστες" που αποκλίνουν στη συμπεριφορα τους.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ταυτόχρονα θα έχουμε και Δία στον Υδροχόο κι αυτή η θέση γενικά κατεβάζει τον κόσμο στους δρόμους. Κι αξίζει να δούμε πώς όλο αυτό τελικά θα εκφραστεί.

Μας περιμένει μία χρονιά αναβλητικοτητας καθώς η πλειονότητα των αργών πλανητών στα σταθερά ζώδια θα εμποδίζει τις γρήγορες εξελίξεις. Πράγματι μόνο ο Πλούτωνας θα παραμείνει στα παρορμητικα από τους μεγάλους κι όλοι οι άλλοι θα παίζουν "κατενάτσιο".

Ας μην περιμένουμε πολλά από αυτή τη χρονιά, ας κρατάμε μικρό καλάθι.

 

του Βασίλη Παπαδολιά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Η διαδικασία της αλλαγής Η διαδικασία της αλλαγής
Αν είσαι ένας από τους πολλούς που σκέφτεται: «Δεν είναι δίκαιο όλα μου πάνε στραβά» σου προτείνω κατ’ αρχήν να έχεις το θάρρος να ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
20 μοίρες
στους Διδύμους
Σελήνη στους Διδύμους
10 μοίρες
Νέα Σελήνη
Νέα Σελήνη
1 ημέρας
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα