Ο Ανάδρομος Άρης στα 12 ζώδια

Ο Ανάδρομος Άρης στα 12 ζώδια

mars-120Δε χρειάστηκε πολύ για να δούμε τα αποτελέσματα της αναδρομής του Άρη την περασμένη Τρίτη που μας πέρασε. Ήδη τα πρώτα χτυπήματα δόθηκαν. Βουλευτές έφυγαν από το κόμμα τους, οι πολιτικοί σχεδιασμοί για τη συμφωνία με τα Σκόπια πήγαν πίσω και ήδη οι εμφύλιοι στα κόμματα (Υδροχόος=ομάδες) δίνουν και παίρνουν.

Πέρα από τα πολιτικά θέματα όμως, τι σημαίνει για το κάθε ζώδιο η αναδρομή του Άρη;
(ισχύει μέχρι 26 Αυγούστου)


kriosΓια τους Κριούς είναι ίσως περίοδος ψυχολογικής ενόχλησης. Θέματα υγείας ψυχολογικής ή σωματικής από το παρελθόν ίσως του απασχολήσουν και ιδιαίτερα θέματα που έχουν σχέση με το κυκλοφορικό τους. Μία διάθεση να απαλλαγούν από απωθημένα που έχουν μέσα τους ίσως είναι κυρίαρχη καθώς και μία μεγάλη ανάγκη για ξεκούραση και διακοπές, που ίσως οδηγήσει σε ξόδεμα λίγο παραπάνω χρημάτων.


tavrosΓια τους Ταύρους η περίοδος είναι μάλλον πιο θετική. Στη δουλειά αισθάνονται πιο ασφαλείς μετά από κάποιες παρελθούσες αμφισβητήσεις, ενώ ακόμη και οι άνεργοι νιώθουν με την καθημερινότητα τους πιο άνετα από παλιά. Η αναδρομή τους επιτρέπει να απαλλαγούν από κάποιους αμφισβητίες που τους ενόχλησαν το προηγούμενο διάστημα ή κάποιους στόχους που ενώ φάνταζαν ενδιαφέροντες στην πραγματικότητα είχαν καταλήξει να τους αναλώνουν τον προσωπικό τους χρόνο.


didimoiΓια τους Διδύμους είναι μάλλον δύσκολη περίοδος, υπό την έννοια ότι νιώθουν ότι οι άλλοι κατά κάποιο τρόπο τους κατασκοπεύουν ή εν πάσει περιπτώσει δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα. Αυτό έχει σα συνέπεια να οδηγούνται στη σιωπή αυτό το διάστημα, προκειμένου να μην παρεξηγηθούν ή να μην παρερμηνεύσουν οι άλλοι τα λεγόμενα τους. Είναι καλή περίοδος να ασχοληθούν με κάποιο χόμπυ που θα γίνεται στο σπίτι ή να ρυθμίσουν γενικά κατασκευές στο σπίτι που εκκρεμούν από παλιά.


karkinosΓια τους Καρκίνους είναι περίοδος επαγγελματικής χαλάρωσης. Στη δουλειά υπάρχει η δυνατότητα να πέσουν οι ρυθμοί, στοιχείο θετικό από τη μία για την ψυχολογική τους συγκρότηση, αρνητικό από την άλλη όμως γιατί θα δώσει μία αναβλητικότητα σε εκκρεμότητες που ίσως επανέλθουν στο μέλλον. Εάν υπάρχουν διεκδικήσεις που πρέπει να γίνουν, αυτές δείχνουν να αναβάλλονται και να επανέρχονται από τον Οκτώβριο όταν ο Άρης θα επανέλθει στη σημερινή του θέση.


leonΓια τους Λέοντες είναι περίοδος δυσκολιών στα επαγγελματικά και οικογενειακά τους θέματα. Όσοι έχουν κάποιο όμιλο που θέλουν να συγκρατήσουν θα δουν δυσκολίες ενόψει πιέσεων από πρόσωπα εξουσίας. Τα πράγματα θα αργήσουν να ξεκαθαρίσουν όσον αφορά το ποιων την υποστήριξη έχουν και ποιων όχι και θα συμβούν αρκετά απρόοπτα που θα εμπεδώσουν ένα συναίσθημα ανασφάλειας.


parthenosΓια τους Παρθένους είναι περίοδος δυσκολιών στην εργασία που απαιτούν συγκέντρωση και επιμονή. Πολλοί περισπασμοί θα υπάρχουν και άτομα στον περίγυρο που θα τους εμποδίζουν να συγκεντρωθούν στο αντικείμενο τους. Η υπομονή είναι καλός σύμβουλος καταρχήν, σταδιακά όμως μπορεί να εξαντληθεί και να υπάρξουν κάποια ξεσπάσματα.


zygosΓια τους Ζυγούς είναι καλή περίοδος προετοιμασίας για μελλοντικά κέρδη. Έχουν τη δυνατότητα να ξαναπιάσουν παλιότερα σχέδια και να τα επεξεργαστούν πάλι, ώστε να τα δρομολογήσουν από τον Οκτώβριο. Στη διαδικασία αυτή θα έχουν την υποστήριξη ισχυρών προσώπων, με τα οποία, αν και ίσως υπάρξουν διαφωνίες, αυτές δε θα οδηγήσουν σε σύγκρουση, λόγω της διπλωματικότητας και της δυνατότητας σας να υποχωρείτε όταν χρειάζεται.


skorpiosΓια τους Σκορπιούς είναι περίοδος εσωτερικής έντασης που ίσως οδηγήσει σε ξεσπάσματα και αποκάλυψη μυστικών. Υπάρχει η αίσθηση ότι παίζεται ένα παιχνίδι ανειλικρίνειας, το οποίο δεν εγκρίνεται και η υπομονή σας αναμένεται μάλλον να εξαντληθεί και να οδηγήσει σε δραματικές αποκαλύψεις. Στην έκρηξη σας αυτή θα έχετε την υποστήριξη ισχυρών προσώπων που αν και δε θα εγκρίνουν την τακτική σας, θα εγκρίνουν όμως τις προθέσεις σας.


toxotisΓια τους Τοξότες η περίοδος είναι αρκετά ερωτική ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν μάθει να κινούνται μακριά από τα περίεργα μάτια. Κάποιου είδους γνωριμίες και σχέσεις με πολλές υποσχέσεις ίσως να εξελιχθούν, όμως με κάποια καθυστέρηση λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγο υπομονή με τον ανάδρομο Άρη για τους περισπασμούς που μπορεί να υπάρξουν και να σας εμποδίζουν να ολοκληρώσετε την γνωριμία σας, η υπομονή όμως όπως ίσως έχετε ήδη μάθει με το κυβερνήτη σας στο Σκορπιό συνήθως επιβραβεύεται.


aigokerosΓια τους Αιγόκερους η περίοδος είναι αρκετά έντονη επαγγελματικά με δυσκολίες στην επιβολή απαραίτητων κανόνων και αποφάσεων και αντιδράσεις από υφισταμένους ή παρατρεχάμενους που απλώς θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Θα έχετε αρκετές τέτοιου είδους ενοχλήσεις το καλοκαίρι, πέρα όμως από πολύ θόρυβο, δεν αναμένεται αυτοί να μπορούν να σας κουνήσουν ιδιαίτερα από τη θέση σας. Παρόλα αυτά προσέξτε από τις 15 Ιουλίου ως τις 15 Αυγούστου γιατί μπορεί να αρχίσουν να συζητούνται σενάρια αντικατάστασης λόγω ξαφνικής απώλειας ή αποχώρησης κάποιων ατόμων.


ydroxoosΓια τους Υδροχόους η περίοδος αναμένεται να φέρει επανάληψη ενός δράματος που ζήσατε αυτό το Μάη στο οικογενειακό περιβάλλον με κάποιου είδους κρίση, από την οποία δεν έχετε συνέλθει ακόμα και δε γνωρίζετε και το λόγο που έλαβε χώρα. Η περίοδος από τις 15 Ιουλίου ως τις 15 Αυγούστου θα σας ξαναφέρει αντιμέτωπους με παρόμοιες συμπεριφορές, δυστυχώς όμως όχι μικρότερης έντασης, στο σημείο ώστε να εμπεδώσετε ότι δεν επρόκειτο για τυχαίο γεγονός αλλά για οριστική ρήξη. Θα χρειαστεί κατανόηση από μέρους σας ότι ο κόσμος αλλάζει κι ότι καλώς ή κακώς κάποιοι άνθρωποι θα μείνουν πίσω.


ixthysΓια τους Ιχθείς η περίοδος είναι αρκετά τυχερή από οικονομικής πλευράς, καθώς επεξεργάζονται ευκαιρίες και ιδέες ανθρώπων που βρίσκονται γύρω τους, ενώ άλλοι από σας μπορεί να βρίσκεστε στο προσκήνιο ελκύοντας ανθρώπους που επενδύουν επάνω σας τις προθέσεις τους. Κάποια εμπόδια από διαφωνούντες που φαινόταν ότι θα ανακύψουν υποχωρούν το καλοκαίρι, θα τα βρείτε όμως πάλι μπροστά σας από τον Οκτώβριο. Προς το παρόν εκμεταλλευτείτε το διάστημα που σας επιτρέπεται να λειτουργήσετε όπως ξέρετε για να έχετε τα μεγαλύτερα κέρδη.


του Βασίλη Παπαδολιά

 

 

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ από σταθερό στο 8758758080 με χρέωση μόνο 0,75 €/1' (με ΦΠΑ)
ή από σταθερό και κινητό στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’ (με Φ.Π.Α. και Τέλος Σταθ. Τηλ/νιας) και από Κινητό 1,58€/1’ (με Φ.Π.Α. και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Κιν. Τηλ/νιας 12%, 15% 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ Φ.Π.Α.)
Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ρέικι: Απλά και κατανοητά Ρέικι: Απλά και κατανοητά
To Ρέικι είναι μια απλή, ευχάριστη και φυσική θεραπευτική τεχνική που στηρίζεται στη μετάδοση ζωτικής ενέργειας μέσω του απαλού αγ...
More detail
5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι 5 άγνωστοι… Νοστράδαμοι
Οι συρράξεις στη Μέση Ανατολή, η ανακάλυψη της Αμερικής και η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας είχαν προβλεφθεί αιώνες πριν, από μια τυφλή...
More detail
Χριστουγεννιάτικη προσφορά βιβλίων Χριστουγεννιάτικη προσφορά βιβλίων
Αποκτήστε σε μία μοναδική προσφορά για τις γιορτές, τα 5 βιβλία των εκδόσεων IL Piccolo (Βασίλης Παπαδολιάς) "Μαθήματα Αστρολογιας Ι, ΙΙ,...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Φάσεις Σελήνης

στον Αιγόκερω
Ήλιος στον Αιγόκερω
24 μοίρες
στον Ταύρο
Σελήνη στον Ταύρο
21 μοίρες
Αύξων Αμφίκυρτος
Αύξων Αμφίκυρτος
9 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα