Βασικά Στοιχεία Προσωπικότητας & Ωροσκόπος

Βασικά Στοιχεία Προσωπικότητας και Ωροσκόπος

Τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητας ενός ατόμου είναι ο Ήλιος η Σελήνη και ο Ωροσκόπος του

Η τριάδα αυτή συνιστά τα ατομικά θέλω και τους στόχους (Ήλιος), την υποστήριξη που δίνει ή δεν δίνει το περιβάλλον (Σελήνη) και τα δώρα ή τις δυσκολίες που οφείλονται σε κληρονομικούς παράγοντες ή παράγοντες ανατροφής (Ωροσκόπος). Οι τρεις αυτοί παράγοντες θα μπορούσαν να παρομοιαστούν με τις τρεις Μοίρες της αρχαιότητες, δηλαδή την Κλωθώ, τι πράττουμε μόνοι μας, την Άτροπο, αυτό δηλαδή που δεν είναι στην επιλογή μας (π.χ. σε τι οικογένεια γεννηθήκαμε ή σε ποια χώρα) και την Λάχεσι, δηλαδή το τυχερό μας, το λαχείο μας, που σχετίζεται με τον Ωροσκόπο και τα ταλέντα ή τις δυσκολίες που μας δίνει.

Μία γενέθλια ανάλυση ξεκινάει πάντοτε με τον Ωροσκόπο. Αν και ο Ωροσκόπος δε θεωρείται από όλους τους αστρολόγους το σημαντικότερο στοιχείο του χάρτη μας, όλοι οι αστρολόγοι αποδέχονται κατ’ ελάχιστο ότι είναι αυτό που βλέπει κάποιος όταν συναντάει κάποιον πρώτη φορά. Δηλαδή η πρώτη εντύπωση που έχουμε για κάποιον όταν τον γνωρίζουμε δημιουργείται από τον Ωροσκόπο. Υπό αυτή την έννοια ο Ωροσκόπος είναι σημαντικό στοιχείο της προσωπικότητας μας γιατί δείχνει την αβίαστη μας συμπεριφορά. Τη συμπεριφορά που μας βγαίνει αυτόματα, προτού σκεφτούμε και παρέμβει η συνείδηση μας, οι φόβοι, οι σκοπιμότητες ή άλλα κίνητρα που μπορεί να διαφοροποιήσουν την έκφραση μας. Και καθώς η ανάλυση είναι σημαντικό στοιχείο αυτογνωσίας, διαβάζοντας για τον Ωροσκόπο μας «όπως μας βλέπουν οι άλλοι» βοηθάει σημαντικά στην συνειδητοποίηση του εαυτού, όπως εκφράζεται πραγματικά στην καθημερινότητα κι όχι όπως θα τον θέλαμε εμείς να είναι μέσα από τις υποκειμενικές μας προσεγγίσεις. Είναι δηλαδή στοιχείο ρεαλισμού να γνωρίζουμε τον ωροσκόπο μας και στοιχείο που βοηθάει σημαντικά στην επικοινωνία μας με τους άλλους.

Ο Ωροσκόπος σχετίζεται επίσης με την κληρονομικότητα μας και υπό αυτή την έννοια δείχνει συμπεριφορές που κληρονομούμε μέσα από τα γονίδια μας ή μέσω επιρροής του περιβάλλοντος σε πολύ πρώιμη ηλικία. Συνεπώς μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να δηλώνει σωματικοποιημένες συμπεριφορές ή γενικά συμπεριφορές που δε γνωρίζουμε γιατί τις υιοθετούμε, που έχουν γίνει μέρος της κυταρρικής μνήμης μας, που το σώμα μας ξέρει γιατί τις υιοθετεί, ενώ το μυαλό μας δε θυμάται. Σχετίζεται με τη γλώσσα του σώματος που συχνά δίνει διαφορετικά μηνύματα από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί τα λόγια. Και υπό την έννοια αυτή βοηθάει ή εμποδίζει την σωστή επικοινωνία και τις σχέσεις με τους άλλους.

Ο Ωροσκόπος δείχνει επίσης τον προσωπικό μας χώρο (ό,τι είναι ένα μέτρο από το σώμα μας) και υπό την έννοια αυτή μπορεί να δείχνει πόσο άνετοι είμαστε στο χώρο δίπλα στους άλλους και γενικά πώς δεχόμαστε τους άλλους μέσα σε αυτό που λέμε συνήθως «αύρα» του σώματος μας. Επίσης δείχνει πώς περνάμε συνήθως την καθημερινότητα, τι βολεύει το σώμα μας και το κάνει να αισθάνεται άνετα και τι όχι, πού έχουμε έμφυτες ικανότητες (μουσικό αυτί, μαθηματικό μυαλό, φωτογραφικό μάτι, σωματική πλαστικότητα), τι ανάγκες έχει το σώμα μας (π.χ. θέλει χώρο να κινείται), αλλά και τι απαιτήσεις από μας (π.χ. ανάγκες σεξουαλικής εκτόνωσης, ξεκούρασης, αγγίγματος ή φυσικής ή αθλητικής δράσης).

Σε ένα πιο μεταφυσικό επίπεδο, ο Ωροσκόπος μπορεί να δείχνει το Πεπρωμένο μας, υπό την έννοια ότι μας δείχνει το δρόμο που προοριζόμαστε να βαδίσουμε. Εάν ο Ήλιος και οι άλλοι πλανήτες δείχνουν τα μέσα και τις ικανότητες μας να ανέβουμε ένα βουνό, ο Ωροσκόπος μπορεί να δείχνει το ίδιο το μονοπάτι που έχουμε μπροστά μας να διαβούμε. Μονοπάτι που συχνά είναι το «τυχερό» μας περισσότερο, παρά δική μας επιλογή, καθώς όπως είπαμε και πιο πάνω ο Ωροσκόπος γενικά συνδέεται με τη Λάχεσι, το Λαχείο μας, την Τύχη ή την Ατυχία μας.

Για να βρείτε τον ωροσκόπο σας και να πάρετε μία σύντομη ερμηνεία της σημασίας του μπορείτε να στείλετε (δωρεάν) μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησης σας. Η ώρα γέννησης είναι απαραίτητη για την εύρεση του ωροσκόπου σας.

(η απάντηση θα σταλεί εντός 7 εργάσιμων ημερών)

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
Βιβλία των εκδόσεων Il Piccolo επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες σας. ...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στους Διδύμους
Ήλιος στους Διδύμους
20 μοίρες
στην Παρθένο
Σελήνη στην Παρθένο
2 μοίρες
Πρώτο τέταρτο
Πρώτο τέταρτο
6 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα